כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 28 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

271
דנה אכן מתוקה אמתית,גם אני מאוד נהנתי אתה יותר מאשר עם ליאן החדשה,בהצחלה כאשר ביקשתי מים,'טענה' שבדיוק נגמר לה,עכשיו יש להן 'תמי'
ko23,אמילי עברה ל ר"ג וכבר לא עובדת בת"א ביחד עם אלכס
מוסלי,יש לך אובססיה לתמיצחוק,אתה נמנע לציין את השמות של הערים בהן נמצאים הבתי מרזח,היש סיבה

superman19792013-05-14 23:04:38
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

276
אתמול בבוקר התקשרתי לתאם. היו קרן ואחת מורן.

קרן נפלאה, והייתי אצלה עשרות פעמים, אבל לא היה לי חשק אליה. אולי כי אני חש שהפגישה הבאה איתה צריכה להיות לצאת לסרט או משהו כזה.. לא חשוב.

נכנסתי עם מורן. צעירה מאד יחסית (23-25), גובה בערך 1.60 גוף נחמד. פנים נאים עם שפתיים מעט עשויות מידי (ניתוח?) ולבטח מאופרות מידי.

שלב הפרטים היה מוזר קצת, נשמעת מפוחדת קצת, מעוצבנת (ועוד אני היייתי על הבוקר). היתה לחוצה מזה שלא נכנסתי עם קרן, הבהירה שהיא לא נותנת לגעת למטה. על אנאלי בלי אפילו לא שאלתי. כששאלתי אותה אם היא תיגע לי למטה, היא אמרה שהיא לא יכולה לענות כי אולי אני שוטר. בקיצור, מאוד צעירה ולחוצה. הלכתי על זה בכל זאת.

התקלחתי, נשכבתי, נכנסה, התפשטה. גוף מאד יפה! שדים גדולים וזקופים. נראים מוונטלים. אח"כ הרגישו בהחלט בהחלט מוונטלים.
התחילה בעבודה.
מסאג' זה ממש לא היה. ליטופים עדינים - מאד מאד נעימים (אני פריק של קוצי מוצי).
הרבה מאוד זמן ליטפה אותי. בכל הגוף, אם כי לא מספיק אירוטי לטעמי. בשלב מסויים עלתה עלי לבודי.
הרגיש יותר כמו שיאצו עם השדיים הקשים שלה. הלו, גברת, תשימי שתלים רכים לא פחונים!
הפאזה הגבית היתה כיף גדול.
בסוף לחשה לי שאפשר להסתובב.
הסתובבתי. שמה לי שמן על הזין והביאה לי ביד. תוך פחות מדקה גמרתי (בשפריצים תועפות).
בקושי הספקתי למשמש לה את אפרסקי הפלדה.

לסיכום - צעירונית נאה עם גוף נחמד ושדי ברזל זקופים ויפים, עושה ליטופים פצצה, ומתקתקת שחבל"ז. גישה בעייתית, אך בהחלט מומלצת לחובבי הז'אנר (צעירות מסולקנות), ובהחלט יכולה להתחמם ולהשתפשף למשהו טוב.

לא מתקרבת לקרן או לאלכס, אבל לא רע.
A one woman's man

279
מסכים עם מומו לגבי מורן אכן צעירה כוסית לגבי השירות לא בדקתי כי היא היתה בדרך ללקוח שהגיע לפניי.נכנסתי עם ליאן סיבוב שני איתה בשבועיים האחרונים בחורה מקסימה אחת הטובות שלהם גוף משגע והכי חשוב חיוך ואדיבות לאורך כל הטיפול!!בהחלט ממליץ בחום

280
שלום לכולם,

מתנצל על עיכוב בדיווח וגם על שזכרוני כבר בוגד בי בגילי המופלג.

במסגרת מדיניות המחאה החברתית, ובקיצור בהיעדר מזומנים לתחביבים חסרי תוחלת כמו שלנו,
הלכתי לבדוק את הספא הזה בדיזינגוף.

ראשית, התאכזבתי מהאכסניה. לא מפואר ולא בטיח. סתם.
במיוחד התחרפנתי מכוך הנידונים למוות או הממתינים לחקירת השב"כ בו מושיבים אותך להמתין עד שתבוא איזו גברת להציג מרכולתה.

באה קורל ונכנסתי איתה לחדר לקבל פרטים. החדר גם לא משהו. רגיל וסתמי.

לאחר שסוכמו הפרטים (200 ש"ח ל - 40 דקות אם אני לא טועה), שילמתי וקורל יצאה.
אין לי מושג למה, אבל לא התקלחתי בזמן הזה. משום מה היתה לי איזו מחשבה מוטעית שאם היא לא אומרת לי להתקלח, אז אולי מחליפים חדר או משהו כזה. כנראה שאני עוד טירון במקומות האלה מהם הדרתי את רגלי בשנים האחרונות.
לא חשוב, קורל חזרה והתפלאה, ורק אז התקלחתי. לשאלתי, היא כמובן אמרה שהיא מקולחת (נכון/לא נכון-מחק את המיותר).

קראתי למעלה תיאורים שונים של קורל, אך הם לא ממש תואמים את התיאור שאני זוכר.
קורל נראית לי בת כ - 25-27, שטנית, 1.65, לא רזה אבל אבל לא שמנה. אולי קצת קצת בטן. שדיים בינוניים בטח לא יותר מזה, תחת נחמד. יש לה קעקועים למיטב זיכרוני אבל לא לגמרי זוכר איפה.
הכוס היה קוצני, מה שקצת ביאס אותי, אבל לא נורא.

התחלנו במזמוזים, המשכנו במסאז' שעשיתי לה כולל ירידה ארוכה שגרמה לה להנאה לפחות לפי התרשמותי. לאחר מכן היא קצת טיפלה בי וסיימנו בעבודת יד. אני כמעט בטוח שגם הסכימה להכנסת אצבעות ואני כמובן לא סירבתיחיוך

מוכנה לכל מיני תוספות שאיני יכול לפרט, בעיקר כי אני לא זוכר ומעוד סיבות מובנותCensored

בסך הכל נהניתי אבל אני לא חושב שאחזור, כי אני מעדיף נשים מלאות יותר ובעיקר עם שדיים גדולים ואם אפשר גם פטמות גדולות. גם המקום לא עשה לי את זה. אגב, הכניסה כל כך חשופה שזה מביך, וכבר כתבו על זה.

שלכם,
אבוד

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”