כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 69 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

681
שלום לכולם, אני חדש בפורום (זו הודעה שנייה שלי כאן).
עם איב התכתבתי כמה זמן ולבסוף קבענו ביום כלשהו בחול המועד.
אחרי הניסיון הכושל שהיה לי בבת-ים לפני כחודש, עם מישהי צעירה שכבר הספיקה לעזוב - הגעתי מעט חושש.
לשמחתי - התבדיתי, ולטובה.
את הדלת פתחה בחורה ממוצעת קומה, חמודה וחייכנית. נכנסתי לדירה מעט אפלולית,
איב גרה בה ונמצאות גם חתולה נמנמנית וכלבה שקטה, שחיות כנראה יפה יחד.
לאחר שיחת היכרות קצרה היא הציעה לי להתקלח והלכה למזוג לנו וויסקי.
ישבנו, שתינו, דיברנו והכרנו.
לאחר מכן הזמינה אותי לחדר השינה.
נראה לי שתיארו בהרחבה את האפשרויות שאיב מציעה, אז אין צורך שגם אני אפרט.
מה שחשוב היה - הגישה מעומק הלב וחיוך שבא עם הפינוק ועם הסקס.
הסקס לא היה ארוך (לא החזקתי יותר מדי...) אבל כייף.
לאחר שגמרתי, התחלפנו ואני עיסיתי את גבה וזרועותיה, היכן שהיא ביקשה. שמחתי לגלות שהיא נהנית.
האם אגיע שוב ? אני מאמין שכן, והפעם עם פחות ביישנות ויותר רעיונות :)

682
אחרי שקראתי את כל התגובות
החלטתי לקפוץ לביקור

אתמול הייתי באיזוור המרכז תיאום מעכשיו לעכשיו בווצאפ

מגיע לאיזור בת ים ליד הים
מקבל הכוונה {ומביא איתי בירה קורונה קרה}

מגיע לדירה
פותחת אותה גברת גינגית חמודה וחייכנית
מציעה לישתות קצת דיבורים בסלון
ונותת הרגשה כמו שהגעת לבית של חברה {למרות שזאת פגישה ראשונה}

הכוונה למקלחת עם מגבת נקייה ומבחר סבונים

כשיוצא מהמקלחת עוזרת בניגוב

נכנסים לחדר שינה
יחס כמו חברה
מציצה תאילנדית מים חמים וקרים { במקרה שלי הבירה קורונה שהייתה קרה)
קצת גרון עמוק וגמירה בפה.

קמה לשטוף את הפה

נישאר קצת זמן ממשיכים לדבר ועשיתי לה מסאז קטן

שעה שלימה ללא לחץ

מאוד מומלצת

אייייב
תודה רבה
עד הפעם הבאה
עדיף שירות 10 מבחורה שנראית 7

מאשר

שירות 7 מבחורה שנראית 10

684

יש באר שבע על הראש שלא ידעתי מתי. וגם יום הולדת שלי וגם יום שלה של איב מה עושים באיזה יום חוגגים

הייתה לי התבלטות יחד עם עבודה שהייתה לי הרבה, מתי לפגוש אותה, פתאום חבר מסמס לי הי אחי יש באר שבע על הראשפתאום נזכרתי בונא הבן אדם צודקישר נותן מכה בראש מכה חזקה מתקשר אל איב אומר לה, יום ראשון לפני שבוע אני בא תחזיקי מעמד בבוקר כמו שאני אוהב

שבוע לפני מטריף אותה עם הודעות אני בא ביום ראשוןחחחחחחח זה מה ישהפעם יש הרבה מתנותהרבה חיבוקים רק היא ואני הפעם

הגעתי מושלם כמו שאני אוהב כמה דקות לפני לנשום את האוויר לפני,להיות מוכן לחגוג לשנינו.

מגיעה ההודעה לעלות אני עולה לאט לאט במעלית כאילו שהיא יודעת מה אני הולך לעשות לאט לאט מחכה היא נפתחת דופק על הדלת מחכה שאיבושקה תפתח.

היא מתחבאת מאחורי הדלת. מניח את הדברים מסתובב רואה בחורה שאני מת עם שיער ג׳ינג׳י מטורףכמעט אדוםכועסכועסכועסכועסכועסכועס

קיבלה אותי עם שמלה פרחונית, מחבק אותה כאילו הלכתי לצבא ולא ראיתי את האישה שלוש שניםיודע שרק היא יודעת באמת לפנק בהכל מחבק אותה לא נותן לה לזוז ממנילא מעניין אותי כלוםהיא אומרת אני רוצה לעשן שב. מדליקה..

אומר לה אני מאוד כועס עליך כמובן מתבדח איתה צוחק איתה שואל כמה שאלות וכבר מתחיל לרמוז היא כבר מבינה

לפני שאני שוכח, מניח על השולחן את המתנה, לא אומר לה כלום... היא כבר יודעת הכל...

הולכים למיטה... היא כבר יודעת את הכל.. את מה שאני אוהב ולא אוהב.. פשוט רק לבוא חרמן..

היא מתחילה להוריד ממני את הבגדים אני אומר לה זוזי מעיף את הבגדים שלי לכל מקום לא אכפת לי איפה...

היא יודעת איך אני אוהב את המציצה שלה היא יודעת בידיוק מה לעשות עם הידיים אני מזהיר אותה שאני חרמן, היא כבר מבינה הכל לא צריך להסביר לה...

בזמן החופשי... היא כבר מוציאה.. קונדום מכינה אותו לא צריך להגיד הרבה דברים איב את יודעת מה לעשותהיא כבר שמה אותו היא מתקרבת אלי שואלת אותי איזה תנוחה היא כבר יודעת בעצמה אבל שואלת תוך כדי נימוס, אני אומר לה דוגי רק דוגי ככה אני אוהב לגמור אצלה

נטלי בינתייים רואה אותי מזייין אותה והיא רוצה גם להינות אז אומר לאיב יאללה תורה עכשיואיב מפסיקה נותנת לנטלי כוס צר נעים חםמזמן לא נכנסתי לכוס צר כבר שכחתי איך זה מזיין מזיין מזיין פתאום מפסיק רוצה לגמור לנטלי בפה אבל זה לא קורהבסוף מזיין את איב ככה עוד כמה דקות ויוצא לעולם גמירה הכי טובה לעולם איב עוד מנסה עוד טיפה לזיין אותי אבל אני מפסיק אותה

אין עליך בעולםחולה עליך

אחרי הניצחון אתמול ההיסטורי על ב״ש. פאק באר שבע רק מכבי!!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

685

אין מה לעשות שמתקרב דרבי אני לא חושב על כלום רק עליה ג׳ינג׳ית מטורפת עולה יורדת על הזין שלי במציצה, אחורה וקדימה ובום גמירה גדולה ענקית!!! אוהב אותך איב תודה רבה.

אני מודה לאלוהיםככה מתחיל כל משחק ב18 שנים האחרונות של מכבי!!! אני שונא את הדרבי שונא את השבוע לפני זה לא יושן לא אוכל כלום חושב רק מתי לפגוש את איב

שולח לה סמס יודע שהיא תגיד כן

אני: יש יש יש אני בא יום חמישי להחזיק חזק איב פגישה מאוד חשובה לא להבריזאם יש מישהי חדשה נא לצרף

היא בתגובה: ״כמובן שיש רק אליך!!! מחכות ביום חמישי בששבערב תבוא כבר״

אני כמובן משגע בהודעות בהמשך השבוע יודע שהיא אוהבת את זה

מגיע אליה הולך להתקלח, חם לח מגעיל בחוץ

מסיים קורא לה איב איפה המגבות פתאום ראיתי אומר לאט משנה נותן לה נשיקה טובה לוחש לה רוצה פינוק מהסרטים את יודעת למההיא כבר מבינה מפשיטה אותי רואה את החברה שלה גוף די רזה יפה נחמדה מאוד, מאוד ביישנית, צריך טיפה לעבוד עליה מציצה מאוד טובה טיפה חלשה וגם על זה אפשרי לעבודפוחדת מאוד שמישהו יגמור לה בפה נא להיזהר

איב כבר מכירה את העיניים שלי את הרגשות שלי יודעת מתי לשים את הגומי, מתי למצוץ להעמיד אותואיזה כיף לא צריך להביא כלום פשוט לבוא להעמיד ופשוט בום.

איבושקה תודה רבה

ישש יששש יששש כמו ניצחון בדרבי איזה עונג……

מה זה הפועל…

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

686
[QUOTE=yellow-horny]

אין מה לעשות שמתקרב דרבי אני לא חושב על כלום רק עליה ג׳ינג׳ית מטורפת עולה יורדת על הזין שלי במציצה, אחורה וקדימה ובום גמירה גדולה ענקית!!! אוהב אותך איב תודה רבה.

אני מודה לאלוהיםככה מתחיל כל משחק ב18 שנים האחרונות של מכבי!!! אני שונא את הדרבי שונא את השבוע לפני זה לא יושן לא אוכל כלום חושב רק מתי לפגוש את איב

שולח לה סמס יודע שהיא תגיד כן

אני: יש יש יש אני בא יום חמישי להחזיק חזק איב פגישה מאוד חשובה לא להבריזאם יש מישהי חדשה נא לצרף

היא בתגובה: ״כמובן שיש רק אליך!!! מחכות ביום חמישי בששבערב תבוא כבר״

אני כמובן משגע בהודעות בהמשך השבוע יודע שהיא אוהבת את זה

מגיע אליה הולך להתקלח, חם לח מגעיל בחוץ

מסיים קורא לה איב איפה המגבות פתאום ראיתי אומר לאט משנה נותן לה נשיקה טובה לוחש לה רוצה פינוק מהסרטים את יודעת למההיא כבר מבינה מפשיטה אותי רואה את החברה שלה גוף די רזה יפה נחמדה מאוד, מאוד ביישנית, צריך טיפה לעבוד עליה מציצה מאוד טובה טיפה חלשה וגם על זה אפשרי לעבודפוחדת מאוד שמישהו יגמור לה בפה נא להיזהר

איב כבר מכירה את העיניים שלי את הרגשות שלי יודעת מתי לשים את הגומי, מתי למצוץ להעמיד אותואיזה כיף לא צריך להביא כלום פשוט לבוא להעמיד ופשוט בום.

איבושקה תודה רבה

ישש יששש יששש כמו ניצחון בדרבי איזה עונג……

מה זה הפועל…

[/QUOTE]
אחי אחלה דיווחים יש לך, אבל אחי זה כבר נשמע לא אמין גבר שאתה היחיד עם דיווח עליה, ועוד עם כזאת שקיקה
אני בתור קורא מן הצד לא מתקבל בעין יפה כל כך, קח את זה לתשומת ליבך
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”