כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 45 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

442
תמול במנדרין 9:30 בלילה ... פשוט איכס ... מגרש החניה הצפוני מלא במכוניות חונות של כאלה שבאים לים ... בין לבין מסתובבים איזה 40 מכוניות אחד בתוך השני והבנות ? בקושי 5 בנות שכל פעם שמישהי יוצאת מאיזה מכונית ישר מתנפלים עליה לפחות 10 מכוניות .
בחלק הדרומי כמעט אותו דבר , מלא מכוניות חונות , לאורך הגדר קראוונים .... , ברחבה עומדות 3 בנות שאפילו שהן נכנסות למכוניות הם עומדים בצד וכל מי שעובר מעיר עם האור עליהם ... פשוט איכס , באתי טעון אבל שראיתי את כל זה ירד לי החשק .

443
יום חמישי הגיע ועשיתי לי מנהג קבוע אחרי ערב פוקר עם חברים.
עוברים באזור תמי/רחוב הר ציון.
את ג'ני המתוקה לא ראיתי כבר עשרה ימים.
החביבה עלי ג'ני האדמונית דווקא מגיע לאזור בימי חמישי בשעות הבוקר המוקדמות אבל השבוע כנראה קיבלה פס.
השעון כבר מראה 05.00 לא נותר לי אלה לאסוף שוב את לובה למציצה כולל שליקת בצים וחיטות במרעומי.
לובה אוהבת למצוץ כאשר אני דוחף לה 2 אצבעות לישבן ולפעמים אני מפנק אותה באצבע נוספת לכוס כאשר אני מקפיד לתת לדגדגן שלה פינוק אצבעות.
לובה יודעת את העבודה ואני מפנק אותה הכמות של חלבון נוזלי מלא פרוטאינים בריאים ישר לתוך גרונה.
לובה מוצצת לובה בולעת מה עוד אפשר לבקש בתמורה ל-50 זוזים בימים אלו.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

444
יום שני השעון כבר נושק לשעה 23.00 ואנוכי הולך לצוד בהר ציון.
האמת היה לי חודש צייד טוב בהר ציון ג'ני המיטולוגית,ג'ני האדמונית,ולובה גרון ולשון ארוכה.
סיבוב שנים שלוש וככה מבזבזים 1/4 מיכל דלק.
בשעה 23.20 לערך רואה אותה וישר יוצר מגע ג'ני האדמונית במכנס ג'נס ארוך שמבליט את עכוזה וגופיה אפורה שמדגישה את גודל שדייה המלאים.
להשלמת הסטייל גיני לובשת כפכפיים.
וואלה כל הזונות הרוסיות הפכו להיות ישראליות כפכפיים.
מה קורה ג'ני אני שואל ומייד עונה הכול טוב ואנוכי אומר ג'ני אני צריך מציצה.
ביקשה שהקפיץ אותה כמה מאות מטרים קדימה ומול בית הכנסת ביקשה שעצור ואחכה לה מספר דקות.
הדקות עברו לעשרות וככה חיכיתי כמו שומר במוצב 25 דקות עד שובא חזרה אלי.
ד"ש ודייננה למאנייק ברכב I-10 לבנה שניסה לחטוף אותה ממני לרכב שלו לאחר שאני מחכה כמו חייל ממושמע.
אז לג'ני יש כבוד והיא הגיע לרכב שלי ומשם הפלגנו בחשכה למקום מסתור כמובן שהמאנייק עקב אבל אני עברתי סידרת נהיגה מונעת אז יכלתי להתחמק.
ביצועים יחסית מציצה לא חזקה קשה היה לה להכניס את השרביט במלואו ואקום לא מספיק טוב היום ג'ני נכשלת במבחן המציצה.
למזלי שיחקתי ביד אחד בחזה המפואר שלה כולל צעיכת פיטמות וביד השניה על הראש מנסה לדחוף את השביט לתוך הגרון.
גמרתי וסימנתיV.
ג'ני היום לא בלעה וגם לא נתנה גוד טיים.
לא נורא יש גם ימים כאלו.
מי שקורה ורוצה ומחפש כוסית לכו עכשיו לשדרות הר ציון לראות ולעלות אותה.
מכנס ג'נס צמוד גופיה אפורה וכפכפיים.
תהנו.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

445
שלום חברים
שני בלילה השעה 1:30 ואני מגיע לשד הר ציון - לאחר עזרה מהחבר מתן בסתר עם המיקום
אני שמח לדעת שיש עוד אנשים טובים בפורום.

עבר הרבה זמן מאז שיצאתי לחפש בלילות , בדרך כלל הייתי יוצא לחולון וחוזר מאוכזב , יצאתי לראשונה לראות מה המצב בהר ציון
אני אומר מראש שאני לא יודע מה השמות של הבחורות באיזור הזה אז אני אנסה לתאר כמיטב יכלתי
ההיצע נראה עשיר בהר ציון ולהלן הממצאים :

לוינסקי פינת הר ציון :
שתי אסיאתיות מינאטוריות הולכות יד ביד , נראה שחוששות מהסביבה. הולכות לאט לאט לבושות חצאיות קיץ כאלה צבעוניות וגופיות, איפור כבד מאוד על הפנים.
לידן נראתה בחורה נמוכה שמנמנה שחומה עם שיער שחור בשמלת מיני צמודה לבנה לא מחמיאה הולכת על הכביש

ממשיך מעט לכיוון קיבוץ גלויות

ליד הקיוסק (קיוסק-מכולת שצמוד לתחנת האוטובוס עם הספסל) נראתה בחורה רזה עם שיער ג'ינג'י ארוך אסוף וג'ינס וסנדלים נראית רוסיה ומסקרנת

בהמשך נראתה חבורה של קוקסינליות ,3 במספר לאורך אותו קטע רחוב עומדות בכביש והולכות מצד לצד של הכביש מידי פעם
אני לא ממש שמתי לב למה הן לבשו אבל הן שם ומרחוק הן נראות כוסיות אש. אני לא מתקרב

מתקרב לסלמה ובפינה של סלמה והר ציון:
נראית לובה ( נראה לי ) לבושה שמלת ערב ארוכה שחורה ושיער אסוף , מחזיקה כוס משקה ביד .

בהמשך על הר ציון בין סלמה לקיבוץ גלויות :
תחנת אוטובוס ראשונה - שתי קוקסינליות שראיתי גם בחולון כמה פעמים, בהמשך הצטרפה אלייהן עוד קוקסינלית והן כולן מקשקשות בתחנת האוטובוס

אחרי קצת ליד סוכנות של דוקאטי ( או מה שפעם היה דוקאטי) עוד קוקסינלית נראית הרבה יותר טוב מהשאר, לא מתקרב !!!

אחרי זה ליד איזור הכספומטים יש שלוש נשים,
1 - שמנמנה וגבוהה שיער שחור פזור, מעשנת, לובשת שמלת מיני פסים שחור לבן ( או שחור אפור ). נראית מסקרנת מאוד אבל אף אחד לא אסף אותה כמה סיבובים שעשיתי והיא תמיד היתה שם. למדתי שאם אף אחד לא אוסף כנראה שיש סיבה
2 - בחורה קטנטונת ממש אבל לא צעירה, לבשה ג'ינס סקיני וחולצה רגילה ותיק גדול על המותן. יש לה שיער בלונדיני או שטני אסוף בקוקו עד לגובה הכתפיים
3 - בחורה מבוגרת רזה לבושה גינס 3/4 וחולצה לבנה אפורה שיער כהה קרה שכזה היה לה תיק קטן דווקא נראה שאנשים אוספים אותה מידי פעם .

** אני לא ממשיך לכיוון תחנה מרכזית עדיין , המקום מעט מפחיד אותי וגם נוכחות משטרתית כבדה יותר מבכל מקום אחר
שוב מצטער שאני לא יודע את השמות אבל זה ההיצע המרשים בסביבה.

בהמשך אמשיך לעדכן בכל פעם שאני מתקרב לאיזור גם אם אני לא אוסף אף אחד כי שווה לדעת מה הולך

צייד נעים ושבוע טוב

447
הערב בשמונה, מנדרין, אגף צפון צד מערב, רוסיה מילפית, גוף פצצה, חזה גדול, שיער קצר/קארה, פנים לא יפות כל כך, אבל שירות 10: מתחילה במציצה שמיימית ומסיימת בזיון עם ליטופים. והכל ב 100 ש"ח. ימותו התאגידים.
אגב, הפנימיסטיות מוזמנות לראות את המכוניות מודל 2016 של הבנות.

448
אתמול סיבוב במנדרין - העלאתי את מרינה בלונדה טיפלה מלאה חזה גדול, מריחה טוב, חלקה מגולחת
עלתה לרכב 100 מ+ז
מציצה חלומית לרגע תהיתי האם אני עם קונדום (הייתי) חזה יפה מאוד נתנה לאכול אותו תוך כדי הכנסת אצבעות
זיון בתנוחה מסיונרית
היה אחלה!

449
חמישי האחרון שעה 03.00 שדרות הר ציון יבשות.
אין כמעט נותנות שירות כולל קוקסיות שמשום מה הגיעו בחצי כמות.
מספר סיבובים מזהה את לובה מרחוק עד שהסתובבתי כבר אספו אותה.
מספר סיבובים נוספים רואה ישראלית מבוגרת חזה עסיסי בלונדה עם משפקיים מתקרב מקבל פרטים וואלה לא עשתה לי את זה.
חיכיתי ללובה היה שווה אספתי אותה הפלגנו למקום שקט.
עוברים אחורה לובה מורידה לי את השורט מתחילה במציצה עם רק מבקש שתגיש לי את התחת שלה מקבל את הטוסיק שלה מרים את החצאית מסיט את החוטיני ודוחף את האצבע לשלי לתוך התחת של לובה פתאום מתחיל לשמוע קולות הנאה שאיתם המציצה הפכה להיות חזקה יותר כולל ואקום מטורף נותן לה הוראה שהביצים והתחת שלי פנויים והיא מגיבה במהירות ואני....דוחף לה אצבע נוספת לתחת.
לובה מוצצת,שולקת את הביצים,מחדירה לשון לתוך פי הטבעת שלי אני מתמוגג אני בעננים אני גומר לובה.
גמירה מלאה פרוטאינים לתוך הלוע של לובה שבולעת בהנאה את הילדודס.
תענוג אין מילה אחרת לתאר את השירות והמיומנות של גברת לובה.
מי שלא לקח את לובה לא מבין איזה אלופת המציצה היא.
שירות V.I.P בכסף קטן.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

450
מתן ידידי,
תודה על דיווח יפה וכתיבה מהנה.

אני כל הזמן שומע ממך לובה,לובה לובה...
מנסה להצליב שם ותיאור פרטים שאתה מעלה על מנת לנחש מי הגברת,ללא הצלחה.

אשמח אם תיתן רקע יותר ממוקד של מראה ומיקום מדוייק כדי שאולי סוף סוף יפול לי האסימון !?

תודה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”