אני יותר בסגנון כמו קצף ... חיכוך גוף לגוף לכן פחות באקסטרות וכו' מחפש עיסוי טוב חיבור ובכייף כמו חברה או בסגנון . מגע הדדי ובכייף.
אז אני נותן פה פירוט מלא ממש מהצפון עד אשקלון . מתוקף תפקידי אני מטייל בכל הארץ . אז בנימה זו אם יש לכם מקום שאתם רוצים שאני אנסה שהוא נראה שווה שלחו אותי . יש לי את הזמן .
חיפה :
אז כהה בחיפה הייתי בשלושה מקומות נפרדים ( אני לא ארשום על דניאל מהקריות כי כבר נאמר עלייה בעבר . )
יש בחורה במרכז חורב ותיקה טובה ניראת טוב לגילה 40 . רוסיה חזה גדול עיסוי טוב .... הרפיה טובה אפשר זיון פלחים ( לא בטוח שזה המנוח הנכון ) . לוקחת 250 . ויש אקסטרות כך שמעתי אך לא ניסיתי .
יש עוד שני מקומות בעיר התחתית דיי טובים אותו סכום . רוסיות שנראות טוב ... צעירות לא מבוגרות . לא יודע מה הנהול על לפרסם את שם האתר השונה אך מה זה בפרסום פה. נא לעדכן ואז אני ארחיב ..
חדרה /נתניה :
אני טיפה משוחד בנושא חדרה ...
יש שם בחורה בשם ג'ניפר ילדונת צעירה בת 24 ניראת מדהים ! רזה אש בלי טיפה בשר... והקטע הטוב אצלה הוא העיסוי המאוד טוב . וההרפיה . אפשר לרדת לה וכו' . אך זה לא גולת הכותרת .. העניין אתלה דווקא בצורה שהיא עושה את העיסוי קשה להסביר אך.זה מרגיש כאילו חדירה ללא חדירה ממש ככה . מי שלא נישא איתה לא יודע . לוקחת 250 ל45 דקות אין תיקתוק בכלל מקלחת לפני ואחרי ביחד .
באותו בניין כמו ג'ניפר יש עוד כמה בנות רוסיות לא את כולם ניסיתי כה מהן אך זה לא אותה רמה . כוסיות כן אבל פחות זרימה אז החלטה שלכם . ישנה בחורה בשם שרון באותו מקום ... תימניה קטנה מזכירה את ימית מי שזכור אחרי הניתוח כמובן . מסתבר שעושה עיסוי טוב . והרפיה ומי שבא פעם שניה . יש אופציה לאורלי הדדי וכו'.
אמשיך בפוסט לאחר שיסבירו לי מה מותר לי לרשום על מודעות של אתרים אחרים וכמה מותר לי לרשום פה .
תודה .