לסיכום - המקום מאוד דיסקרטי. חן בחורה נאה ושירותית ובהחלט שווה ביקור נוסף.
חן מהאורגים 7
21בעקבות הדיווח המחרמן של oreniko החלטתי לדגום את חן. כאשר מגיעים לאורגים 7 רואים פרגולה מוארת בשביל וזה המקום. לאחר הצלצול בפעמון אחת הבחורות פותחת את החדר ונכנסים לתוך מסדרון עם חדרים. הוכנסתי ע"י הבחורה לאחד החדרים ומכיוון שהבחורה לא מצאה חן בעיניי וממילא הגעתי כדי לדגום את חן אמרתי לבחורה שאני מעוניין לקבל טיפול מחן. חן נכנסה לחדר ושיבשה לי את הראש. מדובר בבחורה רזה ושחומה ללא טיפת גרם שומן מיותר פנים נאות שיער ארוך שחור חלק ועם המיני והעקבים שהיו עליה היא גרמה לי לקוצר נשימה רגעי :-). ביקשתי מחן פרטים. 250 זוזים טבין ותקילין הועברו לידיה ונשלחתי להתקלח. חן יצאה מהחדר וכשהיא חזרה כבר הייתי לאחר מקלחת קצרה ממתין לשובה. חן התפשטה ולעיניי נגלה גופה הסקסי והמשגע. לחן יש חזה מאוד קטן כך שהיא לא מתאימה לאוהבי החזה הגדול וכפות רגליים קטנות וחמודות רק חבל שהיא שמה לק לבן ולא לק אדום. התחלתי להתמזמז עם חן (כי בינינו מי בא בשביל המסאג'?) ליטפתי וליקקתי את גופה המשגע תוך כדי שהיא מחרמנת לי את האוזניים ולאחר מכן נשכבתי על המיטה וחן עברה לשחק במוט ההילוכים. הטיפול של חן בזין נעשה בעדינות ובחושניות ולא באגרסיביות כך שלא עבר הרבה זמן והשפרצתי את המטען לתןך כפות ידיה.