טוב אז הייתי שוב אצל הגברת,הפעם שוב התקשרתי לוודא שהיא נמצאת במקום...
מה אני יגיד,רק משתבחת עם כל מפגש ומפגש :)
נכנסתי לספא,שוב מיכל פנויה ,נשיקות איך שאני מגיע למקום כאילו לא ראתה אותי שנים.. ישר נהייתה חרמנית X10,לא יודע או שזה רק אצלי או שאצל עוד אנשים GFE +נימפומניות בלתי מוסברת,הכוונה במפגש שהיא הייתה ממש אבל ממש אקטיבית ונחושה להזדיין חזק..
המחירון הרגיל והיא אומרת כנס למקלחת כמה דקות.. המקום מלא נרות ושמנים וכו',חזרה עם גומי..
עלתה לבודי מחרמן עם נשיקות,ליקוקים כל הגוף,אחרי זה התהפכה ,בדקתי אם השמן בר תוקף,החור פשוט היה רטוב לא להאמין..
התחילה ברכיבה הפוכה ואז עלי ,הביאה מציצה ואז ליקוקים של כל הסקאלה בכל טווח הסל"ד,ביקשתיי שתמשיך וכך עשתה ,נהנתה מזה שאני נהנה.. היה תענוג ממש..
שמה חליפה עברנו להזדיין בכל מנינ תנוחות עד שספת העיסוי התחילה לעשות רעש ואז התחילה לקלל

"ספה מעפנה עושה רעש..." עברנו לעמידה ,גמרה ואחרי כמה דקות של סקס בלי הפסקה עם אקטיביות של כל צד באופן מדהים, תןף כדי שאני ני חודר מאחור... נשכבנו עוד כמה נשיקות ומזמוזים ודפיקות בדלת,אמרה סעמאק בוא למקלחת ,קצת ליטופים ,קצת צביטות ועוד תבלינים,בקיצור הייתי שם אולי 50 דקות.. שזה יותר מהחצי שעה הרגילה שמקבלים בד"כ במחיר.
ממש מומלצת לפי דעתי למי שהולך לו איתה טוב.. גם אם לא נותנת שרות מעולה יחס DA BEST