כ מיכל מהבנגקוק ספא - דף 2 - סקס אדיר

מיכל מהבנגקוק ספא

16
הייתי לאחרונה אצל מיכל.
ראשית כל יש לציין פרט לגבי המראה החיצוני שלא הופיע בדיווחים הקודמים וישנם אנשים שרגישים לזה-הפנים שלה לא יפות ואפילו קצת מרתיעות מזוית מסויימת.
הגוף שלה יפה וחלק אך יש לציין כי החזה מסיליקון.
לגבי השירות: היא אכן אקטיבית אבל חופרת עם שאלות אישיות וכמו כן הטיפול של 200 שקל כולל מסאג ובודי והרפיה בלבד. כלומר ללא אקסטרות (שזה ברור) וגם ללא נגיעות במנוע/לבדוק לה שמן (שיש מקומות שזה כלול בחבילה הבסיסית).
סך הכך ייתכן שיש בראשון תחליפים לרבעון/ מסגר אולם מיכל לפחות לדעתי היא ממש לא אחד מהם.

מיכל מהבנגקוק ספא

17
טוב.. הרי לא תצפה שבמחיר 200 ש"ח כל אחת תתן לבדוק שמן מנוע ,יש כאלו שגם משתמרות במחיר של הסקס,סה"כ זה מקום עיסוי,בלי האקסטרה לדעתי לא שווה,האקסטרה פשוט הופכת את החוויה לשונה. לא הבנתי לא שאלת על אקסטרה או רצית רק מסאז'?
בכל מקרה יכול להיות היא גם אינדבידואלית והשירות שלה-בין הטובים.
מה שכן אין את כל הקטע של גמירה בפה ואנאלי.
Rachel Starr probably the best fuck

מיכל מהבנגקוק ספא

18
טוב אז הייתי שוב אצל הגברת,הפעם שוב התקשרתי לוודא שהיא נמצאת במקום...
מה אני יגיד,רק משתבחת עם כל מפגש ומפגש :)
נכנסתי לספא,שוב מיכל פנויה ,נשיקות איך שאני מגיע למקום כאילו לא ראתה אותי שנים.. ישר נהייתה חרמנית X10,לא יודע או שזה רק אצלי או שאצל עוד אנשים GFE +נימפומניות בלתי מוסברת,הכוונה במפגש שהיא הייתה ממש אבל ממש אקטיבית ונחושה להזדיין חזק..
המחירון הרגיל והיא אומרת כנס למקלחת כמה דקות.. המקום מלא נרות ושמנים וכו',חזרה עם גומי..
עלתה לבודי מחרמן עם נשיקות,ליקוקים כל הגוף,אחרי זה התהפכה ,בדקתי אם השמן בר תוקף,החור פשוט היה רטוב לא להאמין..
התחילה ברכיבה הפוכה ואז עלי ,הביאה מציצה ואז ליקוקים של כל הסקאלה בכל טווח הסל"ד,ביקשתיי שתמשיך וכך עשתה ,נהנתה מזה שאני נהנה.. היה תענוג ממש..
שמה חליפה עברנו להזדיין בכל מנינ תנוחות עד שספת העיסוי התחילה לעשות רעש ואז התחילה לקלל Ouch "ספה מעפנה עושה רעש..." עברנו לעמידה ,גמרה ואחרי כמה דקות של סקס בלי הפסקה עם אקטיביות של כל צד באופן מדהים, תןף כדי שאני ני חודר מאחור... נשכבנו עוד כמה נשיקות ומזמוזים ודפיקות בדלת,אמרה סעמאק בוא למקלחת ,קצת ליטופים ,קצת צביטות ועוד תבלינים,בקיצור הייתי שם אולי 50 דקות.. שזה יותר מהחצי שעה הרגילה שמקבלים בד"כ במחיר.
ממש מומלצת לפי דעתי למי שהולך לו איתה טוב.. גם אם לא נותנת שרות מעולה יחס DA BEST
Rachel Starr probably the best fuck
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”