219
על ידי מ-ציצי
שלום לחברים. הדיווח מלפני חודש+ מאז היא לא זמינה כמו שגאנר מדווח, רק הבטחתי לדווח אז קבלו: לאחר אין ספור טלפונים הצלחתי להגיע לשדיים האלו, אין חנייה בכל הקילומטר הסובב, אבל היה שווה אין כאלו דברים. נכנסתי אליה לאחר הדרכה מדוייקת,המקום לא דיסקרטי במיוחד אבל אין סיבה שמישהו יחשוב לאן אתה הולך, הבית ישן ולדעתי לא נקי במיוחד, שילמתי לה מראש עם תוספת כי ככה אני אוהב ולאחר חיבוקים ומקלחת חמה נשכבתי על המיטה, התחילה ברפרופים קלים על הגב, עיסוי זה לא הצד החזק שלה ולדעתי אין לה כח מתאים בידיים גם לא לעיסוי עדין, היה נחמד-לא אגיד שלא. אחרי שהתהפכתי התחילה בנגיעות מקדימה ומציצה שבשבילי הספיקה כדי לגמור לה בפה - בכל זאת יש לה יותר כח בפה מאשר ביד, התחלפנו והתחלתי לחרמן אותה בשדיים ובשבלול, המקום נקי לחלוטין והדגדגן התחיל להתרומם החדרתי אצבע ושניים תוך כדי שהיא עושה לי ביד וגמרנו יחד, לדעתי הייתי במצב שיכולתי גם לזיין אותה רק אני לא בקטע. השדיים שלה מדהימות בגודלן וברכותן כיף לגעת בה, גודל נדיר בגיל הזה. היא בחורה שכיף לדבר איתה והיה נראה שיכולתי להישאר עוד רק שמיהרתי מאד.,,, האם אחזור? כן. מצפה לחזרתה
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות