שלום,
הייתי בפעם השלישית בחיים שלי אתמול אצל בחורה בתשלום.
מדובר על יולי מבוגרשוב 42, דירה פרטית.
היא נראתה נקיה, אם כי כמה צלקות קטנות על הגוף. גם מדברת בצורה יחסית נורמלית ודי ידידותית.
בקיצור, היא ירדה לי בלי קונדום בלי שהספקתי להגיב וככה זה היה במשך 2-3 דקות, של מציצה עדינה מאוד.
אח"כ הלבשנו את הקונדום.
אחרי שגמרנו, באתי אליה ושאלתי אותה אם זה לא נורא שעשינו את המציצה בלי קונדום, ואז היא התחילה להגיד לי "למה אתם הגברים תמיד נזכרים אחרי, אתם צריכים לשמור על עצמכם כמו שאני שומרת על עצמי"
כשהתחלתי לשאול אותה אם היא בריאה היא התחילה להתחמק ממני ולהגיד ואיך אתה יודע שאתה בריא? ואז בסוף איכשהו יצא לה שהיא חושבת שהיא בריאה ושאי אפשר להיבדק כל חודש וכו'... ואז שאלתי אותה האם יכלתי להידבק ממנה בHIV אז היא צחקקה ואמרה שחוץ מזה יש עוד הרבה מחלות אחרות מסוכנות לא פחות.
בקיצור ממש שיגעתי אותה כי אני היפוכונדר ביותר.
היום אני כל היום בסרטים, בודק באינטרנט שכעקרון כשמוצצים לך זה מאוד נדיר שתידבק, אבל בכל זאת קיים סיכוי ואני מפחד ממנו מאוד, החיים שלי לא חיים.
האם אתם חושבים שכדאי לי ללכת לבית חולים ולקחת נוגדנים - היה כתוב באיזשהו אתר שצריך שיעברו גג עד 48 שעות, וכבר עברו 26 שעות מאז...
אני לא יודע אם אני מדמיין את זה או לא, אבל היום התעוררתי עם לשון צהובה - אם כי זה אולי כי לא אכלתי ולא שתיתי הרבה אתמול... חוץ מזה, כל פעם או הריאות או הגרון כואבים לי, ולפעמים כשאני מתחיל לחשוב על זה, יש לי עקצוצים ממש קלילים באיבר המין.
מה אתם חושבים? בבקשה תענו לי, זו שאלה של חיים ומוות ואני על סף שיגעון. האם ללכת דחוף לבית חולים ולחשוף את עצמי? איך אני אמור לפרש את נסיונות ההתחמקות שלה מהשאלות שלי? אה, והיא גם השתעלה קצת אחרי זה, מה שעורר את החשד הראשון שלי...
אגב דיברתי עם הקו של האגודה של חולי הHIV והבחורה שם די הרגיעה אותי ואמרה לי שאפילו אני לא צריך לעשות את הבדיקה הזאת.
ואם נניח הסיכוי לHIV הוא נמוך, אז איך אני אדע אם נדבקתי בעוד מחלות אחרות ממנה? הן פועלות ישר או אחרי כמה זמן?
אודה לתשובתכם הזריזה והמלומדת...
בינתיים אני על סף התאבדות נפשית :(