כ וגאס ספא פתח תקווה - דף 2 - סקס אדיר

וגאס ספא פתח תקווה

14
[QUOTE=liran909090]אהלן וסהלן חברימוס ,

קרן רזה בלונדינית בת 19 בערך עיניים ירוקות חזה בינוני נראת מסתורית כזאת לא בדיוק הצלחתי לפענח
[/QUOTE]

טוב, אז על אף הריח הלא יפה שעלה מהפוסט הזה, החלטתי שבחורה בלונדינית בת 19 שווה להציץ ולראות מה קורה.

הייתי בראש של רק להסתכל וללכת, אבל כמובן אם היה מדובר במישהי מעניינת, הייתי נשאר.

אז הגעתי למקום והייתה שם את לינור הזאת (שדיווחתי עליה קודם - בת 35 בערך, מאוד שמנה ולא סקסית כלל וכלל). וגם את קרן המדוברת מהפוסט לעיל.

מדובר במישהי גם כן בת 35 בערך, רוסיה ולא רזה, לא צעירה ולא זורמת... (ולא פאקינג 19!! איזה חוצפה!!!) יכול להיות שיש לה ילדה בת 19... אבל היא לא צעירה, לא חמודה ולא תמימה... כולה להרוויח כסף שם נטו ואין לה שמץ של חושניות וזרימה.

מרוב טמטום, ובגלל ייאוש בלבד, החלטתי להיכנס איתה... אמרתי לעצמי, אולי בכל זאת, על אף הגיל וכו' , אולי היא תהיה חושנית וסקסית וזורמת בבודי מסאג'... אז זהו, שלא.!!!OuchOuchOuch

כולה מהססת, לא נעים לה, לא כיף לה, לא רוצה להיות שם ולא זורמת בכלל... בקושי מתחיל ללטף לה בכוס והיא מתנגדת ולא טוב לה מיזה. עושה לעצמה כסף נטו ואינה אישה חושנית ולא סקסית.... רציתי קצת לשפשף את הזין באזור הכוס והיא כמובן סירבה בכל תוקף... סגרה את הרגליים בחוזק ואז אמרה.. "בשביל זה צריך להוסיף כסף"...

פאקינג שיט! ... עוד נפילה מעיר הנפילות!מבולבלמבולבלמבולבל

אני הקרבתי 230 ש"ח כדי לבדוק את השטח, אז עכשיו אתם יכולים לחסוך לעצמכם לפחות ולא לבזבז כסף טוב על מישהי שאינה ראויה לזה.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

וגאס ספא פתח תקווה

19
אז ההיתי
סופר לה טיב אם ההיתי נשאר שם זה פשיטת רגל חחחח
אז ככה
חניתי נכנסתי, פתחה לי הקפידה אמרה לחכות כמה דקות
אחרי כחמש דקות ניגשה אליי יסמין שחומה רזה יפייפיה שרותית ונחמדה להערכתי בת 20 חמודה ישראלית לאוהבי הצעירות, ביקשתי לראות עוד בנות. אחרי כמה דקות ניגשה ליאה שער שחור ארוך כוסית רזה שחומה ישראלית להערכתי בת 23, פרטים מסג בודי 230 הועברו כסף לידייה והופ למקלחת, מסג כיפי ונעים אחרי כמה דקות שאלתי על תוספות הסכימה ומשם אתם מבינים לבד... היה סבבה לגמרי בהחלט אחזור.
אני חושב שהמקום סבבה לגמרי החניה הצמודה הדיסרטיות משהו שלי זה חשוב, גם בתוך המקום שומרים על שקט.
במקומות כאלה יש כמה בנות גם לי קרה שאני נכנס ולא מסתדר או זה לא מה שחשבתי או לא מתאים או אין כימיה אז קורה לכולנו וזה נראה לי לגיטימי כי כולנו בני אדם.
בהצלחה
בלבל

וגאס ספא פתח תקווה

20
בלבל אתה לא שייך לפורום הזה תפסיק לחצן את המקום אני לא יתפלא אם אתה אישה שעובדת שם ומנסה לייצר איזהו רושם שהמקום טוב איכס גועל נפש כבר עברנו הרבה יחצנים אתה ולירן מבחינתי שרופים על כל דיווח שתעלו בושה וחרפה ככה לרמות אנשים אני לא הלכתי לבדוק את המקום אבל מתחילת הפוסט היה ניתן להבין שאין שום אמת בפרסום שלכם תתביישו לכם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”