אתחיל בכך שבשנים האחרונות אני רק לעיתים רחוקות מבקר קוקסינליות.
ראיתי את התמונות של מנדי (שלחה לי תמונות באטרף) והחלטתי לפגוש אותה, כי סיקרן לחוות את אור פניה מולי (ולא רק זה כמובן).
קראתי את הדיווחים האחרונים עליה ולמרות הקרירות המדוברת, הלכתי - בגלל מה שרשום בשורה לפני.
שיחת טלפון קצרה וראוי לציין קרירה. נתנה כתובת מדויקת.
בדירה חיכתה לי בלבוש קל, אך לא קל מדי.
נכנסנו לחדר, היא שתקה ואז שאלתי לגבי הפרטים עוד הפעם. ענתה בזה עד 45 דקות, אקטיבית ופסיבית.
שילמתי 300 ונכנסתי למקלחת (היא לא הציע, אלא ביקשתי).
חזרתי והיא התפשטה.
אז התחיל בדיוק מה שרוני גולן כתב לפני כמה ימים:
אני יזמתי, אך ממנדי לא קיבלתי שום תגובה בונה ולא יוזמה. כל ניסיון שלי להתקרב אליה פיזית היא סיקלה ע"י תנועה עדינה.
מצצתי לה כ-10 דקות - כל זמן זה היא היתה עם עיניים עצומות והיה נראה שהיא נמצאת במקום מאוד מאוד מרוחק. הפנים שלה הראו אם לא סבל, אז גועל. או משהו בסגנון.
לא הצלחתי להעמיד לה את הזין וזה היה מאוד מבאס. אציין, שאני נראה טוב, אך כנראה לא טיפוס שלה לגמרי.
בכל זאת לא היה אף מאמץ ממנה.
התחילה למצוץ לי, כעבור דקה הפסקתי, כי לא בשביל זה באתי.
סובבתי אותה וליקקתי מאחור, כמעט התנגדה לסיבוב, אך הסכימה. ובכל זאת כעבור 2 דקות אמרה "מספיק" והסתובבה חזרה.
אז מצצתי עוד, ועיין לא העמדתי לה.
לאחר מכן זיינתי אותה כמה דקות - כל הזמן הזה הסתכלה במראה על המתרחש, כנראה אוהבת את המראה הזה.
גמרתי, התלבשתי, הלכתי.
כל הסופור לקח לי 20 דקות והאמת לא היה בשביל מה להישאר בנוסף.
לא מצטער שבאתי, כי רציתי לחוות אותה. וגם קראתי את הדיווחים.
כמובן שלא אחזוור.
מומלצת רק למי שרוצה לראות אותה או רוצה לנסות את מזלו.
לטובתה:
ההרחקות שלה היו לא גסות. ובכלל לא חוויתי שום גסות ממנה (מה שאפשר לפגוש אצל אחרות).
היא מאוד יפה, נשית. עם גוף ופנים כאלה היא היתה אמורה להיות מאושרת, אך כנראה באמת קרה לה משהו שלילי בעבר.