כ אפרת האתיופית - סקס אדיר

אפרת האתיופית

1
היי חברים,

טוב קודם אספר למה אני רשום מעל שנה ולא הגבתי, לקח מלא זמן עד שהמשתמש שלי הפך להיות פעיל משום מה... ואחרי כמה זמן פשוט הפסקתי לנסות. לא הפסדתם שום עדכון חשוב בכל מקרה.

היום חיפשתי איזה שעתיים באזור הר ציון, אחרי כמה זמן נשברתי ואמרתי אולי יש מציאות באזור התחנה. עברה מולי כמה פעמים אפרת האתיופית(אף פעם לא ראיתי אותה רק שמעתי עליה כאן), ניסיתי לקרוא לה וניסתי לגרום לה אפילו להסתכל עליי! הכל ללא הצלחה.

אחרי עוד שעה של סיבובים, אני רואה אותה יושבת לבד, עוצר לידה את הרכב ומציע לה 200 שקל. הסכימה רק למציצה כשהיא אומרת זיון רק ב400 אז הנחתי שהיא פשוט לא רוצה להזדיין. נכנסה לרכב והייתה נקייה, הריחה טוב, צלולה לגמרי ועשתה איתי קצת צחוקים אפילו דיברנו איזה רבע שעה לפני שהתחלנו. בסה"כ אחלה בחורה שנפלה לסם.

אין לי גדול במיוחדצחוק אבל אחרי שהורדתי את המכנס היא אמרה שהוא מאוד גדול ביחס לגובה שלי(הוציא ממני גיחוך)! ואח"כ הסכימה לזיון והתחילה לחפש בתיק שלה קונדומים ולא מצאה. בכל מקרה נגמר במציצה חשופה עם גמירה בפה.

לסיכום...מבחינת מציצה לא היה שווה 200 שקל. מבחינת חוויה אפשר להגיד שסוף סוף אני יודע מי זאת אפרת האתיופית שדיברו עליה כולם.

אפרת האתיופית

3
בהמשך לדיווח הזה. זה עדכון על 2 מפגשים שהיה לי איתה בנפרד.

ראיתי אותה כמה פעמים בדרך חזרה מהעבודה וכל פעם שניסיתי לדבר איתה אמרה שהיא הפסיקה לעבוד.
במעבר מסוים לפני כמה חודשים, אמרה שהיא לא עובדת יותר.
באותו ערב לא מצאתי כלום והסתובבתי איזה שעה.... עושה סיבוב בתחנה מרכזית ישנה ורואה אותה שוב אבל הפעם נראית מסטולה. שואל אם זורם עכשיו, ונחשו מה? כשהיא מסטולה היא כן עובדת Tongue הפתעה גדולה.
בכל מקרה אמרה לזיון טוב וארוך 300.
זיון ארוך כן, אולי אבל בגלל שהיא זיינה לי בעיקר את המוח ודיברה ללא הפסקה. בסך הכל לא שווה 300 וגם לא מציצה ב200 כמו בפוסט אחד לפני. מה שכן גוף כיפי והייתה נקייה, הריחה טוב.

ראיתי אותה שוב לפני שבוע ולכן הפוסט עכשיו, ביקשתי מציצה בלי גומי וגמירה בפה, הסכימה ב100 וגם זיון הייתה מסכימה ב100.
המיצה באותה רמה של כמו בדיווח הראשון

סך הכל, יש לה תקופות שהיא עובדת ותקופות שהיא לא עובדת אלא אם היא מסטולה או קצרה בכסף ובקריז. מציצהזיון ב100 ולא תהיו מאוכזבים, שקל יותר וכבר לא שווה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”