[QUOTE=liran909090]
אהלן וסהלן חברימוס ,
קרן רזה בלונדינית בת 19 בערך עיניים ירוקות חזה בינוני נראת מסתורית כזאת לא בדיוק הצלחתי לפענח
[/QUOTE]
טוב, אז על אף הריח הלא יפה שעלה מהפוסט הזה, החלטתי שבחורה בלונדינית בת 19 שווה להציץ ולראות מה קורה.
הייתי בראש של רק להסתכל וללכת, אבל כמובן אם היה מדובר במישהי מעניינת, הייתי נשאר.
אז הגעתי למקום והייתה שם את לינור הזאת (שדיווחתי עליה קודם - בת 35 בערך, מאוד שמנה ולא סקסית כלל וכלל). וגם את קרן המדוברת מהפוסט לעיל.
מדובר במישהי גם כן בת 35 בערך, רוסיה ולא רזה, לא צעירה ולא זורמת... (ולא פאקינג 19!! איזה חוצפה!!!) יכול להיות שיש לה ילדה בת 19... אבל היא לא צעירה, לא חמודה ולא תמימה... כולה להרוויח כסף שם נטו ואין לה שמץ של חושניות וזרימה.
מרוב טמטום, ובגלל ייאוש בלבד, החלטתי להיכנס איתה... אמרתי לעצמי, אולי בכל זאת, על אף הגיל וכו' , אולי היא תהיה חושנית וסקסית וזורמת בבודי מסאג'... אז זהו, שלא.!!!

כולה מהססת, לא נעים לה, לא כיף לה, לא רוצה להיות שם ולא זורמת בכלל... בקושי מתחיל ללטף לה בכוס והיא מתנגדת ולא טוב לה מיזה. עושה לעצמה כסף נטו ואינה אישה חושנית ולא סקסית.... רציתי קצת לשפשף את הזין באזור הכוס והיא כמובן סירבה בכל תוקף... סגרה את הרגליים בחוזק ואז אמרה.. "בשביל זה צריך להוסיף כסף"...
אני הקרבתי 230 ש"ח כדי לבדוק את השטח, אז עכשיו אתם יכולים לחסוך לעצמכם לפחות ולא לבזבז כסף טוב על מישהי שאינה ראויה לזה.