כ המלצה מיוחדת שלי - דבר נדיר :) - דף 2 - סקס אדיר

המלצה מיוחדת שלי - דבר נדיר :)

11
הוא אדמין של הפורום, לא אדמין של הדירה בחננאל מבולבל

חוץ מזה הוא פרסם את הודעתו לפני 15 יום ואתה היית שם 3 פעמים לפני שבוע.

יש מצב שאם אכן הדירה נסגרה היא נסגרה בפרק הזמן הזה!

אני עונה במקומו כי פשוט בשעות אלו משעמם רצח בפורום ואני חייב לקשקש קצת מבולבל

קישקשתא2011-08-26 14:28:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

14
שלום חברים!!

הייתי בבייבי דולס אתמול, לדעתי בחורות הרבה יותר יפות מהפוסיקט, גם מתנהגים אליך בצורה הרבה יותר מכובדת בכניסה ולא תופסים מעצמם כמו בפוסיקט ..הספות גבוהות ונוחות ולא רואות את הספות של הפוסיקט ממטר, יש שם כושית אחת מהממת גבוהה, ספק אתיופית, ספק אפרו ...ויש מישהי ספרדית עם מראה מדהים ... אך לא כל כך אהבתי את המוזיקה הרועשת ואת העמעומים של האורות, בקושי רואים משהו .....מה גם שאתמול לא היו הרבה בנות והיה צריך קצת להתאמץ כדי לקחת אותן .... נראה לי שהריקוד לאפ שלהן קצת יותר ארוך הפוסיקט ....

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

15
כן היתי שם..לא מזמן בבייבי דולס
מקום מושקע חשוך נראה די שומם אין מבחר גדול של בחורות
גם במופעים המרכזיים הבנות לא מתפשטות עד הסוף מה שממש מבאס כמו שהיה פעם בתקופת המועדונים במיוחד במועדון הבורסה המיתולוגי,כניסה לחדר עם חלק מהבנות הינה 250 ש"ח הכוללת מציצה עם קונדום
הבחורה נשארת עם תחתונים וברוב המקרים אתה יושב על הכורסאה היא עושה לך מופע סטרפטיז ללא מגע וזהו מבאס תתחת
אם תשאלו אותי,אין על מועדון הבורסה והשאנדו הוותיק
בפוסיק כניסה עולה 120 ש"ח שזה יקר מאוד והיו בזמנו חשפניות שטוחות חזה
היה באלנבי 12 מול המלון של התיירים מועדון חשפנות עם בחורות רוסיות פצצות בשנת 1999

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

16
אהלן גבר.
המחיר עלה ל 300 ש"ח לגבי חדר פרטי בבייבי דולס....ובפוסיקט הכניסה עולה 100 ש"ח לא יודע ממי שמעת שלוקחים 120........
לגבי אלנבי יש שם את מועדון הגוגו צמוד לבן יהודה, הוא קטן מדי וכניסה עולה שם רק 80 ש"ח, האוירה שם דומה מאוד לפוסיקט ...לגבי חדר פרטי לוקחים שם יותר יקר כ 400 ש"ח וזה לרבע שעה בלבד !!

האווירה מאוד שונה בבייבי דולס לעומת הפוסיקט !! לא אהבתי את הרעש שבבייבי דולס, ואת החושך שם ..מה שכן הוא הרבה פחות צפוף מהפוסיקט ...בפוסיקט מעשנים חופשי ויש ריח של מגעיל של סיגריות באויר ...בבייבי דולס אתה צודק לגבי הבחורות שאין מבחר גדול מדי ..וזה באמת מבעס את התחת ...

את השאנדו אני לא מכיר ..כך שלא יכול לחוות דעה עליו וגם בבורסה לא הייתי כי שמעתי שזה דומה לבייבי דולס ואני מעדיף מועדונים באוירה שדומה יותר לפוסיקט או לגוגו ....שם הבחורות הרבה יותר זמינות מאשר הבייבי דולס ..
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

18
באלנבי 12 היו פצצות רוסיות יאללה חבל שנסגר,לגבי הבורסה זה מקום מספר 1 נראה לי אפילו בכל הראץ,בפוסיקט אמרו לי שכניסה עולה 120,לא עניתם לי לגבי המופעים פעם החשפניות היו מתפשטות עד הסוף במופעים בבייבי זה לא היה כך האם גם בפוסיקט זה כזה מסריח אותו דבר לגבי הגוג גירלז?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”