רציתי לכתוב כאן על עניין רגיש וחשוב מבחינתי,והוא סיקס לא מוגן בלי שימוש באמצעי הגנה(קונדום).
לא יודע אני עכשיו בן 28 ואף פעם לא חוויתי ולא ידעתי איך ההרגשה לשכב עם מישהי בלי קונדום?!איך ההרגשה לחדור לנרתיק של מישהי בלי גומי!!! זה מפנטז!! זה תענוג יותר? אני בטוח שלזה יש לו הרגשה חבל על ההזמן והרגשה מוזרה מעל כולם.
כאשר אתה מלביש כיסוי (קונדום) על האיבר,אתה נותן לו לישון יותר וזה מפריע לחלק מאיתנו במיוחד במציצה,הוא יושן ולא עומד,ולשים עליו עוד קונדום הוא ישן בכלל,ולא יקום!!.לכן הרבה מאיתנו מעדיפים מציצה חשופה עם הרבה רוק שזה נותן לזין לקום מהר ולחירמון מהיר.
אני שנים לא היתה לי חברה,עדיין רווק לא נשוי,אף פעם לא זיינתי מישהי בלי גומי,שכבתי עם עשרות זונות,אבל כל פעם הישתמשתי בגומי,לא יצא לי להרגיש איך החוויה הזאת?!. עד היום לא ניסיתי!! מעניין לא? תמיד הסקרנות שלי דוחפת אותי לנסות החדש והמוזר תמיד.
אולי אני פחדן יותר מדיי,כולנו בסוף מתים מהר,ולא נישארים לנצח!!,כל אחד יעזוב העולם הזה ביום מסוים,דרך אגב אני מזל שור,אולי מישהו מבין באסטרולוגיה יודע על מה אני מדבר בדיוק,מזל הכי חרמן בעולם המין והסקס.
רציתי לשאול כל מי שניסה סקס בלי גומי,האם זה הרגשה יפה?! תענוג אחר!! פנטזיה אי אפשר לתאר אותה!!,רציתי גם לשאול האם זיון ללא קונדום,נותן לגבר לגמור מהר,לזיקפה יותר מהירה?,בגלל החיכוך הנוצר בין החשפה(ראש הזין) והשרירים בתוך הכוס של הבחורה.חלק אומר לי אין לדבר הזה שום השפעה,חלק אומר לי כן משפיע,זה יוצר הרבה חיכוך בתוך הכוס ובסוף גמירה מהירה,יש לזה השפעה בעיניין !!!.
רוב סרטי הפורנו שאני רואה בכל מקום,הסיקס בסרטים בלי גומי,90% מהשחקנים בפורנוגרפיה שוכבים ללא גומי,זה מוזר!! כל כמה ימים יש להם פרטנר חדש!! שאלתי וביררתי בעיניין כולם אמרו לי שהם עושים בהפקדה כל שבועיים בדיקה למחלות מין ובמיוחד HIV hiv+. קראתי הרבה מאמרים באינטרנט על שחקנים שנידבקו בHIV,למרות כל הבדיקות שהם עושים זה לא עזר להם,ובסוף נדבקו בנגיף הכי קטלני שידע כדור הארץ.
בוא נגיד מישהי היזדיינה היום עם שחקן חולה,מחר יש לה סרט עם אחר,אז בבדיקה זה לא יופיע,צריך 3 שבועות לזהות נגיף הHIV בגוף ולא יום או יומיים.זיהוי HIV צריך 3 שבועות עד שיופיע בבדיקות ומערכת החיסון בגוף תתחיל לייצר אמצעי הגנה נגד הנגיף.
הנה סיפור אמיתי ראיון עם שחקנית פורנו שנידבקה על ידי שחקן אמריקאי בשם darren james לפני שנתיים,והדביק גם 4 שחקניות בתעשית הפורנו,וזה השפיע מאוד על התעשייה הזאת והפסיק אותה לתקופה מסוימת הנה הלינק.http://www.youtube.com/watch?v=wpHTNsP7q7A
רציתי לשאול הנשואים כאן,הגברים שנמצאים בקשר רציני עם חברה מסוימת האם זה שווה לזיין בלי קונדום?יש לדבר הזה יש ערך מסוים??רציתי לנסות,אבל המתח והפחד תמיד גובר עלי,אולי אני מפחד יותר מדי,ומגזים בעיניין הפחד והדאגה.
גם שמעתי שהיו מקרים שנידבקו במחלות מין וHIV על ידי נשים שלהם,חברה,ידידה ולא זונה. לא חייבת להיות זונה עד שתדביק אותך במחלה,בוא נגיד בחור שכב עם חברה שלו היום,מחר אולי שכבה עם גבר אחר בסתר,איך הוא ידע?!.יש הרבה בחורות אוהבות למגוון עם גברים ואורגיות. יש גם הנישואים ,מישהו איך ידע אם אשתו לא היזדיינה עם אחר והוא רחוק הרבה שעות בעבודה או בנסיעה בחו'ל.
היכרתי מישהי נשואה כאן ברשת,והיתה שיחה בינינו,אמרה לי בפירוש כך אם אתה אוכל יום אותו אוכל! אותה מנה!1 בסוף יהיה משעמם לך!! לא?! וסקס גם כך אם כל יום אותו זין בזמן של שנים בסוף יהיה קר לי ומשעמם מקיום יחסי מין עם אותו גבר.
אהבה+ מין = הכי תענוג,the top,לא יודע מי יותר חשוב סקס או אהבה?,לפי מה שאני רואה בזמן האחרון במציאות כולם מחפשים סקס יותר,יותר קל,יותר תענוג והנאה,יותר מסודר,לא סובלים ממנו כמו אהבה,לא צריך הרבה זמן לבנות אותו כמו סיפורי אהבה,זיונים בעולם הסטוצים והיזיזיות הכי קל למצוא אותם.
גם ראיתי שרוב הגברים רצים אחרי הבחורות בגלל לזיין אותם ולהגיע לכוס הרטוב שלהם כמה שאיפשר מהר,מצד אחר ראיתי גם רוב הבחורות רצות לגברים בשביל אוטו שלו,כסף שלו,בילויים חינם,מתנות ובגדים על חשבון הגבר,מנות מיסעדות,בתי קפה,מועדונים,שתייה חינם,המטרה שלהם להעביר את הזמן,תמיכה כספית,שיעשוע,ולא סיקס נהדר.
כתבתי הרבה נקודות מהניסיון שלי בחיים,ממה שראיתי בארץ בין גברים לנשים,בעולם הזנות,בעולם הקשרים הרגילים,בעולם הנישואים מסביבי,ורציתי לדעת מה המחשבה שלכם ח'ברה,כל אחד חושב אחרת,או יש לו מילים אחרות,ומעניין אותי לשמוע מאחרים,יש דברים חדשים תמיד.