כ עיסוי נחמד בשדרות יהודית בתל אביב - סקס אדיר

עיסוי נחמד בשדרות יהודית בתל אביב

1

שלםו חברים,
רציתי לדווח לכם אודות דירת מסג'ים שטרם הוזכרה בפורום.
בדירה מעסה לא צעירה (יחסית) בסביבות גיל 45, מחבר העמים, מאוד נחמדה ועדינה שמעניקה עיסוי חצי מקצועי לא רע בכלל והרפייה טובה כולל פרוסטטה. משך הארוע כ 30 דקות ללא לחץ ובאווירה מאוד נעימה ושאנטי.
הבחורה אינה מורידה בגדים בתהליך. המחיר הוא 100 ש"ח בלבד.
מומלץ לאוהבי הז'אנר (רוגע, מבוגרת, נחמדה וזול...).

המקום נמצא בשדרות יהודית 7 בתל אביב קומה ראשונה דלת ראשונה משאל (כמדומני מס' 2). איני זוכר כרגע את הטלפון אך אנסה להשיגו.

כולן זונות - זו רק שאלה של מחיר

3

אכן מקום סבבה ושווה את המחיר...

עובדות שם כמה בחורות כל אחת בשעות אחרות,יש בחורה לבוקר לצהרים וללילה.

הכי שווה נימצאת בבוקר,בכל מיקרה אף אחת לא מתפשטת ואין אקסטרות ואין כלום כלום.

תמיד שהייתי זה לקח 45 דקות ואף אחד לא היתלונן.

המסאג'סטית הכי טובה היא בעלת הבית,שכבר שנתים או שלוש כבר לא מטפלת,לה יש ידיים מדהימות ודווקא איתה אפשר להגיע לאקסטרות

הבעיה שהיא לא מוכנה לטפל,עם מוסיפים 50 שקל היא מצטרפת להרפיה שזה דבר אדיר ביפני עצמו.

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

4
שלום שלום, בשבוע שעבר קפצתי לביקור בדירה המדוברת בשדרות יהודית להלן ממצאיי העדכניים:
קבעתי בעשר אחרי שהובטח לי שאם אגיע בזמן אצא כעבור חצי שעה (עדיין יום עבודה...). בעשר הגעתי וחיכיתי 25 דקות בבית למעסה. בעלת הבית נחמדה והדירה סה"כ נקיה אבל ההמתנה המייבשת לא תרמה להתלהבותי.
המעסה הגיעה, בחורה רוסיה, 45 בערך, נחמדה, שיער קצוץ ישבן עסיסיס, לא שמנה ולא רזה. הודיעה מיד שלא מתפשטת. שאלה אם צריך מקלחת, חמש דקות שטיפה והופה למיטת העיסויים (100 ש"ח החליפו ידיים לפני כן).
חמש עשרה דקות ראשונות של עיסוי נעים, הבחורה בהחלט יודעת מה היא עושה וחבל שאין יותר "עיסוי" בכל העניין, כי בחמש עשרה הדקות הללו היא הספיקה לאבחן את כל מכאוביי אך לא לטפל בהם...
אחרי כך גולשת לאט לאט לאיזור המעניין, סה"כ עבודת יד נחמדה, פריקה מהירה יחסית כשאני על ארבע. תוך כדי היא מרשה לגעת בה, בכל מקום, רק על הבגדים. ניקתה את הבלאגן בעצמה, כשהצעתי לעזור הרחיקה את היד שלי ואמרה בחיוך "אני אשמה בבלאגן הזה ואני אטפל בו...". מקלחת נוספת והופ יצאנו לדרך, סה"כ חצי שעה מהמקלחת הראשונה כמובטח.
סה"כ חוויה חיובית, מוסיף עניין ליום עבודה משעמם, אך לא נראה לי שאחזור. קצת "סובייטי" ומכני מדי בשבילי :-)
בכל מקרה למי שמחפש עיסוי קוויקי עם הרפיה מאישה נחמדה ובמקום נקי, זה סבבה, אני אישית מעדיף את טניה בז'אנר הזה...

7
[QUOTE=מוצץ_בזוית]

משהו היה במקום לאחרונה ? אני זוכר שפעם בעלת המקום הבלונדינית בשם נטלי היתה מקבלת לעיסוי אך כבר טוענת שכבר לא עובדת מישהו יודע אם יש חדשות ואפשר לקבל יותר מהרפיה ?[/QUOTE]

בוקר טוב...

העלת עכשיו פוסט שבכלל שכחתי על קיומו... צחוק

לעניין הדירה היא עדיין פעילה יש לה פרסום שקופץ ביד 2 בטירוף כל כמה ימים.
בעלת הבית אכן כבר לא עושה עיסויים וחבל היא הייתה מעולה,יש שם בנות שמחלפות-ההגדרה היותר נכונה זה דודות שמתחלפות.
אני אחרי שהייתי מספר פעמיים רב והבנתי שמהעובדות שלה היא אפשר להוציא אפילו הורדת חולצה הפסקתי ללכת לשם.
אצל בעלת הבית הייתי ליפני 7-8 שנים אולי יותר משלם 200 ומקבל מציצה ובודי בעירום מלא עד הגמירה.
חבל שהיא הפסיקה עצוב

המחיר 100 שקלים בלבד אפשר להתקלח גם אחרי וגם ליפני, בבוקר יש בחורה אחרת בערב אחרת ולפעמים בצהרים גם אחרת בקיצור בית זונות.
לפני 4 שנים זאת של הבוקר הייתה הכי שווה צעירה עם חזה גדול.
אני מאמין שאף אחד מכותבי הפורום הזה לא הולך לשם מהסיבה-שאנחנו חולי מין ברמות גבוהות ויכולים להתרגש רק ממשפירצות או אנאליות או מעמיקות ובולעות.

אם לך מספיקה הרפיה מדודה שלא מורידה אפילו חולצה אתה מוזמן ללכת לדגום בעצמך.

שב"ש

9
[QUOTE=superman1979]  פרופסור , האם המחיר עדיין 100 ש"ח,והאם יש גם בחורות שלא ניראות כמו סבתא,ואפשר לגעת בהן כאשר הן לבושות 
[/QUOTE]

המחיר עדיין 100
הבחורות עדין נראות כמו סבתל'א
ואפשר לגעת בהם על הבגדים עד שאתה מגיע לטיקט.

בדירה הזאת יש הרגשה שנכנסת למוזיאון השעווה... אני עד מחפש את הפסל של דויד בן גוריון. הפרופסור2013-07-22 08:58:41

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”