כ לנה עצרה את השממה. - סקס אדיר

לנה עצרה את השממה.

1
איך שיצא החג ולפני שחוזרים לשגרה החלטתי לתת גיחה לדרום תל אביב כדי לראות מה השתנה. הגעתי בסביבות תשע בערב לאזור התחנה הישנה ולאחר שני סיבובים בהן נראו הדמויות הרגילות פרשתי לרחוב הר ציון. הרחוב ממש כלום,שממה,נדה,אפילו הקוקסינלים לא נמצאים.בעצם... לא ממש שממה, זהיתי את הבלונדינית עם הפוני הגזור(נו,אז מה!) פוסעת לכיוון מקום עמידתה. מרוב יאוש עשיתי הפסקה והזמנתי בורקס בולגרי בטאבון הפינתי,תתפלאו אבל נהניתי למרות ש"גברת טאבון" בלטה בחסרונה.לידי עמדה אישה כבת 35,נראת פיליפינית, וכשעזבה חצתה את רחוב סלמה ונעמדה,הרכב השני שנעמד לידה והיא איננה. לאחר שהרגעתי את הרעב המשכתי שוב ברונדלים הכוללים את הר ציון, סלמה,צ'לנוב,וולפסון,המחששה וחוזר חלילה.באחת הפעמים שנכנסתי לצ'לנוב הבחנתי בבחורה שעמדה אחרי הרמזור של וולפסון,לשאלתי ענתה 100 מציצה וזיון. לנה, רוסיה בסביבות גיל 40 בעלת שיער קצר בצבע שחור, הובילה אותי לחניון לא רחוק מהאזור.עברנו לאחור, הורידה את החוטיני והחזיה השחורים,על הטבור התגלה פירסינג,גופה חלק ונעים למגע ושדייה בינונים ומעט נפולים. התחילה במציצה רכה ועדינה ללא קונדום כשתי דקות ובידה הימנית שיחקה בביצים(לא הסכימה למציצת ביצים),לאחר בקשתי נשכבה על הגב ואני עלייה,תוך כדי שאני מנשק את צווארה ללא התנגדות מצידה עד לגמירה המיוחלת. נעימה בשיחה, סבלנית ויוצרת תחושה של חוויה מהנה ואמיתית. סך הכל הפתעה לטובה ציון עובר 8.5.

לנה עצרה את השממה.

3
למרות שאנחנו עמוק בתוך האביב והקיץ הדביק בפתח, מזג האויר מתעתע,ליתר דיוק "משתגע",ומביא עמו רעמים וממטרים.

יום שני,24 שעות מפתיחת חג השבועות,מזג האויר נרגע ואני מתארגן בפני יציאה המתאפיינת במקלחת חמה והתזת בושם,
למרות זאת אין בליבי התרגשות יתרה לאור הביקורים הלא מוצלחים מהתקופה האחרונה.
תשע בערב,המחששה במצב ירוד במיוחד או ליתר דיוק קרוב לקטסטרופלי כאשר יש יתרון בולט לחבורת הקוקסינלים
שנעשה מורגש יותר בהדרמה להר ציון. כמה חבל שרחוב זה הופך אט אט לנחלת הקוקסינל כשאפילו תחנת האוטובוס,
מחוז נחלתם של צמד הבנות,מאוייש על ידי שלושה מהם.
על פניו המצב קשה כך שאני נכנס למצוא נחמה ברחובות וולפסון-צ'לנוב ומבחין בלנה איתה הייתי פעם אחת בלבד,
מייד נזכר שהמפגש ביננו היה לא רע בכלל או ליתר דיוק יותר מנחמד כך שלא חששתי שאתאכזב כלל.
לנה,רוסיה בעלת שיער שחור עד הכתפיים וקוקו קטן מובילה אותי לאותו חניון מוכר,עוברת לאחור כשאני בעקבותייה,
מורידה את כל בגדייה ומוציאה ערכה הכוללת קונדום מגבונים ומשחה.
לפני שהתחילה במלכת העבודה רכב נוסף נכנס לחניון ואיתו "שטוחת החזה" שעברה לאחור,בדיוק אז הרגשתי את
מגע שפתייה של לנה נוגע בבשר כיפתי כשבהמשך הוא מחליק אל קצה גרונה באיטיות הלוך ושוב תוך שהיא מעבירה את ציפורניה
החדות על רגליי ושורטת אותם קלות.
בהמשך הלבישה הגנה ונשכבה על הגב תוך דאגה שגם אני אהיה לגמרי ערום כדי שתוכל להרגיש אותי כמה שיותר צמוד
אלייה וכדי שיתאפשר לה בקלות להעביר את ציפורנייה על גבי עד ההתרוקנות המשחררת.

לנה עצרה את השממה.

4
אחלה דיווח קריסטל, דיווחך תמיד מהנים ומעניינים,נ.ב יש אחת נורא רזה בערך 170 שיער שחור חלק עד הכתפיים בדר"כ עם ג'ינס מסתובבת בצ'לנוב עד לרחוב העמל,יש לה עיניים ירוקות אם אני לא טועה,זאת היא ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

לנה עצרה את השממה.

5
סופרמן,
לנה בערך בגובה 165 עיניים ירוקות בסביבות גיל 40-45 לובשת בדרך כלל ג'ינס ורזה (אך לא רזה מאוד),
כך שעל פניו יש לי הרגשה שאנחנו מדברים על אותה אחת.
ללנה יש קליינטים קבועים שלרוב קובעים איתה דרך הפלאפון והיא עומדת בדרך כלל בצ'לנוב אחרי הרמזור של וולפסון
ומובילה אותך לחניון במטלון.

לנה עצרה את השממה.

6
קריסטל , זה לא אתה דיברת פה על אלה שמקפיצים פוסטים של עצמם ?

מציע לך להזהר עם הציפורנים שלה ....

תודה שאתה מדווח , אולי זה בגלל שהיית נורא חרמן או אולי בגלל שיש לנו טעם שונה ..
אבל הגברת הזאת היא הכי לא סקסית ומגרה , לטעמי זקנה מכוערת , לא נחמדה , לובשת את אותם המדים במשך כמה ימים רצופים וממש לא בהגדרה של רזה !
Living on the wild side of life

לנה עצרה את השממה.

7
BADBOY25,

תקרא שוב בבקשה מה שנכתב ותראה שהכוונה הייתה לתגובות כמו "תודה רבה", "סבבה","שמחתי","בכיף"
ולא לדיווח שגוזל ממני חצי שעה או לתשובה עניינית לשאלה שנשאלתי.

בדיווחים ובתגובות שלי עדכנתי חידשתי ופרטתי,
איך אפשר לקרוא לזה הקפצה !?

קריסטל2013-05-17 21:33:16
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”