שלום חברים
שני בלילה השעה 1:30 ואני מגיע לשד הר ציון - לאחר עזרה מהחבר מתן בסתר עם המיקום
אני שמח לדעת שיש עוד אנשים טובים בפורום.
עבר הרבה זמן מאז שיצאתי לחפש בלילות , בדרך כלל הייתי יוצא לחולון וחוזר מאוכזב , יצאתי לראשונה לראות מה המצב בהר ציון
אני אומר מראש שאני לא יודע מה השמות של הבחורות באיזור הזה אז אני אנסה לתאר כמיטב יכלתי
ההיצע נראה עשיר בהר ציון ולהלן הממצאים :
לוינסקי פינת הר ציון :
שתי אסיאתיות מינאטוריות הולכות יד ביד , נראה שחוששות מהסביבה. הולכות לאט לאט לבושות חצאיות קיץ כאלה צבעוניות וגופיות, איפור כבד מאוד על הפנים.
לידן נראתה בחורה נמוכה שמנמנה שחומה עם שיער שחור בשמלת מיני צמודה לבנה לא מחמיאה הולכת על הכביש
ממשיך מעט לכיוון קיבוץ גלויות
ליד הקיוסק (קיוסק-מכולת שצמוד לתחנת האוטובוס עם הספסל) נראתה בחורה רזה עם שיער ג'ינג'י ארוך אסוף וג'ינס וסנדלים נראית רוסיה ומסקרנת
בהמשך נראתה חבורה של קוקסינליות ,3 במספר לאורך אותו קטע רחוב עומדות בכביש והולכות מצד לצד של הכביש מידי פעם
אני לא ממש שמתי לב למה הן לבשו אבל הן שם ומרחוק הן נראות כוסיות אש. אני לא מתקרב
מתקרב לסלמה ובפינה של סלמה והר ציון:
נראית לובה ( נראה לי ) לבושה שמלת ערב ארוכה שחורה ושיער אסוף , מחזיקה כוס משקה ביד .
בהמשך על הר ציון בין סלמה לקיבוץ גלויות :
תחנת אוטובוס ראשונה - שתי קוקסינליות שראיתי גם בחולון כמה פעמים, בהמשך הצטרפה אלייהן עוד קוקסינלית והן כולן מקשקשות בתחנת האוטובוס
אחרי קצת ליד סוכנות של דוקאטי ( או מה שפעם היה דוקאטי) עוד קוקסינלית נראית הרבה יותר טוב מהשאר, לא מתקרב !!!
אחרי זה ליד איזור הכספומטים יש שלוש נשים,
1 - שמנמנה וגבוהה שיער שחור פזור, מעשנת, לובשת שמלת מיני פסים שחור לבן ( או שחור אפור ). נראית מסקרנת מאוד אבל אף אחד לא אסף אותה כמה סיבובים שעשיתי והיא תמיד היתה שם. למדתי שאם אף אחד לא אוסף כנראה שיש סיבה
2 - בחורה קטנטונת ממש אבל לא צעירה, לבשה ג'ינס סקיני וחולצה רגילה ותיק גדול על המותן. יש לה שיער בלונדיני או שטני אסוף בקוקו עד לגובה הכתפיים
3 - בחורה מבוגרת רזה לבושה גינס 3/4 וחולצה לבנה אפורה שיער כהה קרה שכזה היה לה תיק קטן דווקא נראה שאנשים אוספים אותה מידי פעם .
** אני לא ממשיך לכיוון תחנה מרכזית עדיין , המקום מעט מפחיד אותי וגם נוכחות משטרתית כבדה יותר מבכל מקום אחר
שוב מצטער שאני לא יודע את השמות אבל זה ההיצע המרשים בסביבה.
בהמשך אמשיך לעדכן בכל פעם שאני מתקרב לאיזור גם אם אני לא אוסף אף אחד כי שווה לדעת מה הולך
צייד נעים ושבוע טוב