כ עולם הסקס הלא מוגן,כדאי או לא? - סקס אדיר

עולם הסקס הלא מוגן,כדאי או לא?

1

רציתי לכתוב כאן על עניין רגיש וחשוב מבחינתי,והוא סיקס לא מוגן בלי שימוש באמצעי הגנה(קונדום).

לא יודע אני עכשיו בן 28 ואף פעם לא חוויתי ולא ידעתי איך ההרגשה לשכב עם מישהי בלי קונדום?!איך ההרגשה לחדור לנרתיק של מישהי בלי גומי!!! זה מפנטז!! זה תענוג יותר? אני בטוח שלזה יש לו הרגשה חבל על ההזמן והרגשה מוזרה מעל כולם.

כאשר אתה מלביש כיסוי (קונדום) על האיבר,אתה נותן לו לישון יותר וזה מפריע לחלק מאיתנו במיוחד במציצה,הוא יושן ולא עומד,ולשים עליו עוד קונדום הוא ישן בכלל,ולא יקום!!.לכן הרבה מאיתנו מעדיפים מציצה חשופה עם הרבה רוק שזה נותן לזין לקום מהר ולחירמון מהיר.

אני שנים לא היתה לי חברה,עדיין רווק לא נשוי,אף פעם לא זיינתי מישהי בלי גומי,שכבתי עם עשרות זונות,אבל כל פעם הישתמשתי בגומי,לא יצא לי להרגיש איך החוויה הזאת?!. עד היום לא ניסיתי!! מעניין לא? תמיד הסקרנות שלי דוחפת אותי לנסות החדש והמוזר תמיד.

אולי אני פחדן יותר מדיי,כולנו בסוף מתים מהר,ולא נישארים לנצח!!,כל אחד יעזוב העולם הזה ביום מסוים,דרך אגב אני מזל שור,אולי מישהו מבין באסטרולוגיה יודע על מה אני מדבר בדיוק,מזל הכי חרמן בעולם המין והסקס.

רציתי לשאול כל מי שניסה סקס בלי גומי,האם זה הרגשה יפה?! תענוג אחר!! פנטזיה אי אפשר לתאר אותה!!,רציתי גם לשאול האם זיון ללא קונדום,נותן לגבר לגמור מהר,לזיקפה יותר מהירה?,בגלל החיכוך הנוצר בין החשפה(ראש הזין) והשרירים בתוך הכוס של הבחורה.חלק אומר לי אין לדבר הזה שום השפעה,חלק אומר לי כן משפיע,זה יוצר הרבה חיכוך בתוך הכוס ובסוף גמירה מהירה,יש לזה השפעה בעיניין !!!.

רוב סרטי הפורנו שאני רואה בכל מקום,הסיקס בסרטים בלי גומי,90% מהשחקנים בפורנוגרפיה שוכבים ללא גומי,זה מוזר!! כל כמה ימים יש להם פרטנר חדש!! שאלתי וביררתי בעיניין כולם אמרו לי שהם עושים בהפקדה כל שבועיים בדיקה למחלות מין ובמיוחד HIV hiv+. קראתי הרבה מאמרים באינטרנט על שחקנים שנידבקו בHIV,למרות כל הבדיקות שהם עושים זה לא עזר להם,ובסוף נדבקו בנגיף הכי קטלני שידע כדור הארץ.

בוא נגיד מישהי היזדיינה היום עם שחקן חולה,מחר יש לה סרט עם אחר,אז בבדיקה זה לא יופיע,צריך 3 שבועות לזהות נגיף הHIV בגוף ולא יום או יומיים.זיהוי HIV צריך 3 שבועות עד שיופיע בבדיקות ומערכת החיסון בגוף תתחיל לייצר אמצעי הגנה נגד הנגיף.

הנה סיפור אמיתי ראיון עם שחקנית פורנו שנידבקה על ידי שחקן אמריקאי בשם darren james לפני שנתיים,והדביק גם 4 שחקניות בתעשית הפורנו,וזה השפיע מאוד על התעשייה הזאת והפסיק אותה לתקופה מסוימת הנה הלינק.http://www.youtube.com/watch?v=wpHTNsP7q7A

רציתי לשאול הנשואים כאן,הגברים שנמצאים בקשר רציני עם חברה מסוימת האם זה שווה לזיין בלי קונדום?יש לדבר הזה יש ערך מסוים??רציתי לנסות,אבל המתח והפחד תמיד גובר עלי,אולי אני מפחד יותר מדי,ומגזים בעיניין הפחד והדאגה.

גם שמעתי שהיו מקרים שנידבקו במחלות מין וHIV על ידי נשים שלהם,חברה,ידידה ולא זונה. לא חייבת להיות זונה עד שתדביק אותך במחלה,בוא נגיד בחור שכב עם חברה שלו היום,מחר אולי שכבה עם גבר אחר בסתר,איך הוא ידע?!.יש הרבה בחורות אוהבות למגוון עם גברים ואורגיות. יש גם הנישואים ,מישהו איך ידע אם אשתו לא היזדיינה עם אחר והוא רחוק הרבה שעות בעבודה או בנסיעה בחו'ל.

היכרתי מישהי נשואה כאן ברשת,והיתה שיחה בינינו,אמרה לי בפירוש כך אם אתה אוכל יום אותו אוכל! אותה מנה!1 בסוף יהיה משעמם לך!! לא?! וסקס גם כך אם כל יום אותו זין בזמן של שנים בסוף יהיה קר לי ומשעמם מקיום יחסי מין עם אותו גבר.

אהבה+ מין = הכי תענוג,the top,לא יודע מי יותר חשוב סקס או אהבה?,לפי מה שאני רואה בזמן האחרון במציאות כולם מחפשים סקס יותר,יותר קל,יותר תענוג והנאה,יותר מסודר,לא סובלים ממנו כמו אהבה,לא צריך הרבה זמן לבנות אותו כמו סיפורי אהבה,זיונים בעולם הסטוצים והיזיזיות הכי קל למצוא אותם.

גם ראיתי שרוב הגברים רצים אחרי הבחורות בגלל לזיין אותם ולהגיע לכוס הרטוב שלהם כמה שאיפשר מהר,מצד אחר ראיתי גם רוב הבחורות רצות לגברים בשביל אוטו שלו,כסף שלו,בילויים חינם,מתנות ובגדים על חשבון הגבר,מנות מיסעדות,בתי קפה,מועדונים,שתייה חינם,המטרה שלהם להעביר את הזמן,תמיכה כספית,שיעשוע,ולא סיקס נהדר.

כתבתי הרבה נקודות מהניסיון שלי בחיים,ממה שראיתי בארץ בין גברים לנשים,בעולם הזנות,בעולם הקשרים הרגילים,בעולם הנישואים מסביבי,ורציתי לדעת מה המחשבה שלכם ח'ברה,כל אחד חושב אחרת,או יש לו מילים אחרות,ומעניין אותי לשמוע מאחרים,יש דברים חדשים תמיד.

תמיד בשטח למען כולם.

2

חיי חתיך

בקשת תגובתי ואשמח לענות.

אני שייך לדור שזיינו ללא קונדום. שכבר הופיע HIV - אז עשיתי הפרדה בין יחסים. אם אני חושב שזה יהיה קשר רציני בקשתי מבחורה להבדק לHIV.

אם לא רציני וקצר - לקחתי סיכון.

הרגשה בלי קונדום כמובן הרבה יותר טובה. לא גומרים יותר מהר. אני זיינתי 5 שעות רצופות בלי קונדום ולא גמרתי.

אבל היו תקופות ונשים שגמרתי מייד זה לא שייך לקונדום.

לגבי זונות. חלק מהן אימאות ונשים מאוד טובות. הן מאוד נזהרות עם לקוחות.

אז אם תצליח לשכנע אחת כזאת - אין הרבה סיכון.

גם לבחורה זה שונה. יותר נעים לה בלי קונדום. אבל הן מפחדות כמובן עם זה לקוח.

פעם אחת שלי שכבר התכוונה שאני חודר בה לא שמה לי קונדום. ידעתי שהיא נקיה לגמרה לא היה לי שום חשש, אבל לא רציתי לנצל אם היא פשוט שחכה. שאלתי אותה מה היא רוצה. אחרי כמה שניות היא צחקה והלבישה לי.

3

חיי חתיך

שמתי לב שלא התייחסתי לשאילה אחרונה שלך. מה יותר חשוב סקס או אהבה.

התשובה שלי אתה יודע.

עדיף סקס רע עם בחורה אהובה מסקס טוב עם בחורה שאתה עדיש.

אבל כמעט ואין סקס רע עם בחורה אהובה. חבר שלי שהוא מעל 60 ואוהב אישה בת 50 אמר לי שאפילו בגיל 20 לא זיין ככה. ואצלו מילה זה מילה.

אני לא מדבר על אהבתי לשלי כי היא עבורי הייתה מעל סקס. אבל זה היה פעם אחד בחיים.

אבל אהבתי הרבה פעמים בחיים והתרגשות מזיון אישה אהובה הוא פנטסטי. אם אני אוהב אני מרגיש כמו חשמל בגוף מעצם הנגיע בגוף של אישה. זיינתי זונות יותר יפות מנשים שאהבתי אבל הרגשתי משהו מכני לא מרגש באמת.

ערבה אנושית2010-6-19 21:26:56

4
[QUOTE=ערבה אנושית]

חיי חתיך

בקשת תגובתי ואשמח לענות.

אני שייך לדור שזיינו ללא קונדום. שכבר הופיע HIV - אז עשיתי הפרדה בין יחסים. אם אני חושב שזה יהיה קשר רציני בקשתי מבחורה להבדק לHIV.

אם לא רציני וקצר - לקחתי סיכון.

הרגשה בלי קונדום כמובן הרבה יותר טובה. לא גומרים יותר מהר. אני זיינתי 5 שעות רצופות בלי קונדום ולא גמרתי.

אבל היו תקופות ונשים שגמרתי מייד זה לא שייך לקונדום.

לגבי זונות. חלק מהן אימאות ונשים מאוד טובות. הן מאוד נזהרות עם לקוחות.

אז אם תצליח לשכנע אחת כזאת - אין הרבה סיכון.

גם לבחורה זה שונה. יותר נעים לה בלי קונדום. אבל הן מפחדות כמובן עם זה לקוח.

פעם אחת שלי שכבר התכוונה שאני חודר בה לא שמה לי קונדום. ידעתי שהיא נקיה לגמרה לא היה לי שום חשש, אבל לא רציתי לנצל אם היא פשוט שחכה. שאלתי אותה מה היא רוצה. אחרי כמה שניות היא צחקה והלבישה לי.

[/QUOTE]

ערבה אנושית אני מתפלא עליך.

הייתי צריך לקרא פעמיים ולשפשף את עיני בתדהמה. איך אדם בוגר, שקול, ובעל ניסיון חיים יכול להמליץ , ואפילו בעקיפין, לקיום יחסי מין לא מוגנים עם זונה? אמא טובה שהיא גם זונה תרצה ,מין הסתם, להמשיך לחיות בכדי להגן ולגדל את ילדיה ולכן לא תסתכן בקיום יחסי מין לא מוגנים עם אף לקוח. לבטח לא לקוח מזדמן. אחת שתהיה מוכנה לעשות זאת, לא נותנת בלעדיות לאף אחד. מדוע להתעסק עם חוק המספרים?

ולחתיך הרומנטי. טחנו את נושא החדירה הלא מוגנת עם זונה עד בלי די. כנס לפוסט המתאים בפורום סקס רפואי. המסקנות הן מאוד ברורות ושום סיפורים לגבי התשוקות שלך לא צריכים להקנות לך גושפנקא מוסרית לבצע את האקט. רוצה להיפטר מהכובע, צור לך מערכת יחסים יותר מחייבת ממגע מיני אקראי עם זונות, ולך יחד עם בת זוגתך קודם לבדיקת קומבו בכדי לוודא ששניככם בריאים. נקודה! ללא שום החרגות ויוצאים מהכלל. כל התנהגות אחרת שלך היא קודם כל חוסר אחריות לגבי עצמך.

רימינג מעשי2010-6-19 23:4:50

5

החתיך הרומנטי, לדעתי ההבדל בין סקס מקונדם לבין סקס חשוף הוא ממש זניח. לעומת זאת סקס שאתה עושה עם אהובה, עם בת זוג שפיתחת כלפיה רגשות, סקס שמעורב בו גם הלב, הוא חוויה שונה לחלוטין מאשר סקס בתשלום, אתה מגיע לדרגות הנאה עילאיות ללא שום השוואה. המגע הגופני, האינטימיות הנפשית, הנשיקות הרטובות, מביאות אותך לרמות ריגוש מעולם אחר.

אולם אליה וקוץ בה, על מנת שתיווצר אינטימיות בין בני זוג יש צורך בהרבה סבלנות, יצירת אמון והיכרות ארוכה ולזה דרוש זמן רב. עם השנים ההיכרות הקרובה מכרסמת באירוטיקה, הסקס נעשה מוכר ומשעמם, חסר לך הריגוש, חוסר הוודאות, תחושת הזרות של גוף חדש ולא מוכר ולכן אנו מגיעים לנערות עובדות. זהו מעגל הקסמים שלנו...

בגמילה

6

רימינג ידידי

חתיך הוא לא ילד.

אני לא מדבר על קטיה או אילנה שלא יודע מה עושות.

מה אתה חושב שבעלה של אלקטרה זיין אותה עם קונדום? ואני כמעט בטוח שהיא חייה עכשיו עם לקוח שלה שהוא איש מאוד מאוד מכובד. כמובן לשכנע בנות ברמה אלקטרה צריך המון כסף אבל זה ענין אחר.

ואני מכיר לא אחת שנשואה או יש לה בן זוג מאוד מכובד. נכון שרובם לא יודעים מי מה מתפרנסות בנות זוגם אבל יש כאלה שיודעים ויודעים.

אתה בעצמך נזפת בחתיך שהוא טען בזעם שאין נשים שבעליהן תומכות בעבודתן בזנות. הם משתמשים בקונדומים? בחייך.

לא היתי מהסס לשניה לקיים יחסי מין עם שלי ללא קונדום לו היא רצתה בזה.

יש לי ידיד שנפגש כבן זוג עם בחורה עובדת. לא שאלתי אותו אבל בטוח שהוא עושה מין לא מוגן.

רק היום קראתי דיווח שמישהו חיי באושר עם זונה לשעבר. אם קונדום אתה חושב? יכול להיות שנבדקה יכול להיות שלא.

נכון שבמערכת יחסים רצינית עם אישה לא נשואה גם אני בקשתי שתבדק.

ואני לא ממליץ לחתיך כלום. הוא ביקש תגובתי ונתתי תגובה כנה.

ערבה אנושית2010-6-19 23:44:58

7
[QUOTE=אוסקר ווילד]

החתיך הרומנטי, לדעתי ההבדל בין סקס מקונדם לבין סקס חשוף הוא ממש זניח. לעומת זאת סקס שאתה עושה עם אהובה, עם בת זוג שפיתחת כלפיה רגשות, סקס שמעורב בו גם הלב, הוא חוויה שונה לחלוטין מאשר סקס בתשלום, אתה מגיע לדרגות הנאה עילאיות ללא שום השוואה. המגע הגופני, האינטימיות הנפשית, הנשיקות הרטובות, מביאות אותך לרמות ריגוש מעולם אחר.

אולם אליה וקוץ בה, על מנת שתיווצר אינטימיות בין בני זוג יש צורך בהרבה סבלנות, יצירת אמון והיכרות ארוכה ולזה דרוש זמן רב. עם השנים ההיכרות הקרובה מכרסמת באירוטיקה, הסקס נעשה מוכר ומשעמם, חסר לך הריגוש, חוסר הוודאות, תחושת הזרות של גוף חדש ולא מוכר ולכן אנו מגיעים לנערות עובדות. זהו מעגל הקסמים שלנו...

[/QUOTE]

6 שנים הייתה לי חברה שכול פגישה איתה הייתה הוואי ארוטית כמו בחודש הראשון. הכול תלוי ביחסים.

גם עם בחורה עובדת - כמעט 3 שנים שהיחסים רק השתפרו עם הזמן.

מה שנכון ששיגרה הורסת רומנטיקה. אבל אם היחסים הם רק בפגישות, בטיולים בבתי קפה - אפשר לשמור אש לשנים.

אבל כמובן אני כמו וולד מחשיב פגישה עם אישה אהובה כיקרה אין סוף מפגישה לצורכי מין בלבד לא חשוב בתשלום או חינם. ההבדל הוא ברגש לא בכסף.

כתבתי בלי סוף שהפגישות הכי יפות עם שלי היו מאוחר בלילה ללא מין (לא רציתי יכולתי לעשות את זה אחרי הפסקה של שעות). שלמתי אבל התרגשתי כך שכמעט אף אישה חינם לא היתתה גורמת לי.

8
הייתי נזהר מלתת המלצות לכאן או לכאן, אבל בסוף, כמו שהסברתי לא מזמן לבחור שצולל איתי, אם אתה מחליט לצלול ל-100 מטר על אוויר יש מצב טוב שתצא חי בפעם הראשונה, השנייה והשלישית... אבל הרביעית תהרוג אותך.

אם תחליט שזה מה שאתה רוצה, לך על זה, אבל רק עם מישהי שמוכנה להיבדק בנוכחותך ובתנאי שתיבדק גם אתה. בכל מקרה, התוצאה אינה בטוחה ב-100%, כי כל אחד מכם יכול להיות בחלון זמנים שבו הוא כבר עשוי להדביק את השני אבל כמות הנוגדנים בדם שלו היא מתחת לסף הגילוי.

לדעתי, אין כמו סקס בלי, הכל שונה, מהרגשת החדירה ועד הגמירה שהיא יותר מורגשת, אבל במקרה שלי זה רק עם מישהי שהיא חברה שלי, אחרי בדיקה של שנינו ותוך הבנה (שאני מקווה שמתקיימת גם אצלה) ששומרים אחד על השני (אם זו מישהי שבעד מערכת יחסים פתוחה, אז מקיים סקס עם בני זוג נוספים רק עם הגנה).

9
[QUOTE=ערבה אנושית]

רימינג ידידי

חתיך הוא לא ילד.

אני לא מדבר על קטיה או אילנה שלא יודע מה עושות.

מה אתה חושב שבעלה של אלקטרה זיין אותה עם קונדום? ואני כמעט בטוח שהיא חייה עכשיו עם לקוח שלה שהוא איש מאוד מאוד מכובד. כמובן לשכנע בנות ברמה אלקטרה צריך המון כסף אבל זה ענין אחר.

ואני מכיר לא אחת שנשואה או יש לה בן זוג מאוד מכובד. נכון שרובם לא יודעים מי מה מתפרנסות בנות זוגם אבל יש כאלה שיודעים ויודעים.

אתה בעצמך נזפת בחתיך שהוא טען בזעם שאין נשים שבעליהן תומכות בעבודתן בזנות. הם משתמשים בקונדומים? בחייך.

לא היתי מהסס לשניה לקיים יחסי מין עם שלי ללא קונדום לו היא רצתה בזה.

יש לי ידיד שנפגש כבן זוג עם בחורה עובדת. לא שאלתי אותו אבל בטוח שהוא עושה מין לא מוגן.

רק היום קראתי דיווח שמישהו חיי באושר עם זונה לשעבר. אם קונדום אתה חושב? יכול להיות שנבדקה יכול להיות שלא.

נכון שבמערכת יחסים רצינית עם אישה לא נשואה גם אני בקשתי שתבדק.

ואני לא ממליץ לחתיך כלום. הוא ביקש תגובתי ונתתי תגובה כנה.

[/QUOTE]

ערבה, קודם כל כמו שלך יש את העניין של כבוד אנושי, אצלי הג'וק מאוד חזק בנושא חדירות בלתי מוגנות ואני לא היחיד, למרות שבנושא זה קולי נשמע בתכיפות ובתקיפות. אומר לך יותר מכך , בנושא של המלצות לחדירה לא מוגנת אני לא רואה אף אחד ממטר.

כל הדוגמאות שנתת הן של הפרטנר הקבוע של הבחורות. אני מניח שהבעל/ בן זוג או כל מי שחי קבוע עם אלקטרה אינו לקוח שלה יותר. יחד עם זאת , הוא לבטח לא ישמח לשמוע אם חס וחלילה אותה אלקטרה שציינת תקייםיחסים לא מוגנים עם לקוחות מזדמנים. אם אני הייתי הבן זוג של אלטרה, הייתי חותך יחסים איתה מיידית עם שמועה כזאת הייתה מתבררת ללא כל ספק כנכונה. זה כל העניין, הגבול הוא מאוד ברור כאן. בין להכיר בעיסוקה של זוגתך לבין להסכים שהיא תקיים יחסים לא מוגנים עם אחרים עובר חיץ מאוד מאוד גבוה. החתיך הרומנטי הוא לקוח מזדמן עד כמה שהבנתי, אז הכלל ממש תופס: לא ראוי שזונות ייקימו יחסים לא מוגנים עמו, כמו גם שאחת מהן תסכים לכך. ורק בכדי שתבין עניין, ללא כל קשר למקצועה של אישה ובין עם היא זונה או לא ראוי ואף יותר מרצוי לקיים בדיקה לפני קיום יחסים שאינם מוגנים. אם אתה לא הפנמת את זאת עד הלום וחושב שבזה שהיית מוכן לקים יחסים שאינם מוגנים עם שלי אהובתך רק על סמך אמון, יש לי רק דבר אחד לומר לך, אתה חי בסרט. במיוחד אם אתה אוהב אותה כפי שהצהרת ראוי שתבדקו יחדיו ולו רק על מנת שתגן עליה מעצמך. זה נכון לגבי החוקיות אז לבטח עם כל פרטנרית מזדמנת מסוג שהוא.

רימינג מעשי2010-6-20 10:38:13

10
לדעתי האישית סקס לא מוגן עם זונה זה סיכון שלא שווה לקחת.
יכול לבוא בנאדם ולהגיד אני אוהב סיכונים ואני כן רוצה לקחת את הסיכון הזה הבעיה היא שאותו אחד חושף לסכנה לא רק את עצמו אלא את כולנו ולכן זה לא לגיטימי בעיני.

maxmax2010-6-20 10:7:55
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”