כ סול וקריסטל מעמל רמת גן מילפיות לוהטות עם חזה ענק! - סקס אדיר

סול וקריסטל מעמל רמת גן מילפיות לוהטות עם חזה ענק!

1
אין דבר יותר שווה מאישה עם חזה גדול. ענק ו..טבעי.
קשה למצוא את זה במקומותינו ולי זכורות לטוב בקטגוריה זו קתרין מפיפ קברטו בתובל, הברזילאית שהיתה בקברטו ותותי בתובל ועכשיו אפשר למצוא אותה במכון ברחוב הרקון ומיטל פלא שביעי שהיא אכן פלא בהיקף החזה וככל הידוע עברה למסאגים בפרטי.

בעקבות החוויה החיובית שהיתה לי בעמל ברמת גן ביקרתי שם עוד פעמיים בשבועיים האחרונים
המקום דיסקרטי ולי זה חשוב ולא המוני כפי שכבר כתבו פה. כל משמרת בחורות אחרות וקשה לעקוב.
אני מצאתי שם שתי מילפיות נהדרות שלדעתי לא כתבו עליהן עדיין
הן נתנו לי, כל אחת בנפרד, חוויה נהדרת.

אני כותב על שתיהן ביחד כי הן שייכות לאותה קטגוריה - מילפית, עסיסית, ציצי ענק טבעי, שירות סבבה.

שתיהן מריחות טוב וסקסיות עם עקבים ויש משהו סופר חושני במילפיות שאין בצעירות. הלוואי שיהיו עוד הרבה כאלו.

אני לא טוב כל כך בדיווחי מראה אבל קריסטל היא צרפתייה שמדברת אנגלית עם גוף גיטרה יפה ומלא קצת אבל בטח לא שמנה. סקסית מאוד כשהיא רק על העקבים. לסול בכלל היו עקבים שרמוטייים כאלו שהיה כיף לממש והיא גם עסיסית עם פנים נאות. יש לה מראה ולוק כללי לטיני. שחומה קצת.

קריסטל היא בחורה עדינה וסופר סובלנית הליטופים שלה ממש היו טובים ומחרמנים ועם המון אנרגיה טובה
יודעת לגעת בכל פינה ובמיוחד ללוש את החלקים האינטימיים. לא דרשה תוספות והיתה ליברלית בהחלט.

סול היא חיה טורפת ! ממש מרגיש שיכלה לאנוס אותי במקום. נראה שנהנית מאוד מהחוויה לענג ולשגע גבר. זרמה לכל מיני פינוקים מאוד מאוד מעניינים שלא אפרט כי אף פעם אני לא יודע אם זה בתפריט הקבוע או שהיתה כימיה טובה

שתיהן נתנו בודי אמיתי עם הציצי שזה הדבר הכי מושלם בעולם.
עלו על המיטה וממש שיחקו איתי
כולל שהן מטיחות את הציצי על הפרצוף

אני כבר לא זוכר מה עשיתי בדיוק עם זו ועם זו...

שתיהן היו סבבה גם בחלק של המסאג החזק. אבל לא בשביל זה באנו..

גמרתי יפה פעם אחת. אני לא בנוי לשתי גמירות בחצי שעה ולא יודע אם אפשרי.

המחיר 200 הגון ויש שם מבצע שתי בנות 300!

החלום שלי להיכנס עם שתיהן ביחד אבל לא יודע אם זה אפשרי כי הן עובדות בדרך כלל במשמרות שונות

אם מישהו שומע אותי .. אם תהיה משמרת משותפת שלהן פעם בשבוע נראה לי שיהיה תור עד בני ברק??

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13536
יש מודעה באתר פה

אני בהחלט מפרגן למקומות של 200 שמבחינתי לפינוק של חצי שעה זה בהחלט גיוון ראוי לפיפ שואו שם משלמים 120 על משהו כמו עשר דקות

8
[QUOTE=sammy]שאלה נוספת - האם המקום דיסקרטי? אני לא כל כך אוהב מקומות שיש משמרות והרבה אנשים שאולי אתה יכול להיתקל בהם.[/QUOTE]

אמר לך כבר פעם רביעית שהדיסקרטיות שם מצוינת..

פיפ שיחקת אותה חבר.
יופי של דיווח ויופי יופי של היצע.

ברגע זה הוקצו 400 זוזים לצמד הנשים..

אדווח כמובן.
תודה איש.

9
חברה אתם לפעמים כאלו עצלנים!!
הנה שאלות ותשובות (רק צריך לקרוא דיווחים קודמים):
האם התמונות אמיתיות?? - כבר כתבו בדיווח קודם שלא
האם דיסקרטי??כפי שקולמבו כתב - כמה מדווחים ציינו שהמקום מאוד דיסקרטי.
לגבי מחיר 300 לא הגיוני לשתי בנות???זה מקום חדש וכנראה יש המון בנות ורוצים שהמקום יעבוד חזק וזה גם לטובתנו. בעבר התקשרתי ואמרו 350- לשתי בנות וייתכן גם שהמחיר ירד עוד. אני מקווה לפקוד בקרוב גם את השתיים שדווחו פה ואולי ביחד גם, אם יסתדר.

אגב להבדיל אתן טיפ שתמיד עובד בכל מקום - אבל במיוחד במקומות חדשים ו/או קטנים - להגיד שראיתם את המודעה בפורום סקס אדיר ואז מבינים שאתם מהקבוצה ובדרך כלל מקבלים שירות ויותר טוב.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”