שלום שלום, בשבוע שעבר קפצתי לביקור בדירה המדוברת בשדרות יהודית להלן ממצאיי העדכניים:
קבעתי בעשר אחרי שהובטח לי שאם אגיע בזמן אצא כעבור חצי שעה (עדיין יום עבודה...). בעשר הגעתי וחיכיתי 25 דקות בבית למעסה. בעלת הבית נחמדה והדירה סה"כ נקיה אבל ההמתנה המייבשת לא תרמה להתלהבותי.
המעסה הגיעה, בחורה רוסיה, 45 בערך, נחמדה, שיער קצוץ ישבן עסיסיס, לא שמנה ולא רזה. הודיעה מיד שלא מתפשטת. שאלה אם צריך מקלחת, חמש דקות שטיפה והופה למיטת העיסויים (100 ש"ח החליפו ידיים לפני כן).
חמש עשרה דקות ראשונות של עיסוי נעים, הבחורה בהחלט יודעת מה היא עושה וחבל שאין יותר "עיסוי" בכל העניין, כי בחמש עשרה הדקות הללו היא הספיקה לאבחן את כל מכאוביי אך לא לטפל בהם...
אחרי כך גולשת לאט לאט לאיזור המעניין, סה"כ עבודת יד נחמדה, פריקה מהירה יחסית כשאני על ארבע. תוך כדי היא מרשה לגעת בה, בכל מקום, רק על הבגדים. ניקתה את הבלאגן בעצמה, כשהצעתי לעזור הרחיקה את היד שלי ואמרה בחיוך "אני אשמה בבלאגן הזה ואני אטפל בו...". מקלחת נוספת והופ יצאנו לדרך, סה"כ חצי שעה מהמקלחת הראשונה כמובטח.
סה"כ חוויה חיובית, מוסיף עניין ליום עבודה משעמם, אך לא נראה לי שאחזור. קצת "סובייטי" ומכני מדי בשבילי :-)
בכל מקרה למי שמחפש עיסוי קוויקי עם הרפיה מאישה נחמדה ובמקום נקי, זה סבבה, אני אישית מעדיף את טניה בז'אנר הזה...