סברין מאוד נעימה היחס שלה ללקוח די חם לעומת רוב הקוקסיות שההייתי איתן, למרות שיש לה קטעים של קור פה ושם
טוב סברין נתנה לי להתקלח אבל בעצמה לא התקלחה והיה לה ריח של זיעה כשניכנסו למיטה בארמונה. כן יש לה ארמון עם שני קומות וכדי להגיע למיטה צריך לעלות במדרגות איזה קילומטר, אם אתם לא בכושר אז תחכו עד שהיא תתקין מעלית בדירה ואז תבואו.
חייב לציין שקיבלתי מגבת לגילי ולא נלקח לי זמן המקלחת כמו אצל משהי פה *שיעול סלינה שיעול*.
הזיון היה סביר ביותר אם הרבה מציצות וליקוקים, כמו כן היא גם מאוד אגרסיבית לפעמים אוהבת לנשוך וללחוץ חזק על הראש שמוצצים לה כנראה היא בקטע של סדו או שהשלט בחדר אבד לה והיא החליטה להוציא עלי את העצבים, בנוסף הפתיחה בטלפון שהיא מתמזמת והיא ממש לא... הורידה לי ממש
היא לא תקתקתה אותי מהר. אבל אחרי 45ד רמזה לי יפה שצריך להפסיק כי היא לא יכולה להיות יותר מחצי שעה עם לקוח מתחילה לאבד עניין למרות שהייתי איתה קרוב ל45 דקות, פשש אני רואה שלא רק סלינה פסיכולוגית פוחדת מהמספר 60 כל הקוקסינליות פוחדות מהמספר המקולל הזה.
טוב אז מה אהבתי :היחס שלה ממש טוב, נחמדה, מדברת יפה, זין 20 שעומד, רגליים ארוכות, לא עונה ללקוחות באמצע הזיון משהו מאוד נדיר בימי חיינו, היא פשוט מסננת, היא לא תקתקה אותי.(למרות שהבנתי שהיא מאבדת עיניין לאחר חצי שעה ומתחילה לתקתק)
מה לא אהבתי: האמת לא אהבתי את היופי שלה כל כך, היא אכן נאה, וכן הייתי מזיין אותה אם הייתי פוגש אותה באיזה מועדון אבל לזרוק עליה כסף לא הייתי מוכן היא גברית קצת לטעמי.
היה לה ריח של זיעה.
לא מקלחת לפני וגם לא אחרי.
שיקרה בקשר שהיא מתמזמזת בטלפון.
ציונים
מראה 106. 1- על התחת 1- על החזה הוא לא קטן אבל לא מיוחד , כנראה התרגלתי לחזה המושלם של סלינה
2- על הפנים שנאות אבל גבריות קצת(קחו בחשבון שבהשוואה לשאר הקוקסיות בשוק היום הפרצוף שלה נחשב ליפה אבל אני רגיל ליופי של דניאל לרון וסלינה.
שירות 107 1- על זה שלא מתנשקת ושיקרה שכן. 1- על זה שלא היתקלחה לפני. 1- על מציצות די עלובות ו1- על זה שאין לה מעלית בדירה(מה אני יעשה אין לי זין לעלות 100 מדרגות לפני שאני מזיין אותה למה היא לא יכלה לשים את המיטה בקומה הראשונה פשש) בגלל שהיא די נחמדה היא קיבלה בונוס 1+ על נחמדות
האם אני חוזר לסברין לאחר שחגגתי על היצירת האומנות שנקראת "סלינה" ברור שלא!
האם אני ממליץ עליה כן בגלל היחס הטוב שלה לכו עליה אם רומי או חן איבדו עוד פעם את הפלאפון שלהן אבל לפני שאתם באים תביאו איתכם דלי וסבון כלים ותקלחו אותה.