כ המלצה מיוחדת שלי - דבר נדיר :) - סקס אדיר

המלצה מיוחדת שלי - דבר נדיר :)

1
שלום לכולם.

אני בדרך כלל לא ממליץ בגלל תפקידי אפילו שיש לי הרבה... אבל לא מתאים :(

אבל צץ משהו חדש שעשה לי את זה ואני חייב לדבר עליו.

כולם כבר מכירים את מועדון ה בייבי דולס .

לפני כמה שבועות הם חידשו את האתר שלהם והוסיפו שם דבר חדש למועדוני חשפנות שמאוד אהבתי אישית ולכן אני כותב על זה.

לפני שבוע וחצי + - , ראיתי באתר שיש אפשרות להרשם לחברות במועדון בחינם, כמובן שנרשמתי בתור אחד שחובב מועדוני חשפנות, וכתוב שם שיש לחברי מועדון הנחה של 20% ובנוסף מבצעים מיוחדים נוספים לחברי המועדון, אז מה יש להפסיד ???

לאחר יומיים שלוש קיבלתי מייל (שנכנס לי לספאם אבל מצאתי אותו Tongue) שיש לי כרטיס מוכן בקופה של המועדון ושאני יכול לקחת אותו.

יומיים אחרי זה אני מקבל אימייל נוסף על מבצע רק לחברי המועדון בערב תשעה באב שנכנסים חינם (לא רק 20% הנחה) ועוד 30% הנחה על הבר, מיד ארגנתי לי 4 חברים איתי ונסענו בערב תשעה באב למועדון הבייבי דולס.

זו לא פעם ראשונה שאני במועדון ואני חייב לציין את הפאר והגודל של המועדון ממש כמו בחו"ל, ומה שכתוב באתר שלהם נכון ב100% לכל דבר, אין מועדון בגודל כזה בארץ.

דבר נוסף שראיתי... יש להם שם בנות חדשות פ33ות אבל באמת ברמה, זה דבר שתמיד מוסיף קריצה.

בקיצור :

כל העלות לי וחברי יצא בסוף 480 ש"ח ובלי כרטיס חבר המועדון שלהם היה עולה לי כפול (קיבלנו עוד פינוקים בלי תוספת מחיר כך שיצא איזה עוד 50% הנחה) ואם הייתם עוד מוסיפים את הכניסה היה עוד 500 ש"ח.

לדעתי זה דבר מבורך שיש סוף סוף אפשרות לחסוך ולהינות ללא הוצאות גדולות במועדון חשפנות ובמועדון הבייבי דולס פתחו ראשונים את האפשרות הזו ולכן לדעתי זה מבורך וראוי לציון לשבח, ואני תקווה שגם המועדונים האחרים ילמדו מזה ולא יקרעו את האנשים שמבלים אצלהם במחירים מופרזים.

מי שרוצה להרשם שם באתר זה חינם ובכל דף בצד הדף יש שדה של אפשרות הרשמה לחברי מועדון VIP.

לכניסה לאתר : בייבי דולס

אשמח אם תתנו לי המלצות דומות על מקומות שעוזרים לנו במחירים Star
administrator2011-08-11 15:22:14
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

2
אולי הם מקשיבים לקולות המחאה היאפית במאהל רוטשילד, ומורידים מחירים כדי לעזור לגמור את החודש...

(אבל מה שחשוב זה לא כמה זה עולה, אלא כמה אתה משלם ומה אתה מקבל בתמורה. לא הייתי אף פעם במקום הזה, אבל מדיווחים שקראתי כאן בפורום נראה לי שכדי להגיע לגמירה [ידנית] צריך לשלם יותר מתשלום על זיון עם פרטית)
המגביה עוף - ירחיק ראות

3
[QUOTE=איצטגנין]אולי הם מקשיבים לקולות המחאה היאפית במאהל רוטשילד, ומורידים מחירים כדי לעזור לגמור את החודש...

(אבל מה שחשוב זה לא כמה זה עולה, אלא כמה אתה משלם ומה אתה מקבל בתמורה. לא הייתי אף פעם במקום הזה, אבל מדיווחים שקראתי כאן בפורום נראה לי שכדי להגיע לגמירה [ידנית] צריך לשלם יותר מתשלום על זיון עם פרטית)
[/QUOTE]
כן, אבל אם אתה חוסך הרבה כסף בעלויות הכלליות נשאר לך להשקיע בדברים אחרים :) .

וחוץ מזה אם אתה חרמן במיוחד, יש מהמועדון 2 מטר משם את הדירה בחננאל 2.
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”