אז גם אני הייתי אצל מילנה, וגם אולגה היתה, ובניגוד למנהגי, שכשאני לא מכיר מישהי, אני קודם כל בא אליה לטיפול יחידני, השתכנעתי להיכנס ל-4 ידיים עם שתיהן. בוא נגיד שלא התאכזבתי. ביקשתי מסאז' עדין, ושתיהן עבדו ביחד על הרבה נקודות בגוף. תוך כדי נגעתי פעם בשדיים של אחת ופעם של השניה. שתיהן נשארו כל המסאז' עם תחתונים. בשלב מסויים כשהתחלתי להתחרמן מהנגיעות והליטופים שלהן, הן הציעו שאתהפך. מובן שקיבלתי את ההצעה בשמחה. בשלב מסויים מילנה עלתה עם גופה על הבטן שלי, והתחככה בי עם שמן בצורה סקסית, כשאולגה ממשיכה במסאז' ידני ל"אח הגדול" ולאיזור הביצים.
הן גם שאלו אותי אם אני אוהב סאדו, ומאחר שאמרתי שאין לי בעיה עם סאדו קל, הן התחילו בפליקים קטנים לישבן שלי וצביטות קלות. לאחר כמה דקות, ביקשתי ממילנה שתשכב, שימנתי את "האח"והתחלתי לתת לה 'קונטרות' איתו מעל לישבן החביב שלה לכיוון הגב העליון בחיכוך שהלך והתחזק מרגע לרגע, בעוד אולגה טופחת מאחורה על הישבן שלי בקריאות עידוד: "קדימה, קדימה!" ( במבטא רוסי כמובן ). במהרה הגיע רגע השיא, ולאחריו התקלחנו ( בנפרד ) ונפרדתי בנשיקה על הלחי משתיהן. אמנם לא ניסיתי שום אקסטרות הפעם ( בדרך כלל אני מוותר על אקסטרות בפעם ראשונה עם בחורה ), אבל נהניתי מאד ודי ברור לי שאחזור בקרוב.
מילנה אמרה לי שהיא עובדת עכשיו כל יום, גם בבוקר וגם בערב, החברה נמצאת רק כפעמיים בשבוע איתה - יש לבדוק קודם. לסיכום - מומלץ לטעמי.