כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 22 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

216

לכל מי שמבקש מספר לקחת בחשבון שהבחורה כמעט ולא עונה בכלל וממש אין טעם לנסות להגיע אליה כי עד שכבר אתה קובע כשמגיעים למקום אין מענה .הייתי מבקש מבעלי האתר להוריד את השירשור כי הוא כבר מיצה את עצמו ואין טעם כי אין דרך להשיגה היום

ז'יבוטינסקי בבני ברק

217
looking - תרגיע.
הבחורה עברה אירוע אורטופדי קשה.
היא אחת הטובות ביותר שישנן כאן ושלא לדבר על שתי תכונותיה הטרומיות הבולטות ביותר, שנייה רק לקורולבה מאשדוד.
מה דעתך לתת לה אפשרות להתאוששות ולחזרה למסלול?
I fart in your general direction

ז'יבוטינסקי בבני ברק

219
שלום לחברים. הדיווח מלפני חודש+ מאז היא לא זמינה כמו שגאנר מדווח, רק הבטחתי לדווח אז קבלו: לאחר אין ספור טלפונים הצלחתי להגיע לשדיים האלו, אין חנייה בכל הקילומטר הסובב, אבל היה שווה אין כאלו דברים. נכנסתי אליה לאחר הדרכה מדוייקת,המקום לא דיסקרטי במיוחד אבל אין סיבה שמישהו יחשוב לאן אתה הולך, הבית ישן ולדעתי לא נקי במיוחד, שילמתי לה מראש עם תוספת כי ככה אני אוהב ולאחר חיבוקים ומקלחת חמה נשכבתי על המיטה‏‎,‎‏ התחילה ברפרופים קלים על הגב, עיסוי זה לא הצד החזק שלה ולדעתי אין לה כח מתאים בידיים גם לא לעיסוי עדין, היה נחמד-לא אגיד שלא. אחרי שהתהפכתי התחילה בנגיעות מקדימה ומציצה שבשבילי הספיקה כדי לגמור לה בפה - בכל זאת יש לה יותר כח בפה מאשר ביד, התחלפנו והתחלתי לחרמן אותה בשדיים ובשבלול, המקום נקי לחלוטין והדגדגן התחיל להתרומם החדרתי אצבע ושניים תוך כדי שהיא עושה לי ביד וגמרנו יחד,‏‎ ‎לדעתי הייתי במצב שיכולתי גם לזיין אותה רק אני לא בקטע. השדיים שלה מדהימות בגודלן וברכותן כיף לגעת בה, גודל נדיר בגיל הזה. היא בחורה שכיף לדבר איתה והיה נראה שיכולתי להישאר עוד רק שמיהרתי מאד.,,, האם אחזור? כן. מצפה לחזרתה
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

ז'יבוטינסקי בבני ברק

220
וואוו, וואוו , וואוו !!!!!
אין דברים כאלה, הייתי אצל שרי היום לראשונה וכל הדברים שנאמרו בפוסט הזה
מתגמדים לעומת מה שהיה במפגש.
יחס אישי מאוד, אווירה מושלמת.
אני מעריך שבמשך כל השנים שאני ״בתחום״ הייתי אצל כמה מאות של בחורות,
להוציא כמה כוכבות בתחם, כל השאר ״בסדר״..
היא לדעתי מעל כולם!
לקחתי את השירות הסטנדרטי, משם זה גלש למקומות שהשתיקה יפה להם !
אחלה יום !

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”