קשה למצוא את זה במקומותינו ולי זכורות לטוב בקטגוריה זו קתרין מפיפ קברטו בתובל, הברזילאית שהיתה בקברטו ותותי בתובל ועכשיו אפשר למצוא אותה במכון ברחוב הרקון ומיטל פלא שביעי שהיא אכן פלא בהיקף החזה וככל הידוע עברה למסאגים בפרטי.
בעקבות החוויה החיובית שהיתה לי בעמל ברמת גן ביקרתי שם עוד פעמיים בשבועיים האחרונים
המקום דיסקרטי ולי זה חשוב ולא המוני כפי שכבר כתבו פה. כל משמרת בחורות אחרות וקשה לעקוב.
אני מצאתי שם שתי מילפיות נהדרות שלדעתי לא כתבו עליהן עדיין
הן נתנו לי, כל אחת בנפרד, חוויה נהדרת.
אני כותב על שתיהן ביחד כי הן שייכות לאותה קטגוריה - מילפית, עסיסית, ציצי ענק טבעי, שירות סבבה.
שתיהן מריחות טוב וסקסיות עם עקבים ויש משהו סופר חושני במילפיות שאין בצעירות. הלוואי שיהיו עוד הרבה כאלו.
אני לא טוב כל כך בדיווחי מראה אבל קריסטל היא צרפתייה שמדברת אנגלית עם גוף גיטרה יפה ומלא קצת אבל בטח לא שמנה. סקסית מאוד כשהיא רק על העקבים. לסול בכלל היו עקבים שרמוטייים כאלו שהיה כיף לממש והיא גם עסיסית עם פנים נאות. יש לה מראה ולוק כללי לטיני. שחומה קצת.
קריסטל היא בחורה עדינה וסופר סובלנית הליטופים שלה ממש היו טובים ומחרמנים ועם המון אנרגיה טובה
יודעת לגעת בכל פינה ובמיוחד ללוש את החלקים האינטימיים. לא דרשה תוספות והיתה ליברלית בהחלט.
סול היא חיה טורפת ! ממש מרגיש שיכלה לאנוס אותי במקום. נראה שנהנית מאוד מהחוויה לענג ולשגע גבר. זרמה לכל מיני פינוקים מאוד מאוד מעניינים שלא אפרט כי אף פעם אני לא יודע אם זה בתפריט הקבוע או שהיתה כימיה טובה
שתיהן נתנו בודי אמיתי עם הציצי שזה הדבר הכי מושלם בעולם.
עלו על המיטה וממש שיחקו איתי
כולל שהן מטיחות את הציצי על הפרצוף
אני כבר לא זוכר מה עשיתי בדיוק עם זו ועם זו...
שתיהן היו סבבה גם בחלק של המסאג החזק. אבל לא בשביל זה באנו..
גמרתי יפה פעם אחת. אני לא בנוי לשתי גמירות בחצי שעה ולא יודע אם אפשרי.
המחיר 200 הגון ויש שם מבצע שתי בנות 300!
החלום שלי להיכנס עם שתיהן ביחד אבל לא יודע אם זה אפשרי כי הן עובדות בדרך כלל במשמרות שונות
אם מישהו שומע אותי .. אם תהיה משמרת משותפת שלהן פעם בשבוע נראה לי שיהיה תור עד בני ברק??
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13536
יש מודעה באתר פה
אני בהחלט מפרגן למקומות של 200 שמבחינתי לפינוק של חצי שעה זה בהחלט גיוון ראוי לפיפ שואו שם משלמים 120 על משהו כמו עשר דקות