[QUOTE=LunAm3]שלום לכולם!
מנהלים- לא יודעת אם מותר לפרסם את זה כאן. אבל בבקשה אל תמחקו. השקעתי

אתם בטח מודעים לפמיניסטיות הרדיקליות שלוקחות ציטוטים מהאתר הזה ומפרסמות אותם בפייסבוק. הן מנסות להוציא אתכם ממש רע.
שילכו להזדיין, הן בודדות, ואף גבר לא רוה אותן, אז הן מחפשות להן כל מיני שטויות להתעסק איתם, הלו מותק, השעון הביולוגי שלך מתקתק, מצאי חתן ותעשי ילדים, או בלי חתן, אבל אל תחפשי להתעסק בעיניינים שלא שלך
אז אני בן אדם סקרן, והחלטתי להיכנס לאתר ולראות על מה מדובר. לראות מי אלה הבחורים הנוראיים שמתייחסים נורא לזונות ומתעללים בהן. לא מצאתי כאלה. האמת שהופתעתי לגלות כאן המון בחורים נחמדים ומתחשבים.
בכל מקרה... כל נושא הזנות מאוד מעניין אותי, ומי ידע לענות לי על שאלות בצורה טובה יותר, מאשר צרכי הזנות?
אשמח אם תעזרו!
1. שמתי לב שהרבה מכם מחפשים חוויה של "בת זוג", שזה משהו שמאוד חשוב לכם. אם כך, למה אתם בעצם לא מנסים למצוא בת זוג? כמה מכם מנסים ופשוט לא מצליחים למצוא, והזנות היא תחליף זמני?
הבעיה היא שהבחורות בארץ מטומטמות, כל אחת עם האף בשמיים, וזה מסביר הרבה מאוד את הרווקות המאוחרת אצל נשים,
2. איך זה שרובכם מחפשים חוויות מאוד "שיגרתיות"? זאת אומרת, סקס אנאליאוראליוגינלי. תמיד דמיינתי לעצמי שאדם שהולך לזונה ירצה להגשים כל מני פנטזיות מטורפות למיניהן.
לדוגמה: משחקי תפקידים עם תלבושות, משחקי תפקידים בציבור, יחסי שליטה (ראיתי שיש כאן קטגוריה נפרדת לזה. אבל אתם לא רוצים להתנסות בזה?), אורגיות, סקס בציבור וכו'.
כל אחד ו"הדפקה " שלו, בגדול מה שאמרתי בסעיף הקודם, מחפשים קשר עם בחורה, ומה לעשות שאם מישהי נראית טוב אז הרבה יותר קל לדבר איתה בגובה העיניים, אחרי זיון, ככה גם בודקים כימיה, ומשיכה, ובואי נודה בתכלס, כל הבחורות רוצות להזדיין, אבל הן מפחדות לצאת שרמוטות, אז לפחות הן עושות כסף,
3. אם יעבור החוק של הפללת צרכי הזנות, מה תעשו? כמה מכם יפסיקו ללכת לזונות?
כמה מכם יעברו לזונות אחרות, במקומות יותר נסתרים?
תרשי לי להוסיף משהו קיצוני במקום טקסט מילולי 

נמשיך לזיין, ונותנות שירות תמיד יהיו, רק עכשיו זה יהיה במחתרת, וכמובן יפתח פתח לעבריינים ולסחיטות באיומים,
4. אתם מרגישים שהבחורות נהנות מהסקס? או שמבחינתן זה רק "לתת עבודה" ולקבל את הכסף? יש ויש, בסופו שלך דבר, הרבה בנות עוסקות בזה מחוסר ברירה, אבל לא כי הכריחו אותן ע"י איומים, ואונס וכו', ברור שהיא תעדיף לשבת רגל על רגל ולהרוויח כל חודש 20-30 אלף שקל בלי לעבוד , אבל מה לעשות שזה בלתי אפשרי, אז הן מכניסות ב2 לקוחות 800 שקל, , את יודעת מה זה יומית של מינימום 800 שקל, נקי?????? עם כל הכבוד, הלקוח אמור להנות יותר, זה כמו שתגידי, אתה חושב שהפקיד בבנק נהנה לתת לך שירות כשאתה מגיע ??? את מי זה מעניין??? הבוס שלך משלם לך תעשה את העבודה שלך, לא בא ךל , תחפף!!!!
5. אתם מרגישים שהבחורות סובלות? הן מכורות לסמים? מתעללים בהן?
אתם מרגישים שהן שם בכפייה? או שהן יכולות לקחת את הרגליים שלהן וללכת בכל רגע?
כשבחורה שמרוויחה מעולה בזה, (ראי סעיף קודם) , היא בעצמה לא יכולה לעזוב את העבודה הזו, (ואת התסביכים שלה אני משאיר לה, יש לי תסביכים משלי, אני צריך להפליץ סכומי כסף גדולים בשביל לזיין, מה לעשות ככה הגברים בנויים)
6. אם אתם יודעים- מה הסיבה המרכזית שהבחורות האלה הגיעו לזנות? ראי סעיף קודם, ובנוסף ,זה מעניין לי את התחת
ושאלה נוספת- מה הסיבה שהן נשארות בזנות? ראי סעיף קודם
אשמח מאוד מאוד לשמוע תשובות שלכם!! תודה רבה 
[/QUOTE]
לא מעניין אותי אם את מראיינת או לא, זו האמת, מצידי תפיצי אותה כמה שאת רוצה.
בזנות לא ניתן להילחם, זה רק יעמיד את הלקוחות ונותנות השירות בסכנה מפני עבריינים,