לפני כשבוע הייתי אצלה ולהלן הביקורת שלי:
כולם כבר יודעים שקשה לתאם איתה והיא לא קובעת מראש, אבל בסוף מגיע הרגע שאתה קרוב והיא זמינה.
מראה: לא הטעם שלי בכלל (בפנים), היא צעירה, שמנה, נמוכה ובהחלט נכנסת לקטגוריית ה- BBW. את גולת הכותרת שלה, החזה העצום, כמובן שאי אפשר לפספס כאשר היא פותחת את הדלת בבגדים שלא משאירים מקום רב לדמיון.
הגישה: הבחורה מאוד חיובית וחביבה ושלא כמו רבות בתחום, לא מתנהלת בצורה של "זה מגעיל אותי אבל אני צריכה את הכסף" אלא "זה מה שאני עושה עכשיו וזה אפילו נחמד לי". בהחלט שבירת קרח מהירה.
הדירה: נקיה אך ישנה והריח לא נעים. העיסוי מתבצע על מיטה זוגית, אהבתי את הרעיון אבל השימוש במגבת במקום להחליף סדינים זה אומר כניראה שהחלפתי זיעה עם רבים אחרים מגולשי הפורום הזה. מזל שאני חוראני

המפגש: לאחר מקלחת קצרה (מקלחת עם זרם של מערת הנטיפים), היא כבר עירומה וכמובן שהחזה הבאמת עצום שלה מתגלה במלואו הדרו. לזכותה יאמר שאין לה בעיה עם כל צורת לישה של הדבר העצום הזה וכאן לא תשמעו "כואב לי, אני רגישה וכו'". העיסוי עצמו נעים, כמובן לא מקצועי והיא גם מודה שהיא לא, אבל ארוטי מהרגע הראשון. לאחר שמתהפכים, מתחילה החגיגה. אין כאן "אני עושה לך ביד ואתה יושב בשקט" אלא "מה בא לך?" . היא מאוד פתוחה לרעיונות ובעיקר רוצה שתצה מרוצה, בהחלט שאפשר להשיג ממנה יותר, כמובן שצריך לזכור שזה הכל עניין של כימיה והתמדה כמו עם כל נותנת שירות.
ניהול זמן: לרגע אחד לא הרגשתי שמישהו סופר דקות וגם כאשר כבר עבר הזמן ועדיין לא גמרתי, היא איפשרה לי לגמור בלי שום לחץ.
לסיכום: אני לא אחזור כי היא פשוט לא הטעם שלי, אבל לחובבי השמנות ובמיוחד לחובבי החזה הענק היא פשוט מעולה למי שמחפש עיסוי אירוטי נטו. על שירותיות היא מקבלת ממני 10, הלוואי ולכל נותנות השירות תהיה גישה כזו. גם אסתר הדתיה למשל מאוד שירותית וחביבה במיוחד, אבל אצלה מרגישים שהיא לא ממש אוהבת את כל החלק של המגע המיני, אצל שרי אין את זה בכלל ולו לרגע.