כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 28 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

271
יש לי הערה / הארה לכל מיני כאלה שמבקשים טלפון:
הרי אתם רואים שהשירשור מתפתח למימדים בלתי הגיוניים.
בדקתי..ו-60% אחוז מההודעות פה הן בבקשות טלפון שלי שרי.
מה הבעייה לפנות בהודעות פרטיות לפתוח השירשור או לאחד המדווחים ולבקש טלפון?!

ז'יבוטינסקי בבני ברק

272
סוף סוף הייתי אצל שרי,
קצת התמדה ומצליחים לקבוע .
שרי בחורה מאוד נאה, חזה יפיפה ענקי.
אשת שיחה, נותנת הרגשה מאוד נעימה.

לא חזק בתיאורים, מסאז' בודי חבל על הזמן.
אין ספק שהיא יודעת לפנק .
לא היה לי גמירה כלכך חזקה הרבה זמן.

היה שווה מאוד ובטח שאחזור

ז'יבוטינסקי בבני ברק

273
חזרתי לשרי אחרי שלא ביקרתי זמן רב.
לא היתה לי בעיה לקבוע.
שרי לא אכזבה: נראית בדיוק כמו שאני אוהב, עיסוי עדין ונעים, אשת שיחה, באדי נעים.
בקיצור, נהניתי.
כבר רוצה לחזור............מקוה שאמצא זמן.
שלכם החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

274
הכל טוב ויפה- אבל הרושם שלי שמדובר במישהי מהסוג הרגיל לגמרי.

לפני יום יומיים התקשרתי -
קבענו ל17:45 אמרה לי בטלפון מקסימום 18:00.
הסברתי לה שמבחינתי הזמן מאוד חשוב.
שאלה אותי אם אני מבטיח הגיע ולא להבריז - כמובן אמרתי מילה זו מילה.

בשעה המיועדת הגעתי למקום וממתין שתודיע לי לעלות כמסוכם עד 18:00.

בשש אני מתקשר, - מאמי מה זה סליחה זה יהיה עוד עשרים דקות רק.....
- אבל קבענו -
- מה אני יעשה הבןאדם רוצה להאריך את זמן השהות שלו -
- ומה אם הוא ירצה להאריך שוב בעוד עשרים דקות??? -
- טוב מאמי החלטה שלך -
- טוב תודה -

והלכתי משם מבואס מרוגז אבל מעיקר מאוכזב,
ציפיתי לפי הדיווחים ליחס אחר....

לשיקולכם.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

275
אחרי תקופת יובש מסויימת ,בקרתי אתמול אצל שרי .
(למייק - המגיב שמעלי שהתייאש וכועס,הייתי מציע לא לותר ולא להפסיד חוויה)
עבר קצת זמן והספקתי קצת לשכוח ,אבל התענוג שהבחורה הצעירה הזו משרה עליך זה משהו שבאמת לא נתקלתי בכל מסעותי.
זה מתחיל בשבירת קרח מהירה ומתן ההרגשה שאתה כל עולמה ,כך שאתה שוכח לרגע שאתה שם על תקציב וזמן מוגבלים.
ממשיך עם הגוף הלבנבן ,הרך הענוג - גן עדן לחובבי BBW - באמת שמנמנה בטעם טוב ,לא יותר מדי ולא פחות מדי -חלקה לגמרי ונעימה למגע .
ועד גולת הכותרת - השדיים האדירים והמדהימים . בכל מבט - אתה חוטף סחרחורת ולא מאמין שאתה כרגע רשאי לשלוח ידיים,ללוש ,למזמז ולטעום מהם . הם שלך ורק שלך לזמן מוגבל.... איזה ת ע נ ו ג

אהה - והעיסוי עצמו - אינני מתיימר להיות מומחה ,אבל לטעמי מרגיש נפלא - עם ידיים חזקות ועם כל הגוף בשלב שני.מספיק מקצועי מבחינתי הצנועה.

היתה קצת קשה להשגה בטלפון כי בניגוד לחלק מהבנות ,היא משתיקה ולא עונה בזמן שהיא מתמסרת לטיפול
(שמתי לב שהטלפון ,שהיה מושתק ,כל זמן מקבל שיחות ,בלי סוף)

אז עכשיו החלטתי שאני מרשה לעצמי להתמכר... ובשלב זה לנסות לפחות לחזור פעם בשבוע לביקור.
(כרגע לצערי ,גם בתלות במילואים הפתאומיים שנפלו עלי ועל עוד כמה עשרות אלפים מיום ראשון ... )

ז'יבוטינסקי בבני ברק

276
שלום חברים
בשבוע שעבר קבעתי עם שרי את הפגישה החודשית שלנו
תיאום קל והופ אני בדירה שלה
חברים שווה להתמיד וכמובן תלוי גם בכימיה עם הבחורה
אני מקבל שירות שחבל על הזמן ממש כמו מאהבת
השירות של שאי כולם מכירים
ולאחר מכן שיחה ארוכה על כל העניינים שבעולם
עד שכמעט לא נעים לי ואני צריך לחתוך לעבודה
בהחלט שווה להשקיע בבחורה
שש בש

ז'יבוטינסקי בבני ברק

277
לפני כשבוע הייתי אצלה ולהלן הביקורת שלי:

כולם כבר יודעים שקשה לתאם איתה והיא לא קובעת מראש, אבל בסוף מגיע הרגע שאתה קרוב והיא זמינה.

מראה: לא הטעם שלי בכלל (בפנים), היא צעירה, שמנה, נמוכה ובהחלט נכנסת לקטגוריית ה- BBW. את גולת הכותרת שלה, החזה העצום, כמובן שאי אפשר לפספס כאשר היא פותחת את הדלת בבגדים שלא משאירים מקום רב לדמיון.

הגישה: הבחורה מאוד חיובית וחביבה ושלא כמו רבות בתחום, לא מתנהלת בצורה של "זה מגעיל אותי אבל אני צריכה את הכסף" אלא "זה מה שאני עושה עכשיו וזה אפילו נחמד לי". בהחלט שבירת קרח מהירה.

הדירה: נקיה אך ישנה והריח לא נעים. העיסוי מתבצע על מיטה זוגית, אהבתי את הרעיון אבל השימוש במגבת במקום להחליף סדינים זה אומר כניראה שהחלפתי זיעה עם רבים אחרים מגולשי הפורום הזה. מזל שאני חוראני חיוך גדול

המפגש: לאחר מקלחת קצרה (מקלחת עם זרם של מערת הנטיפים), היא כבר עירומה וכמובן שהחזה הבאמת עצום שלה מתגלה במלואו הדרו. לזכותה יאמר שאין לה בעיה עם כל צורת לישה של הדבר העצום הזה וכאן לא תשמעו "כואב לי, אני רגישה וכו'". העיסוי עצמו נעים, כמובן לא מקצועי והיא גם מודה שהיא לא, אבל ארוטי מהרגע הראשון. לאחר שמתהפכים, מתחילה החגיגה. אין כאן "אני עושה לך ביד ואתה יושב בשקט" אלא "מה בא לך?" . היא מאוד פתוחה לרעיונות ובעיקר רוצה שתצה מרוצה, בהחלט שאפשר להשיג ממנה יותר, כמובן שצריך לזכור שזה הכל עניין של כימיה והתמדה כמו עם כל נותנת שירות.

ניהול זמן: לרגע אחד לא הרגשתי שמישהו סופר דקות וגם כאשר כבר עבר הזמן ועדיין לא גמרתי, היא איפשרה לי לגמור בלי שום לחץ.

לסיכום: אני לא אחזור כי היא פשוט לא הטעם שלי, אבל לחובבי השמנות ובמיוחד לחובבי החזה הענק היא פשוט מעולה למי שמחפש עיסוי אירוטי נטו. על שירותיות היא מקבלת ממני 10, הלוואי ולכל נותנות השירות תהיה גישה כזו. גם אסתר הדתיה למשל מאוד שירותית וחביבה במיוחד, אבל אצלה מרגישים שהיא לא ממש אוהבת את כל החלק של המגע המיני, אצל שרי אין את זה בכלל ולו לרגע.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”