טוב קודם אספר למה אני רשום מעל שנה ולא הגבתי, לקח מלא זמן עד שהמשתמש שלי הפך להיות פעיל משום מה... ואחרי כמה זמן פשוט הפסקתי לנסות. לא הפסדתם שום עדכון חשוב בכל מקרה.
היום חיפשתי איזה שעתיים באזור הר ציון, אחרי כמה זמן נשברתי ואמרתי אולי יש מציאות באזור התחנה. עברה מולי כמה פעמים אפרת האתיופית(אף פעם לא ראיתי אותה רק שמעתי עליה כאן), ניסיתי לקרוא לה וניסתי לגרום לה אפילו להסתכל עליי! הכל ללא הצלחה.
אחרי עוד שעה של סיבובים, אני רואה אותה יושבת לבד, עוצר לידה את הרכב ומציע לה 200 שקל. הסכימה רק למציצה כשהיא אומרת זיון רק ב400 אז הנחתי שהיא פשוט לא רוצה להזדיין. נכנסה לרכב והייתה נקייה, הריחה טוב, צלולה לגמרי ועשתה איתי קצת צחוקים אפילו דיברנו איזה רבע שעה לפני שהתחלנו. בסה"כ אחלה בחורה שנפלה לסם.
אין לי גדול במיוחד
אבל אחרי שהורדתי את המכנס היא אמרה שהוא מאוד גדול ביחס לגובה שלי(הוציא ממני גיחוך)! ואח"כ הסכימה לזיון והתחילה לחפש בתיק שלה קונדומים ולא מצאה. בכל מקרה נגמר במציצה חשופה עם גמירה בפה.
לסיכום...מבחינת מציצה לא היה שווה 200 שקל. מבחינת חוויה אפשר להגיד שסוף סוף אני יודע מי זאת אפרת האתיופית שדיברו עליה כולם.

לסיכום...מבחינת מציצה לא היה שווה 200 שקל. מבחינת חוויה אפשר להגיד שסוף סוף אני יודע מי זאת אפרת האתיופית שדיברו עליה כולם.