כ שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית! - דף 2 - סקס אדיר

שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית!

11
[QUOTE=LunAm3]שלום לכולם!
מנהלים- לא יודעת אם מותר לפרסם את זה כאן. אבל בבקשה אל תמחקו. השקעתי חיוך

אתם בטח מודעים לפמיניסטיות הרדיקליות שלוקחות ציטוטים מהאתר הזה ומפרסמות אותם בפייסבוק. הן מנסות להוציא אתכם ממש רע.
שילכו להזדיין, הן בודדות, ואף גבר לא רוה אותן, אז הן מחפשות להן כל מיני שטויות להתעסק איתם, הלו מותק, השעון הביולוגי שלך מתקתק, מצאי חתן ותעשי ילדים, או בלי חתן, אבל אל תחפשי להתעסק בעיניינים שלא שלך

אז אני בן אדם סקרן, והחלטתי להיכנס לאתר ולראות על מה מדובר. לראות מי אלה הבחורים הנוראיים שמתייחסים נורא לזונות ומתעללים בהן. לא מצאתי כאלה. האמת שהופתעתי לגלות כאן המון בחורים נחמדים ומתחשבים.
בכל מקרה... כל נושא הזנות מאוד מעניין אותי, ומי ידע לענות לי על שאלות בצורה טובה יותר, מאשר צרכי הזנות?
אשמח אם תעזרו!

1. שמתי לב שהרבה מכם מחפשים חוויה של "בת זוג", שזה משהו שמאוד חשוב לכם. אם כך, למה אתם בעצם לא מנסים למצוא בת זוג? כמה מכם מנסים ופשוט לא מצליחים למצוא, והזנות היא תחליף זמני?

הבעיה היא שהבחורות בארץ מטומטמות, כל אחת עם האף בשמיים, וזה מסביר הרבה מאוד את הרווקות המאוחרת אצל נשים,

2. איך זה שרובכם מחפשים חוויות מאוד "שיגרתיות"? זאת אומרת, סקס אנאליאוראליוגינלי. תמיד דמיינתי לעצמי שאדם שהולך לזונה ירצה להגשים כל מני פנטזיות מטורפות למיניהן.
לדוגמה: משחקי תפקידים עם תלבושות, משחקי תפקידים בציבור, יחסי שליטה (ראיתי שיש כאן קטגוריה נפרדת לזה. אבל אתם לא רוצים להתנסות בזה?), אורגיות, סקס בציבור וכו'.

כל אחד ו"הדפקה " שלו, בגדול מה שאמרתי בסעיף הקודם, מחפשים קשר עם בחורה, ומה לעשות שאם מישהי נראית טוב אז הרבה יותר קל לדבר איתה בגובה העיניים, אחרי זיון, ככה גם בודקים כימיה, ומשיכה, ובואי נודה בתכלס, כל הבחורות רוצות להזדיין, אבל הן מפחדות לצאת שרמוטות, אז לפחות הן עושות כסף,
3. אם יעבור החוק של הפללת צרכי הזנות, מה תעשו? כמה מכם יפסיקו ללכת לזונות?
כמה מכם יעברו לזונות אחרות, במקומות יותר נסתרים?

תרשי לי להוסיף משהו קיצוני במקום טקסט מילולי צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק נמשיך לזיין, ונותנות שירות תמיד יהיו, רק עכשיו זה יהיה במחתרת, וכמובן יפתח פתח לעבריינים ולסחיטות באיומים,

4. אתם מרגישים שהבחורות נהנות מהסקס? או שמבחינתן זה רק "לתת עבודה" ולקבל את הכסף? יש ויש, בסופו שלך דבר, הרבה בנות עוסקות בזה מחוסר ברירה, אבל לא כי הכריחו אותן ע"י איומים, ואונס וכו', ברור שהיא תעדיף לשבת רגל על רגל ולהרוויח כל חודש 20-30 אלף שקל בלי לעבוד , אבל מה לעשות שזה בלתי אפשרי, אז הן מכניסות ב2 לקוחות 800 שקל, , את יודעת מה זה יומית של מינימום 800 שקל, נקי?????? עם כל הכבוד, הלקוח אמור להנות יותר, זה כמו שתגידי, אתה חושב שהפקיד בבנק נהנה לתת לך שירות כשאתה מגיע ??? את מי זה מעניין??? הבוס שלך משלם לך תעשה את העבודה שלך, לא בא ךל , תחפף!!!!

5. אתם מרגישים שהבחורות סובלות? הן מכורות לסמים? מתעללים בהן?
אתם מרגישים שהן שם בכפייה? או שהן יכולות לקחת את הרגליים שלהן וללכת בכל רגע?

כשבחורה שמרוויחה מעולה בזה, (ראי סעיף קודם) , היא בעצמה לא יכולה לעזוב את העבודה הזו, (ואת התסביכים שלה אני משאיר לה, יש לי תסביכים משלי, אני צריך להפליץ סכומי כסף גדולים בשביל לזיין, מה לעשות ככה הגברים בנויים)

6. אם אתם יודעים- מה הסיבה המרכזית שהבחורות האלה הגיעו לזנות? ראי סעיף קודם, ובנוסף ,זה מעניין לי את התחת
ושאלה נוספת- מה הסיבה שהן נשארות בזנות? ראי סעיף קודם

אשמח מאוד מאוד לשמוע תשובות שלכם!! תודה רבה חיוך
[/QUOTE]

לא מעניין אותי אם את מראיינת או לא, זו האמת, מצידי תפיצי אותה כמה שאת רוצה.
בזנות לא ניתן להילחם, זה רק יעמיד את הלקוחות ונותנות השירות בסכנה מפני עבריינים,

12
לא חושב שמדובר בעיתונאי או משהו כזה..
נראה לי שבאמת יש כאן בחורה צעירה וסקרנית, ואני מאמין לכוונותיה. אולי אני סתם תמיד, אבל בחיים, אני מעדיף להיות תמים מאשר חשדן..

לגופו של עניין, ברור שמדובר על מגוון של צרכנים..
רווקים ונשואים, גרושים ואלמנים, עשירים ועניים, מצליחנים ולוזרים, ואפילו אנשים בזוגיות טובה, וגם כאלה שתקעים מסיבה זו או אחרת בזוגיות גרועה, וגם ליברלים נאורים וגם חרדים פנאטיים..
לכולם יש את העולם החיצוני שהם מציגים, ואת הצרכים שמביאים אותם לצרוך זונות.
כל אחד וסיבותיו הוא.
החל מסקרנות, ודרך מחסור אמיתי בסקס או באינטימיות, וגם רצון להתנסות בדברים חדשים, או סתם חסרי נסיון שחושבים שזאת הדרך הנכונה להתחיל, וכמובן סתם משועממים וגם המכורים למיניהם, שמכורים למין כמו שאחרים מכורים להימורים, או סמים.
יש מכל טוב הארץ.
והבנות?
גם שם יש מגוון ענק
החל מכאלה שנמשכות לתחום ובאמת יכולות להנות(לפעמים) מהסקס עם הלקוח, ועד כאלה שהן שונאות גברים אובססיביות.
לדעתי, מרבית הנשים מתחילות מתוך מחסור או רצון לעשות כסף מהיר, ויותר מדי מהן נשאבות לזה כדרך חיים..
מי מתוך צורך אמיתי להרבה כסף
מי מתוך הרגל
מי מתוך עצלנות
ומי מתוך מחסור באלטרנטיבות

אבל אני בטוח שהרב הגדול לא היו רוצות שהבנות שלהן תהפוכנה לזונות.

והסמים?
יש כאלה שמגיעות לזנות בגלל הצורך לכסף לסמים, ויש כאלה שמגיעות לסמים כדרך להתמודד עם המקצוע שהן בחרו ( או נשאבו אליו...)

אין חוקים
ואין "צרכן זנות ממוצע" וגם אין "זונה ממוצעת"
וכמו שיש צרכני זנות בגיל 17 או 80 (ובאמת שיש)
ככה יש זונות בגילל 19 או 70 (ובאמת שיש)

מבחינתי, יש כמה חוקים שאסור לעבור עליהם:
1. לא לערב קטינים (גם כצרכנים ובוודאי שכזונות)
2. לא לעשות שום דבר בניגוד לרצונה של האשה.
וכשאני אומר שום דבר, זה שום דבר. וגם הסכמה שבהיסוס, מבחינתי זה לוא מוחלט!!!
כי אם היא מהססת, זה אומר שהיא בעצם לא מוכנה, אבל בגלל הכסף היא נכנעת ומוותרת...
ומבחינתי, זה לא בלכסיכון שלי (למרות שברור שיש כאן כאלה שדווקא ההתנגדות עושה להם את זה)

שוב, מכל וכל, והכל בכל בו

כפי שאת רואה, יש הכל מהכל,
וכל תשובה יכולה להיות נכונה לצרכן או לזונה בשלב כלשהו של חייהם.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

13
מי ששאל את השאלות אכן הצליח "להדליק" חלק מהחברים כאן - אני לא טורח לענות מפני שאני לא יודע מי השואל וגם מפני ש :

ענין הזנות קיים אלפי שני , לפחות מימי רחב , ונראה לי שיהיה קיים עוד אלפי שנים גם אחרינו. בכיוון הזה אין חדש תחת השמש ולכן גם אין כל טעם לנסות ולנתח למה , מי ואיך ......

כל אחד ואחת שיעשו מה שטוב להם , ממילא כל הנסיונות של כל מיני הזויים לחסל את הזנות נכשלו ואלו שיעשו נדונו לכשלון גם כן.

14
מה אתם בכלל עונים לה
שתפרסם את התשובות שלכם בעיתונות ותראה כמה הגברים פטטאים ....? לטענתה כמובן
איזה שטויות
יש למחוק פוסט זה לאלתר !
או להעבירו לקשקשת שם מקומו

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

15

יכול להיות שאת עיתונאית או לא, לא אכפת לי הענה בשמחה.חיוך
אני מה שנקרא בנאדם "נורמטיבי", איש משפחה והכל. יש לי זוגיות טובה ומספקת ואני רוצה עוד. אני רוצה להכיר ולבלות עם נשים כי לא עשיתי את זה כשהייתי צעיר, אז אני משלים חסרים עכשיו. אני מעדיף נשים מבוגרות בגילי 40 +- חד הוריות שרוצות להרוויח כסף ולבלות. אני מעדיף נשים עובדות ושוב.."נורמטיביות" שאוהבות סקס ואת זה אי אפשר לזייף. כשמישהי נהנית מרגישים וכשמישהי מנסה זיופים מבקשים ממנה להירגע. אין לי קטע של משחקי תפקידים אלה חברות שאני מטפח עם מתנות וקשקושים בוואצאפ, כמו רומן לכל דבר רק בלי הארנב שבסיר בסוף..
לא תמיד אני משיג את זה וכשיש אני מחזיק את זה ככל שאני יכול. מידי פעם ואני מגוון גם עם צעירות. כשאני פוגש מישהי חדשה אני לוקח את תפקיד מספק השירות עד שהיא מתעלפת.
נרקומניותמבולבל, אין סיכוי בוועדת קבלה אני מסתכל להן עמוק בעיניים ואם יש חשד קל אני מבצע נסיגה מהירה. אני מעדיף לא מעשנות אבל מוכן לסבול קצת בשביל מישהי נחמדה. פגשתי נשים מקסימות וכמה גועליות ואני נהנה מכל רגע ואין לי כוונה להפסיק.
אם אתפס על סקס אקבל זאת באהבה, אני עצמאי ואין לי בעיה עם כתם פלילי. שאלתי את אשתי בעניין ואמרה שאין לה בעיה עם זה או העיסוק בזנות רק לא רוצה לדעת. אז היא לא יודעת. אני לא מתבייש ולא מרגיש שאני פוגע באף אחת, ליהפךStar

16
לא יודע אם מדובר באמת בבחורה סקרנית, אבל בכל זאת:

1. כן קשה להשיג פה בת זוג, וגם לא כל אחד מתאים או רוצה. מכיר הרבה גברים ששולחים מאות הודעות נחמדות לבנות ואף אחת לא עונה. אחותי הקטנה למשל עונה רק לאחד ממאה - זה שהכי חתיך.
כמי שגר בחו"ל בעבר ויכול להשוות - בישראל כמעט ואין מין ללא קשר רציני, הכל מחייב השקעה אדירה וארוכה. אגב, יש לי חבר חתיך שבנות מסובבות אחריו את הראש שגם כמעט ולא עושה סקס ולכן נאלץ לשלם.
לצערי, ובאופן מובהק הבנות בישראל (יחסית לעולם), מאוד מחושבות, כבדות ולא "זורמות". מבולבל

2. הרבה פעמים יש פשוט צורך אדיר במגע, במיוחד אחרי תקופה ללא מגע. צורך שרק שמתחזק כל פעם שאנחנו רואים בנות ברחוב, בעבודה או בים. ממש לא מדובר רק במימוש פנטזייה אלא בצורך עז במגע וסקס.

3. ברור שלא נפסיק. תראי את הסעיף הקודם.

מכל מקום המגמה בעולם היום
היא דווקא הפוכה לתפיסה בישראל, והיא של הסדרה ומיסוד. הרבה מדינות בחרו בהסדרה כרע
במיעוטו אחרי מחקר מעמיק.

אוסטרליה וניו-זילנד
הצטרפו בשנים האחרונות לנבאדה בארה"ב, הולנד, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, לטביה,
הונגריה, בלגיה, ספרד, יוון ולעוד הרבה מדינות במגמת מיסוד הזנות. אני יכול להבטיח
לך שהמחוקקים והמחוקקות שם לא טיפשים ולא שונאי נשים.

גם ארגון אמנסטי
(בספטמבר 2015), וגם ועדות האו"ם השונות ממליצים היום על מיסוד הזנות לאחר בחינה
מעמיקה ומגובה בנתונים.

זה לא מקרי בעיניי
שהפמיניסטיות/דתיות בכנסת לא משתמשות במחלקת המחקר של הכנסת שזה תפקידה.

אפילו דר' נעמי לבנקרון
שניסחה את חוק ההפללה בישראל מטעם מרץ, חזרה בה אחרי שהיא בחנה את המקרה השוודי ואחרי
שיחות רבות עם עובדות מין בישראל שבאופן לא מפתיע מתנגדות לחקיקה הזאת (הפמיניסטיות
היום מתייחסות לנעמי לבנקרון כאל סוג של "בוגדת")
.

תראו את ההרצאה הזאת:

Toni Mac: The laws that sex workers really want- Ted Talks
2016

Toni Mac, עובדת מין שפורמת אחת לאחת את טיעוני
הפמיניסטיות -

http://www.youtube.com/watch?v=vc-n852sv3E

4. כמי שיצא עם בנות מהתחום, ובנות תמיד מספרות לו דברים, ברוב המקרים אין הנאה. כל הגמירות בחדירה זאת הצגה גדולה ללקוח. יש הרבה הנאה מהכסף.

5. משיחותיי עם הבנות, הן ידועות שבישראל אם לא
טוב והן רוצות לחזור, הן חוזרות תוך 24 שעות למולדתן בלי בעיות. הסרסור רק מתווך,
והן לא חייבות לו כלום. וכך באופן אירוני, המלחמה הפמיניסטית בסחר יצרה תנאים
טובים יחסית לבחורות עובדות בישראל, מה שגורם להן לרצות לבוא יותר לארץ הקודש. גם הקיץ, החוף והשפה הרוסית בכל מקום לא מזיקים קריצה.

6. רק כסף, והרבה מאוד כסף...

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

17
ראשית - מסכים מאוד עם מה שאיש רגיש כתב.
שנית - הרבה מהנחות היסוד של אנשים ונשים לגבי זנות מגיעים מתוך תפיסה שמתבססת על סרטים/ספרים/מאמרים אקדמיים ולא מתוך המציאות.
אני נשוי קצת יותר מעשר שנים, לפני שהתחתנתי מעולם לא עלה על דעתי ללכת לזונה. בעיקר מתוך תפיסות שגויות (סמים, ניצול, סבל וכיו"ב)
עשור אחרי, וכמה עשרות בחורות בדרך, אני רואה את זה אחרת לחלוטין.
רוב הבנות שהכרתי לא היו צרכניות של סמים, למעשה רובן אפילו לא היו צרכניות של סיגריות...
בנות שסובלות מהאקט, קיימות בהחלט. אבל יש התפלגות די נורמלית. מניח ששעור הזונות ששונאות את המקצוע שלהן דומה לשעור הקופאיות ששונאות את הסופר.
כנ"ל לגבי בנות שנהנות ממה שהן עושות.
סיטואציות בהן בחורה נדרשת לקיים יחסי מין באופן רציף במשך שעות רבות ללא הפסקה עם גברים רבים הן שוחקות מאוד, ולא רבות שורדות לאורך זמן. מספיק להביט כאן בפורום - נדירות הבנות שהיו רלוונטיות לפני שנה ועדיין רלוונטיות היום.
אבל זה לא תמיד כך.
יש בנות שעובדות חודשיים שלושה בשנה (בעיקר תיירות)
יש בנות שנפגשות עם גבר/שניים ביום
יש בנות שעושות את זה במקומות מאוד נקודתיים כשהן צריכות כסף למטרה ספציפית.
יש בנות שעושות עיסוי פלוס הרפיה, ויש כאלה שעושות גאנג באנג...
יש מינעד מאוד מאוד רחב לדבר הזה שנקרא "זנות"

לא יכול להעיד לגבי כל הגברים, אבל לפחות לגבי עצמי:
לא מעניין אותי תחפושות ומשחקי תפקידים, העניין העיקרי אצלי הוא המשיכה המינית (לשכב עם נשים יפות וכוסיות) ועם זונות כמו עם בחורות רגילות אני מעדיף אשה כמה שיותר ליברלית. כמה שפחות קווים אדומים, כך החוויה מהנה יותר.
וכמובן שבמידה וההנאה היא הדדית (וזה קורה יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב) אז זה משדרג את העסק בכמה ובכמה רמות.

למה הבחורות האלה שם? למה הן נשארות?
חייב לומר שאני מבין אותן לגמרי. הם מצאו דרך לעקוף את המערכת. אפשר לעשות המון כסף בזמן קצר, ובחורות שהן חזקות מנטלית יכולות להפוך את זה לעסק משתלם מאוד.
להגשים חלומות, ולחיות את החיים הטובים. או במקרים אחרים לצאת מבוץ כלכלי ולהתקדם.

בסופו של דבר הבעיה עם הזנות היא לא הזנות עצמה אלא היחס של החברה לזונות.
יחס שנובע מתפיסה לפיה סקס הוא דבר לא מוסרי ומלוכלך.

19
אני חושב שהבנתי מי עומד מאחורי השאלה הזו. נכנסתי היום שוב לעמוד הפייסבוק when he pays, ויש שם בחור שהעלה צילומי מסך של התשובות שלכם בתגובות שלו באתר. הבחור הזה מנסה כבר דיי הרבה זמן לנהל שיח הגיוני עם ההזויות שם (לו, בדיוק כמו לכם, יש מושג לגבי מה שבאמת הולך בתעשיה הזו והוא מנסה להאיר את עיניהן של ההזויות, אך הן ממשיכות בצווחות ובהכפשות שלהן). יוזמה יפה לדעתי (אני נוהג ללכת לעיסויים של פרטיות, אז לא יכולתי לענות לו על השאלות כאן), אבל מאבק אבוד מראש... את הפמיניסטיות הרדיקליות לא מעניינת האמת, הן דבוקות לאג'נדה הרדיקלית שלהן וזה מה שמעניין אותן ולא דאגה לזונות.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

20
[QUOTE=LevZahav]

לא יודע אם מדובר באמת בבחורה סקרנית, אבל בכל זאת:

כמי שגר בחו"ל בעבר ויכול להשוות - בישראל כמעט ואין מין ללא קשר רציני, הכל מחייב השקעה אדירה וארוכה. אגב, יש לי חבר חתיך שבנות מסובבות אחריו את הראש שגם כמעט ולא עושה סקס ולכן נאלץ לשלם.
לצערי, ובאופן מובהק הבנות בישראל (יחסית לעולם), מאוד מחושבות, כבדות ולא "זורמות". מבולבל

2. הרבה פעמים יש פשוט צורך אדיר במגע, במיוחד אחרי תקופה ללא מגע. צורך שרק שמתחזק כל פעם שאנחנו רואים בנות ברחוב, בעבודה או בים. ממש לא מדובר רק במימוש פנטזייה אלא בצורך עז במגע וסקס.

3. ברור שלא נפסיק. תראי את הסעיף הקודם.

[/QUOTE]

מסכים מאוד אם הדברים הנ"ל.

1. עולה צורך עז לגבר בריא למגע וסקס (אצלי פעם בשבוע אני פשוט חייב מגע מיני... אחרת אני לא מתפקד ורק מחפש את זה כמו אריה רעב שמחפש טרף... או משהו כזהחיוך)

2. הבנות בארץ לא זורמות כלל וכלל בניגוד למה שקורה במדינות אחרות.

3. אוסיף שגם גברים נשואים ויש להם בנות זוג מאבדים עניין מיני בהן (קורה) והצורך האדיר הזה למגע לא מתממש איתה... לכן יש זונות שמספקות את הצורך הזה בתשלום. אחלה דבר.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”