כ רומי מאחרת (איילין רפאל) - דף 2 - סקס אדיר

רומי מאחרת (איילין רפאל)

11
קוקסיות בארץ לא מתנשקות, זה לא תאילנד וזה לא קשור לכסף לרוב.
במקרים מאוד מאוד נדירים משלמים לקוקס מעל 400 ולי לעולם לא יצא לשלם 500.
מה שהן יכולות לתת הן נותנות וכמה שתוסיף לרוב לא יעזור גם ככה כי זה עניין של אופי לרוב ולא עניין של לעשות לך דווקא.
סקס מוריד עול מלבך

רומי מאחרת (איילין רפאל)

13
[QUOTE=sunken360]קוקסיות בארץ לא מתנשקות, זה לא תאילנד וזה לא קשור לכסף לרוב.
[/QUOTE]
sunken בוקר טוב
אינני מסכים עם דבריך,אני חולק על דעתך,אני חושב שאתה טועה !!!
ראשית: כל הכללה אינה נכונה !!! ובטח ובטח הכללה שכזו ...
נער הייתי וגם זקנתי...וגם זיינתי את רוב הקוקסינליות בארצנו הקדושה...
50% מתנשקות...50% אינן מתנשקות ובצדק !!!
גם אנוכי אינו מעוניין להתנשק,או להתחייב להתנשק,עם כל בחורה לפני שראיתי אותה !!!
ולפני שאני מריח את הלך הרוח היוצא מפיה !!! (האליטוזיס)
ואת מצב העששת אשר בשיניה ...
ודי לחכימא ברמיזא .........
המשך יום נעים...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

רומי מאחרת (איילין רפאל)

15
לא יודע עם כמה קוקסית יצא לך להיות אבל בתור אחד שמשלם בסטנדרט ולא מוסיף כסף כדי "לזכות" בהטבות נוספות
מעטות אלו שהתנשקו איתי ולרוב זה היה עניין של זרימה מצידן ולא חלק מהשירות המוצע.
קוקסית שמתנשקת בתמורה לתוספת תשלום אינה נחשבת מבחינתי כקוקסית שמוכנה להתנשק כנ"ל לגבי גמירות.
יש הבדל בין האימרה "הייתי עם הרבה קוקסית שמתנשקות" לעומת "שילמתי להרבה קוקסית אקסטרה כדי שייתנשקו איתי".

יש לציין מן הסתם שהחוויות שלי ושלך הן אינדבידואליות ומן הסתם שייכול להיות שהיית עם קוקס שלא הייתה מוכנה להתנשק איתך
ואיתי כן או להפך , אבל מהניסיון הגורף רובן לא מתנשקות ואני מניח שעוד חברי פורום יסכימו איתי בנושא. זה גם לא כזה קריטי ה GFE הזה והוא יותר רלוונטי לבחורות עובדות מן התאגיד ולא לקוקסיות עצמאיות , שכן הדברים הכלולים בתפריט השירות נתונים לגחמות אותה הקוקסית לעומת סטנדרט מסויים הקיים בתאגיד שהינו מוכתב מראש ע"י "ההנהלה".

סקס מוריד עול מלבך

רומי מאחרת (איילין רפאל)

19
חברי, אני חדש בפורום. אז.. לא כל כך מכיר בנות בשמות.
אם אפשרי, תנו בבקשה לינקים לפרופילים של רומי ואיילין? לחפש לפי שמות קצת בעיה, כי הן מחליפות שמות))
ובכלל... את מי אתם ממליצים? רוצה בשבועיים הקרובים לבקר אחת מהן.

רומי מאחרת (איילין רפאל)

20
הנה דיווח של ביקור שלי אצל מנדי (פתחתי נושא, אך משום מה אינו מאושר...עדיין):

אתחיל בכך שבשנים האחרונות אני רק לעיתים רחוקות מבקר קוקסינליות.

ראיתי את התמונות של מנדי (שלחה לי תמונות באטרף) והחלטתי לפגוש אותה, כי סיקרן לחוות את אור פניה מולי (ולא רק זה כמובן).
קראתי את הדיווחים האחרונים עליה ולמרות הקרירות המדוברת, הלכתי - בגלל מה שרשום בשורה לפני.

שיחת טלפון קצרה וראוי לציין קרירה. נתנה כתובת מדויקת.
בדירה חיכתה לי בלבוש קל, אך לא קל מדי.
נכנסנו לחדר, היא שתקה ואז שאלתי לגבי הפרטים עוד הפעם. ענתה בזה עד 45 דקות, אקטיבית ופסיבית.
שילמתי 300 ונכנסתי למקלחת (היא לא הציע, אלא ביקשתי).
חזרתי והיא התפשטה.
אז התחיל בדיוק מה שרוני גולן כתב לפני כמה ימים:
אני יזמתי, אך ממנדי לא קיבלתי שום תגובה בונה ולא יוזמה. כל ניסיון שלי להתקרב אליה פיזית היא סיקלה ע"י תנועה עדינה.
מצצתי לה כ-10 דקות - כל זמן זה היא היתה עם עיניים עצומות והיה נראה שהיא נמצאת במקום מאוד מאוד מרוחק. הפנים שלה הראו אם לא סבל, אז גועל. או משהו בסגנון.
לא הצלחתי להעמיד לה את הזין וזה היה מאוד מבאס. אציין, שאני נראה טוב, אך כנראה לא טיפוס שלה לגמרי.
בכל זאת לא היה אף מאמץ ממנה.
התחילה למצוץ לי, כעבור דקה הפסקתי, כי לא בשביל זה באתי.
סובבתי אותה וליקקתי מאחור, כמעט התנגדה לסיבוב, אך הסכימה. ובכל זאת כעבור 2 דקות אמרה "מספיק" והסתובבה חזרה.
אז מצצתי עוד, ועיין לא העמדתי לה.
לאחר מכן זיינתי אותה כמה דקות - כל הזמן הזה הסתכלה במראה על המתרחש, כנראה אוהבת את המראה הזה.

גמרתי, התלבשתי, הלכתי.

כל הסופור לקח לי 20 דקות והאמת לא היה בשביל מה להישאר בנוסף.

לא מצטער שבאתי, כי רציתי לחוות אותה. וגם קראתי את הדיווחים.
כמובן שלא אחזוור.

מומלצת רק למי שרוצה לראות אותה או רוצה לנסות את מזלו.

לטובתה:
ההרחקות שלה היו לא גסות. ובכלל לא חוויתי שום גסות ממנה (מה שאפשר לפגוש אצל אחרות).
היא מאוד יפה, נשית. עם גוף ופנים כאלה היא היתה אמורה להיות מאושרת, אך כנראה באמת קרה לה משהו שלילי בעבר.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”