איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות
682מאשר
שירות 7 מבחורה שנראית 10
683איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות
684יש באר שבע על הראש שלא ידעתי מתי. וגם יום הולדת שלי וגם יום שלה של איב מה עושים באיזה יום חוגגים…
הייתה לי התבלטות יחד עם עבודה שהייתה לי הרבה, מתי לפגוש אותה, פתאום חבר מסמס לי הי אחי יש באר שבע על הראש… פתאום נזכרתי בונא הבן אדם צודק… ישר נותן מכה בראש מכה חזקה מתקשר אל איב אומר לה, יום ראשון לפני שבוע אני בא תחזיקי מעמד בבוקר כמו שאני אוהב…
שבוע לפני מטריף אותה עם הודעות אני בא ביום ראשון… חחחחחחח זה מה יש… הפעם יש הרבה מתנות… הרבה חיבוקים רק היא ואני הפעם…
הגעתי מושלם כמו שאני אוהב כמה דקות לפני לנשום את האוויר לפני,להיות מוכן לחגוג לשנינו.
מגיעה ההודעה לעלות אני עולה לאט לאט במעלית כאילו שהיא יודעת מה אני הולך לעשות לאט לאט מחכה היא נפתחת דופק על הדלת מחכה שאיבושקה תפתח.
היא מתחבאת מאחורי הדלת. מניח את הדברים מסתובב רואה בחורה שאני מת עם שיער ג׳ינג׳י מטורף… כמעט אדום…
קיבלה אותי עם שמלה פרחונית, מחבק אותה כאילו הלכתי לצבא ולא ראיתי את האישה שלוש שנים… יודע שרק היא יודעת באמת לפנק בהכל מחבק אותה לא נותן לה לזוז ממני… לא מעניין אותי כלום… היא אומרת אני רוצה לעשן שב. מדליקה..
אומר לה אני מאוד כועס עליך כמובן מתבדח איתה צוחק איתה שואל כמה שאלות וכבר מתחיל לרמוז היא כבר מבינה…
לפני שאני שוכח, מניח על השולחן את המתנה, לא אומר לה כלום... היא כבר יודעת הכל...
הולכים למיטה... היא כבר יודעת את הכל.. את מה שאני אוהב ולא אוהב.. פשוט רק לבוא חרמן..
היא מתחילה להוריד ממני את הבגדים אני אומר לה זוזי מעיף את הבגדים שלי לכל מקום לא אכפת לי איפה...
היא יודעת איך אני אוהב את המציצה שלה היא יודעת בידיוק מה לעשות עם הידיים אני מזהיר אותה שאני חרמן, היא כבר מבינה הכל לא צריך להסביר לה...
בזמן החופשי... היא כבר מוציאה.. קונדום מכינה אותו לא צריך להגיד הרבה דברים איב את יודעת מה לעשות… היא כבר שמה אותו היא מתקרבת אלי שואלת אותי איזה תנוחה היא כבר יודעת בעצמה אבל שואלת תוך כדי נימוס, אני אומר לה דוגי רק דוגי ככה אני אוהב לגמור אצלה…
נטלי בינתייים רואה אותי מזייין אותה והיא רוצה גם להינות אז אומר לאיב יאללה תורה עכשיו… איב מפסיקה נותנת לנטלי כוס צר נעים חם… מזמן לא נכנסתי לכוס צר כבר שכחתי איך זה מזיין מזיין מזיין פתאום מפסיק רוצה לגמור לנטלי בפה אבל זה לא קורה… בסוף מזיין את איב ככה עוד כמה דקות ויוצא לעולם גמירה הכי טובה לעולם איב עוד מנסה עוד טיפה לזיין אותי אבל אני מפסיק אותה…
אין עליך בעולם… חולה עליך…
אחרי הניצחון אתמול ההיסטורי על ב״ש. פאק באר שבע רק מכבי!!!!!
685אין מה לעשות שמתקרב דרבי אני לא חושב על כלום רק עליה ג׳ינג׳ית מטורפת עולה יורדת על הזין שלי במציצה, אחורה וקדימה ובום גמירה גדולה ענקית!!! אוהב אותך איב תודה רבה.
אני מודה לאלוהים… ככה מתחיל כל משחק ב18 שנים האחרונות של מכבי!!! אני שונא את הדרבי שונא את השבוע לפני זה לא יושן לא אוכל כלום חושב רק מתי לפגוש את איב…
שולח לה סמס יודע שהיא תגיד כן
אני: יש יש יש אני בא יום חמישי להחזיק חזק איב פגישה מאוד חשובה לא להבריז… אם יש מישהי חדשה נא לצרף…
היא בתגובה: ״כמובן שיש רק אליך!!! מחכות ביום חמישי בשש… בערב תבוא כבר…״
אני כמובן משגע בהודעות בהמשך השבוע יודע שהיא אוהבת את זה…
מגיע אליה הולך להתקלח, חם לח מגעיל בחוץ…
מסיים קורא לה איב איפה המגבות פתאום ראיתי אומר לאט משנה נותן לה נשיקה טובה לוחש לה רוצה פינוק מהסרטים את יודעת למה… היא כבר מבינה מפשיטה אותי רואה את החברה שלה גוף די רזה יפה נחמדה מאוד, מאוד ביישנית, צריך טיפה לעבוד עליה מציצה מאוד טובה טיפה חלשה וגם על זה אפשרי לעבוד… פוחדת מאוד שמישהו יגמור לה בפה נא להיזהר…
איב כבר מכירה את העיניים שלי את הרגשות שלי יודעת מתי לשים את הגומי, מתי למצוץ להעמיד אותו… איזה כיף לא צריך להביא כלום פשוט לבוא להעמיד ופשוט בום.
איבושקה תודה רבה…
686אין מה לעשות שמתקרב דרבי אני לא חושב על כלום רק עליה ג׳ינג׳ית מטורפת עולה יורדת על הזין שלי במציצה, אחורה וקדימה ובום גמירה גדולה ענקית!!! אוהב אותך איב תודה רבה.
אני מודה לאלוהים… ככה מתחיל כל משחק ב18 שנים האחרונות של מכבי!!! אני שונא את הדרבי שונא את השבוע לפני זה לא יושן לא אוכל כלום חושב רק מתי לפגוש את איב…
שולח לה סמס יודע שהיא תגיד כן
אני: יש יש יש אני בא יום חמישי להחזיק חזק איב פגישה מאוד חשובה לא להבריז… אם יש מישהי חדשה נא לצרף…
היא בתגובה: ״כמובן שיש רק אליך!!! מחכות ביום חמישי בשש… בערב תבוא כבר…״
אני כמובן משגע בהודעות בהמשך השבוע יודע שהיא אוהבת את זה…
מגיע אליה הולך להתקלח, חם לח מגעיל בחוץ…
מסיים קורא לה איב איפה המגבות פתאום ראיתי אומר לאט משנה נותן לה נשיקה טובה לוחש לה רוצה פינוק מהסרטים את יודעת למה… היא כבר מבינה מפשיטה אותי רואה את החברה שלה גוף די רזה יפה נחמדה מאוד, מאוד ביישנית, צריך טיפה לעבוד עליה מציצה מאוד טובה טיפה חלשה וגם על זה אפשרי לעבוד… פוחדת מאוד שמישהו יגמור לה בפה נא להיזהר…
איב כבר מכירה את העיניים שלי את הרגשות שלי יודעת מתי לשים את הגומי, מתי למצוץ להעמיד אותו… איזה כיף לא צריך להביא כלום פשוט לבוא להעמיד ופשוט בום.
איבושקה תודה רבה…
[/QUOTE]
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים