לנה עצרה את השממה.
1איך שיצא החג ולפני שחוזרים לשגרה החלטתי לתת גיחה לדרום תל אביב כדי לראות מה השתנה. הגעתי בסביבות תשע בערב לאזור התחנה הישנה ולאחר שני סיבובים בהן נראו הדמויות הרגילות פרשתי לרחוב הר ציון. הרחוב ממש כלום,שממה,נדה,אפילו הקוקסינלים לא נמצאים.בעצם... לא ממש שממה, זהיתי את הבלונדינית עם הפוני הגזור(נו,אז מה!) פוסעת לכיוון מקום עמידתה. מרוב יאוש עשיתי הפסקה והזמנתי בורקס בולגרי בטאבון הפינתי,תתפלאו אבל נהניתי למרות ש"גברת טאבון" בלטה בחסרונה.לידי עמדה אישה כבת 35,נראת פיליפינית, וכשעזבה חצתה את רחוב סלמה ונעמדה,הרכב השני שנעמד לידה והיא איננה. לאחר שהרגעתי את הרעב המשכתי שוב ברונדלים הכוללים את הר ציון, סלמה,צ'לנוב,וולפסון,המחששה וחוזר חלילה.באחת הפעמים שנכנסתי לצ'לנוב הבחנתי בבחורה שעמדה אחרי הרמזור של וולפסון,לשאלתי ענתה 100 מציצה וזיון. לנה, רוסיה בסביבות גיל 40 בעלת שיער קצר בצבע שחור, הובילה אותי לחניון לא רחוק מהאזור.עברנו לאחור, הורידה את החוטיני והחזיה השחורים,על הטבור התגלה פירסינג,גופה חלק ונעים למגע ושדייה בינונים ומעט נפולים. התחילה במציצה רכה ועדינה ללא קונדום כשתי דקות ובידה הימנית שיחקה בביצים(לא הסכימה למציצת ביצים),לאחר בקשתי נשכבה על הגב ואני עלייה,תוך כדי שאני מנשק את צווארה ללא התנגדות מצידה עד לגמירה המיוחלת. נעימה בשיחה, סבלנית ויוצרת תחושה של חוויה מהנה ואמיתית. סך הכל הפתעה לטובה ציון עובר 8.5.