כ מילנה אולגה - מסאז 2/4 ידיים + אקסטרות - דף 5 - סקס אדיר

מילנה אולגה - מסאז 2/4 ידיים + אקסטרות

42
חזרתי זה עתה ממלינה,
make long story short -אספר בקצרה:
- מראה אסייתי - לטעמי היא יפה.
- מלא, ישבן 'בריא' חזה בינוני ויפה.
- מסא'ז נעים פלוס לא מסא'ז רפואי למי שצריך.

בפון וגם עם הגעתי לדירה הציעה מסא'ז ב-4 ידיים בצרוף חברה 'שבמקרה' נמצאת אצלה,
סרבתי.
לאורך כל המסא'ז חברתה (תיאור במהמשך) ענתה לטלפונים ואף רבה עם מספר אנשים שהציקו לה בפון.
'לחברה' שהיא למעשה שותפה שלה לעבודה (והדירה היא לעבודה נטו ולא למגורים) קוראים אולגה, בת 30 לערך, רזה שער בהיר ניראת טוב.

ממליץ בחום.

43
פעם ראשונה שאני שומע על אפשרות של 4 ידיים אצל מלינה.
צלצלתי למלינה שאמרה שמחר אפשר לבצע בודי ב4 ידיים תמורת 400 ש"ח

lizard יש מצב שאתה מפרט טיפה על החברה שלה?
אם היא ניראת טוב אני אשקול בדיקה מחר למרות שניראה לי שעדיף להוסיף את ה200 ש"ח הנוספים למלינה ולקבל פינוק מלא במקום 4 ידיים.
המאסטרו2011-02-24 19:08:56

45
אז גם אני הייתי אצל מילנה, וגם אולגה היתה, ובניגוד למנהגי, שכשאני לא מכיר מישהי, אני קודם כל בא אליה לטיפול יחידני, השתכנעתי להיכנס ל-4 ידיים עם שתיהן. בוא נגיד שלא התאכזבתי. ביקשתי מסאז' עדין, ושתיהן עבדו ביחד על הרבה נקודות בגוף. תוך כדי נגעתי פעם בשדיים של אחת ופעם של השניה. שתיהן נשארו כל המסאז' עם תחתונים. בשלב מסויים כשהתחלתי להתחרמן מהנגיעות והליטופים שלהן, הן הציעו שאתהפך. מובן שקיבלתי את ההצעה בשמחה. בשלב מסויים מילנה עלתה עם גופה על הבטן שלי, והתחככה בי עם שמן בצורה סקסית, כשאולגה ממשיכה במסאז' ידני ל"אח הגדול" ולאיזור הביצים.
הן גם שאלו אותי אם אני אוהב סאדו, ומאחר שאמרתי שאין לי בעיה עם סאדו קל, הן התחילו בפליקים קטנים לישבן שלי וצביטות קלות. לאחר כמה דקות, ביקשתי ממילנה שתשכב, שימנתי את "האח"והתחלתי לתת לה 'קונטרות' איתו מעל לישבן החביב שלה לכיוון הגב העליון בחיכוך שהלך והתחזק מרגע לרגע, בעוד אולגה טופחת מאחורה על הישבן שלי בקריאות עידוד: "קדימה, קדימה!" ( במבטא רוסי כמובן ). במהרה הגיע רגע השיא, ולאחריו התקלחנו ( בנפרד ) ונפרדתי בנשיקה על הלחי משתיהן. אמנם לא ניסיתי שום אקסטרות הפעם ( בדרך כלל אני מוותר על אקסטרות בפעם ראשונה עם בחורה ), אבל נהניתי מאד ודי ברור לי שאחזור בקרוב.

מילנה אמרה לי שהיא עובדת עכשיו כל יום, גם בבוקר וגם בערב, החברה נמצאת רק כפעמיים בשבוע איתה - יש לבדוק קודם. לסיכום - מומלץ לטעמי.
מחפש את הדבר האמיתי!

47
כפי שהבטחתי, דגמתי גם את אולגה.
ובכן, אולגה בסביבות גיל 30, גבוהה (175-180), שיער בלונדיני (צבוע), גוף רזה, מעט בטן, שדיים יפים (לא גדולים).
עורה נעים למגע. היא פחות תקשורתית ממילנה.
עשתה לי בודי מושקע ביותר, ללא תחתונים לקראת הסוף, כולל עיסוי של "שמילון" באמצעות חלק גופה התחתון.

הפינאלה היה מעניין ביותר, נעמדה באופן מלא על שולחן העיסויים, כאשר רגליה משני צידי הבטן שלי, והיא עם הגב לכיווני, והיא התכופפה תוך שמירה על רגליים מתוחות, כאשר יד אחד מטפלת ב-"שמילון" והיד השניה מעסה את את האיזור שבין פי הטבעת לאשכים (חיץ הנקבים - פרינאום).

יש לי הרגשה שעוד אחזור לאולגה בתקופה הקרובה. מעניין לראות אם היא תציע אקסטרות...

40 דקות, 200 ש"ח

48
ניסיתי לקבוע עם מלינה לאחר אין סוף נסינות בסוף ענתה לי, אמרה לי שהיא במכולת ושאני יתקשר עוד 10 דקות
ואכן כך היה אבל לצערי למרות נסיונות חוזרים ושבים לא ענתה לי. לא נראה לי רציני אבל בכל מקרה ננסה בהמשך .
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

49
הייתי ומכיון שאולגה נראתה חמודה וסיקרן אותי מסאז בארבע ידיים הסכמתי. עובדות ביחד יפה וקצב טוב. הבעיה שמדברות ביניהן כל הזמן, כך שיש הרגשה של תקתוק וחוסר התייחסות אליך. בכל מקרה אולגה נראית לטעמי טוב ומצאה חן בעיני יותר. גוף טוב, פנים נעימות ןחמודה. נותנת יחס אישי יותר.

מישהוא יודע איך אפשר ליצור איתה קשר. נראה פחות נוח להתקשר למילנה ולבקש את אולגה. אבל גם אפשרות.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”