כ סיכויי הדבקה - דחוף ביותר - סקס אדיר

סיכויי הדבקה - דחוף ביותר

1

שלום,

הייתי בפעם השלישית בחיים שלי אתמול אצל בחורה בתשלום.

מדובר על יולי מבוגרשוב 42, דירה פרטית.

היא נראתה נקיה, אם כי כמה צלקות קטנות על הגוף. גם מדברת בצורה יחסית נורמלית ודי ידידותית.

בקיצור, היא ירדה לי בלי קונדום בלי שהספקתי להגיב וככה זה היה במשך 2-3 דקות, של מציצה עדינה מאוד.

אח"כ הלבשנו את הקונדום.

אחרי שגמרנו, באתי אליה ושאלתי אותה אם זה לא נורא שעשינו את המציצה בלי קונדום, ואז היא התחילה להגיד לי "למה אתם הגברים תמיד נזכרים אחרי, אתם צריכים לשמור על עצמכם כמו שאני שומרת על עצמי"

כשהתחלתי לשאול אותה אם היא בריאה היא התחילה להתחמק ממני ולהגיד ואיך אתה יודע שאתה בריא? ואז בסוף איכשהו יצא לה שהיא חושבת שהיא בריאה ושאי אפשר להיבדק כל חודש וכו'... ואז שאלתי אותה האם יכלתי להידבק ממנה בHIV אז היא צחקקה ואמרה שחוץ מזה יש עוד הרבה מחלות אחרות מסוכנות לא פחות.

בקיצור ממש שיגעתי אותה כי אני היפוכונדר ביותר.

היום אני כל היום בסרטים, בודק באינטרנט שכעקרון כשמוצצים לך זה מאוד נדיר שתידבק, אבל בכל זאת קיים סיכוי ואני מפחד ממנו מאוד, החיים שלי לא חיים.

האם אתם חושבים שכדאי לי ללכת לבית חולים ולקחת נוגדנים - היה כתוב באיזשהו אתר שצריך שיעברו גג עד 48 שעות, וכבר עברו 26 שעות מאז...

אני לא יודע אם אני מדמיין את זה או לא, אבל היום התעוררתי עם לשון צהובה - אם כי זה אולי כי לא אכלתי ולא שתיתי הרבה אתמול... חוץ מזה, כל פעם או הריאות או הגרון כואבים לי, ולפעמים כשאני מתחיל לחשוב על זה, יש לי עקצוצים ממש קלילים באיבר המין.

מה אתם חושבים? בבקשה תענו לי, זו שאלה של חיים ומוות ואני על סף שיגעון. האם ללכת דחוף לבית חולים ולחשוף את עצמי? איך אני אמור לפרש את נסיונות ההתחמקות שלה מהשאלות שלי? אה, והיא גם השתעלה קצת אחרי זה, מה שעורר את החשד הראשון שלי...

אגב דיברתי עם הקו של האגודה של חולי הHIV והבחורה שם די הרגיעה אותי ואמרה לי שאפילו אני לא צריך לעשות את הבדיקה הזאת.

ואם נניח הסיכוי לHIV הוא נמוך, אז איך אני אדע אם נדבקתי בעוד מחלות אחרות ממנה? הן פועלות ישר או אחרי כמה זמן?

אודה לתשובתכם הזריזה והמלומדת...

בינתיים אני על סף התאבדות נפשית :(

eticamik2010-1-5 21:19:16

3

חד משמעית אין לך מה לדאוג.

אתה יכול לקרוא פה בפורום הרפואי. יש הרבה חומר (תעשה חיפוש).

הסיכוי הוא אפסי.

אל תתייחס למה שהיא אמרה לך. בגלל שאתה בלחץ אתה מפרש לא נכון את דבריה ונלחץ.

כל התחושות שלך (עיקצוצים וכו') הן כנראה פסיכוסומטיות לגמרי.

שכח מהכל וחס וחלילה התאבדות. לא נפשית ובטח לא פיזית.

כל החברים פה בפורום יגידו לך שאין ספור מציצות חשופות עברו על ימין ועל שמאל ולא קרה דבר.

אם תקרא תראה שרבים פה אפילו לא מוכנים לשמוע על מציצה עם קנדום, כך שהמסקנה ברורה.

סמוך על מה שאמרו לך באגודה של הHIV ותרגע.

תוך כמה ימים לא תזכור מה היה, גם אם אתה היפוכונדר.

מקווה שעזרתי.

אבוד

6
תרגע,
הרבה אנשים שנכנסים לעולם של מין בתשלום עוברים את מה שאתה
עובר. זה נורמאלי.
לגבי סיכויי ההידבקות הם נמוכים מאוד ולא משהו שאתה צריך
להיות מוטרד ממנו.
זה לא יותר מסוכן מלנהוג במכונית או לחצות כביש.
אם תלך לבית חולים יתנו לך טיפול מונע אך ורק אם גבר שהוא
חולה HIV בוודאות גמר לך בתחת או בפה בלי גומי.
אחרת אתה לא תקבל טיפול מונע (כי לא צריך) וסתם תתפדח.
מה שיולי ניסתה להגיד לך וכנראה שלא הסבירה את עצמה נכון זה
שכשהיא מוצצת לך, הסיכוי שלה לחטוף ממך משהו הרבה יותר גבוה
מהסיכוי שלך לחטוף ממנה משהו.
רוב הדברים שאפשר לחטוף, ושוב בסיכוי מאוד נמוך, ניתנים
לטיפול בעזרת אנטיביוטיקה.
Cheer Up
אז אגמור בשיר מזמור

7

אחינו, אתה אוכל סרטים.

לא ידוע בהיסטוריה הרפואית על מקרה מוכח של הידבקות ב HIV ממציצה.

גם אילו היית מקיים סקס ווגינאלי עם חולת HIV אז סטטיסטית היית נדבק רק אחרי כמה עשרות אקטים, ואם אתה מהול אז הסבירות שתידבק נמוכה בשישים אחוז מזו של גבר לא מהול.

אתה כנראה באמת היפוכונדר, אז אני יכול להמליץ לך כטיפול משחרר ללכת לאחד המכונים הזולים בדרום העיר ולקבל מציצה משלוש בנות או יותר, לחזור הביתה לשתות מים וללכת לישון. שניים שלושה טיפולים כאלה יעשו לך רק טוב.... וישפרו את מצב הרוח!!!!

8

אני מצטרף למרימי דגל ההרגעה ( -:

הסיכוי להידבק במין אורלי הוא קטן מאוד מאוד מאוד ועוד יותר קטן אם אין לך ולה פצע מדמם.

אני מציע להרגע, וכמו שכתבו כבר לפני, עשרות שכמונו מקבלים את המציצה הרטובה הזאת בכל יום..... ונמשיך לקבל ( -:

9

תודה רבה לכולכם, אנשים זרים, שהרגעתם אותי ככה. זה אולי נשמע מגוחך מהצד, אבל כמי שבעלי נסיון קצת יותר גדול משלי בתחום (וכן, בכל דבר הנסיון עוזר, גם פה) הצלחתם לשכנע אותי.

אני עוד מרגיש לפעמים עיקצוצים וכל מיני פרנואיות, אבל כבר פחות...

ממה שאני מבין מכם, אפילו אין מה ללכת ולהיבדק בעוד 3 חודשים. אם אני אדע שצריך ללכת ולהבדק אני למעשה לא באמת אוכל להיות רגוע בזמן הזה...

תזקפו את זה לזכותכם כאילו הצלתם נפש אחת (חרמנית וקצת לא אחראית) בישראל

10
חבר יקר,
הייתי שוטף להודעות ההרגעה ואני עדיין חושב שאין
מה להתרגש יותר מידי.
אבל כיוון שאני לא רופא מומחה ואני מניח , מבלי
לפגוע, שגם שאר המרגיעים לא שכן תיבדק בעוד
שלושה חודשים.

אם כבר הזכרת ניסיון, קרה לי מקרה דומה לשלך
בתאילנד ( הייתי לחוץ בטרוף אולי גם יותר ממך).
חברי הרגיעו אותי בהצלחה אבל לא ויתרתי על
הבדיקה.

בדיעבד, אני בריא כמו שור , טפו טפו טפו, אבל שמח
שבדקתי וסגרתי את הפינה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”