שלום לכולם,
מתנצל על עיכוב בדיווח וגם על שזכרוני כבר בוגד בי בגילי המופלג.
במסגרת מדיניות המחאה החברתית, ובקיצור בהיעדר מזומנים לתחביבים חסרי תוחלת כמו שלנו,
הלכתי לבדוק את הספא הזה בדיזינגוף.
ראשית, התאכזבתי מהאכסניה. לא מפואר ולא בטיח. סתם.
במיוחד התחרפנתי מכוך הנידונים למוות או הממתינים לחקירת השב"כ בו מושיבים אותך להמתין עד שתבוא איזו גברת להציג מרכולתה.
באה קורל ונכנסתי איתה לחדר לקבל פרטים. החדר גם לא משהו. רגיל וסתמי.
לאחר שסוכמו הפרטים (200 ש"ח ל - 40 דקות אם אני לא טועה), שילמתי וקורל יצאה.
אין לי מושג למה, אבל לא התקלחתי בזמן הזה. משום מה היתה לי איזו מחשבה מוטעית שאם היא לא אומרת לי להתקלח, אז אולי מחליפים חדר או משהו כזה. כנראה שאני עוד טירון במקומות האלה מהם הדרתי את רגלי בשנים האחרונות.
לא חשוב, קורל חזרה והתפלאה, ורק אז התקלחתי. לשאלתי, היא כמובן אמרה שהיא מקולחת (נכון/לא נכון-מחק את המיותר).
קראתי למעלה תיאורים שונים של קורל, אך הם לא ממש תואמים את התיאור שאני זוכר.
קורל נראית לי בת כ - 25-27, שטנית, 1.65, לא רזה אבל אבל לא שמנה. אולי קצת קצת בטן. שדיים בינוניים בטח לא יותר מזה, תחת נחמד. יש לה קעקועים למיטב זיכרוני אבל לא לגמרי זוכר איפה.
הכוס היה קוצני, מה שקצת ביאס אותי, אבל לא נורא.
התחלנו במזמוזים, המשכנו במסאז' שעשיתי לה כולל ירידה ארוכה שגרמה לה להנאה לפחות לפי התרשמותי. לאחר מכן היא קצת טיפלה בי וסיימנו בעבודת יד. אני כמעט בטוח שגם הסכימה להכנסת אצבעות ואני כמובן לא סירבתי
מוכנה לכל מיני תוספות שאיני יכול לפרט, בעיקר כי אני לא זוכר ומעוד סיבות מובנות
בסך הכל נהניתי אבל אני לא חושב שאחזור, כי אני מעדיף נשים מלאות יותר ובעיקר עם שדיים גדולים ואם אפשר גם פטמות גדולות. גם המקום לא עשה לי את זה. אגב, הכניסה כל כך חשופה שזה מביך, וכבר כתבו על זה.
שלכם,
אבוד