כ סברין קוקס נדגמה - סקס אדיר

סברין קוקס נדגמה

1
טוב גם התחת של סברין נאנס על ידי. סברין היא קוקסית גבוהה, פנים נאות, חזה לא גדול ולא קטן באמצע משהו סיליקון, תחת מנותח שאני אישית לא אהבתי ,רגליים ארוכות, והיא שזופה. היא אקטיבית פסיבית יש לה זין ארוך שעומד וביצים יפות
סברין מאוד נעימה היחס שלה ללקוח די חם לעומת רוב הקוקסיות שההייתי איתן, למרות שיש לה קטעים של קור פה ושם
טוב סברין נתנה לי להתקלח אבל בעצמה לא התקלחה והיה לה ריח של זיעה כשניכנסו למיטה בארמונה. כן יש לה ארמון עם שני קומות וכדי להגיע למיטה צריך לעלות במדרגות איזה קילומטר, אם אתם לא בכושר אז תחכו עד שהיא תתקין מעלית בדירה ואז תבואו.
חייב לציין שקיבלתי מגבת לגילי ולא נלקח לי זמן המקלחת כמו אצל משהי פה *שיעול סלינה שיעול*.
הזיון היה סביר ביותר אם הרבה מציצות וליקוקים, כמו כן היא גם מאוד אגרסיבית לפעמים אוהבת לנשוך וללחוץ חזק על הראש שמוצצים לה כנראה היא בקטע של סדו או שהשלט בחדר אבד לה והיא החליטה להוציא עלי את העצבים, בנוסף הפתיחה בטלפון שהיא מתמזמת והיא ממש לא... הורידה לי ממש
היא לא תקתקתה אותי מהר. אבל אחרי 45ד רמזה לי יפה שצריך להפסיק כי היא לא יכולה להיות יותר מחצי שעה עם לקוח מתחילה לאבד עניין למרות שהייתי איתה קרוב ל45 דקות, פשש אני רואה שלא רק סלינה פסיכולוגית פוחדת מהמספר 60 כל הקוקסינליות פוחדות מהמספר המקולל הזה.
טוב אז מה אהבתי :היחס שלה ממש טוב, נחמדה, מדברת יפה, זין 20 שעומד, רגליים ארוכות, לא עונה ללקוחות באמצע הזיון משהו מאוד נדיר בימי חיינו, היא פשוט מסננת, היא לא תקתקה אותי.(למרות שהבנתי שהיא מאבדת עיניין לאחר חצי שעה ומתחילה לתקתק)
מה לא אהבתי: האמת לא אהבתי את היופי שלה כל כך, היא אכן נאה, וכן הייתי מזיין אותה אם הייתי פוגש אותה באיזה מועדון אבל לזרוק עליה כסף לא הייתי מוכן היא גברית קצת לטעמי.
היה לה ריח של זיעה.
לא מקלחת לפני וגם לא אחרי.
שיקרה בקשר שהיא מתמזמזת בטלפון.
ציונים
מראה 106. 1- על התחת 1- על החזה הוא לא קטן אבל לא מיוחד , כנראה התרגלתי לחזה המושלם של סלינה
2- על הפנים שנאות אבל גבריות קצת(קחו בחשבון שבהשוואה לשאר הקוקסיות בשוק היום הפרצוף שלה נחשב ליפה אבל אני רגיל ליופי של דניאל לרון וסלינה.
שירות 107 1- על זה שלא מתנשקת ושיקרה שכן. 1- על זה שלא היתקלחה לפני. 1- על מציצות די עלובות ו1- על זה שאין לה מעלית בדירה(מה אני יעשה אין לי זין לעלות 100 מדרגות לפני שאני מזיין אותה למה היא לא יכלה לשים את המיטה בקומה הראשונה פשש) בגלל שהיא די נחמדה היא קיבלה בונוס 1+ על נחמדות

האם אני חוזר לסברין לאחר שחגגתי על היצירת האומנות שנקראת "סלינה" ברור שלא!
האם אני ממליץ עליה כן בגלל היחס הטוב שלה לכו עליה אם רומי או חן איבדו עוד פעם את הפלאפון שלהן אבל לפני שאתם באים תביאו איתכם דלי וסבון כלים ותקלחו אותה.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

סברין קוקס נדגמה

2
בגדול מסכים איתך, התחת סביר והחזה יפה בסה"כ אבל הגוף שרירי והפנים קצת גבריות.. אני בסדר עם זה אבל ברור שמעדיף נשיות יותר... ולחובבי הגמירות אני אוסיף שהיא גם גומרת לא מעט...

סברין קוקס נדגמה

4
הייתי אצלה לפני כחמישה חודשים. דיסקרטיות לא משהו. עד שפתחה היו דיירים בכניסה...
הדירה מחולקת לשתי קומות. טיפסנו למעלה לחדר השינה. התקלחתי. ויאללה לעניינים.
לא הצליח לעמוד... לא לי ולא לה (כנראה זה שהיא יותר שרירית וגבוהה ממני הפיל לי. חחח)
חזה יפה מאוד, גם פנים נאות. ישבן שעבר שיפצור... וקעקועים מדליקים.
היא ניסתה להעמיד לי בעבודת יד... ו מכאן התחיל לזרום יותר. חדרתי אליה כשהיא על הגב בתנוחה מסיונרית תוך שאני מלקק לה את הפטמות וכשהתחלתי לגמור היא נרתעה ודחפה אותי (אוליי פחדה שיקרע...) דבר שדיי ביאס אותי.
לולי הסיום הדפוק אוליי הייתי חוזר אליה... מתלבט.

מה אתם אומרים?
מתחיל לתפוס איך להשתמש בחליל

סברין קוקס נדגמה

7

[QUOTE=nil2]עשית לי חשק ללכת אליה[/QUOTE]

אין לי בעיה עם הדעה שלך אבל היא שייכת לך בלבד
כי יש דברים שהם עניין של טעם וכל אחד יגיד מה שהוא מרגיש
אבלל מסריחה ולא נקייה זו הטעיה מהכירות שלי עם סברין ועם טרנסיות מספיק שנים לדעתי לפני שבכלל מבקר מין שמו האדון למעלה
שבגלל אנשים כמוהו מתהדק החבל סביב הזנות כך נפגעות גם הבחורות העובדות וגם הצרכנים

על כל פנים - אם באסטיקה עסקינן הציון המגיע לגברת הוא 1010
בחורה עניינית , אנושים , ומאוד נאורה בעיניי שייכת לעליתה שיש לנו פה אם מבחינת אינטלקת ואם מבחינת אקטיביות וגמירה בלי שקים והבטחות שאוו שימו לב שמעולם גם לא פרסמה הבטחות שאוו וזה ראוי להערכה

בלי קשר כל אחד ודעתו האישית אבל שאני נתקל בסוס מנצח שם אני נמצא ושלסוס יש זין של סוס זה תמיד טוב
כמובן שהכל עניין של טעם אישי וחיבור אבל יש דברים שאי אפשר להתכחש והבחורה ראויה להערכה מעבר לקשקושים שהחרמניקו
זרק פה ברגע השגיע הבייתה כיאילו שהלך במטרה לכתוב ביקורת מה שאומר שאנשים כאלה לא נהנים כמעט אף פעם

אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !

סברין קוקס נדגמה

8
בעקבות הנפילה הקודמת שלי החלטתי
ללכת לסברין . מה שנקרא : ללכת על בטוח.
קבעתי איתה בווטסאפ כארבע שעות לפני ,
כשהגעתי לאיזור שלחתי הודעה - כיוונה אותי ועליתי.
כמו שסופר כאן מכבר יש לה בית דו קומתי נחמד
הכל מתנהל בקומה העליונה.
עליתי,ביקשתי להתקלח ( בכל זאת גם הייטקיסטים
מתקלחים בסוף היום ) .
יצאתי וישבתי על המיטה.
סברין מאד חטובה. לא גברית לטעמי בכלל !
האווירה מאד נינוחה ולא מלחיצה.

בקיצור יושב על המיטה. היא מגיעה בעמידה
מורידה תחתונים - ישר למצוץ לה. יש לה כלי
מכובד. ארוך ונעים. היא אוהבת לדחוף אותו
חזק. כמעט נחנקתי - אבל היה מדליק בטירוף !

אחכ מצצה לי. היא מוצצת ברמה גבוהה
קצת משחקים עם הביצים,שפשוף זין לזין.
שאלה מה בא לי. ניסיתי שתחדור אליי אבל לא
הלך. גמרתי כששני הבולבולים משתפשפים
אחד בשני. סמול טוק קצר והביתה.

המחיר : 400 זוז (כמובן שהשארתי טיפ)

לסיכום :
מאד שירותית,יודעת את העבודה
אבל לא שחוקה בשלב הזה.

חסרונות : אולי צריכה לשטוף את
הזין אחרי סקס כדי שהבא אחרי ירגיש
נעים.