כ הפצצה מהבורסה זה בכלל קוקסינל ! - סקס אדיר

הפצצה מהבורסה זה בכלל קוקסינל !

1
לילה חלש היה בדרום תל אביב ושינוי הכיוון לאזור הבורסה היה מהיר.

בכיכר המרכזית ארבע בחורות, שתיים בלונדניות צבועות מבוגרות משהו ושתיים רוסיות יותר צעירות כאשר אחת שחרחורת
עם כובע קסקט והשניה, שער ארוך בצבע חום חציל, שהיא אותה אחת שהחבר או הסרסור יושב על הספסל ומשגיח עלייה.
בהמשך הבחנתי בפינת רחוב התובל פינת החילזון בפצצה בלונדינית ומייד נזכרתי באחד המדווחים שסיפר כי היא לוקחת 100
על מציצה ו- 300 על זיון.
ממבט ראשון חשדתי שמדובר בקוקסינל אך הייתי חייב לבדוק זאת לאור העובדה שכמות גדולה של רכבים נעצרה ולאחר
שעשיתי סיבוב אחד תמיד נעלמה.
לאחר כמה סיבובים ללא הצלחה שוב היא ניצפת ואני בדרכי אלייה נעמד בסמוך והיא ניגשת.
הבחורה הצעירה בשנות ה- 22 לחייה עם קול נשי ומבטא רוסי דורשת 100 למציצה ו- 300 לזיון ללא שום אמירה
על היותה קוקסינל,אני אומר תודה ונעלם.
לאחר כחצי שעה של סיבובים במתחם אני נוםע ברחוב התובל ואיך שאני רוצה לפנות שמאלה (לכיוון שר המשקאות)
אני מבחין ברכב פ'גו 206 כחולה יוצאת מרחוב החילזון לאותו כיוון פנייתי ובתוכה לא אחרת מאשר אותה עלמה צעירה.
החלטתי לעקוב אחרייה עד שהיא נעצרה בדוכן הפייס שלפני הכיכר וכחמש דקות פטפטה עם שני קוקסינלים וודאיים.
מכאן הגעתי למסקנה שהיא זה בעצם הוא כי הרי אין סיבה ממשית שאם זאת היא ... היא תתחבר דווקא לשניים שהם הוא. קריצה

2
אם אתה מדבר עם גרוזיני אז אתה גרוזיני (רק לצורך הדוגמא. אפשר להחליף את ה"גרוזיני" בכל עדה אחרת עם סממן חיצוני בולט)?

היא דיברה עם עמיתים לעבודה שהיא נמצאת לידם כל יום במשך שעות. זה הדבר הכי טבעי לעשות ולא עושה אותך כמוהם.

3
אחינו היקר,
זה לא מה שייקבע אם זו היא או הוא...

אתה צודק שבדר"כ הקוקסינליות אומרות לפני... אבל בפעם הבאה פשוט תשאל אותה..

לפי דעתי היא לא תסתכן בלשקר לך כי הרי זה מתגלה בסוף... ובנוסף אם היא כוסית אז היא ממש לא צריכה לעבוד עליך.. אני מאמין שיש לה לא מעט לקוחות..

בדר"כ הגברים המחופשים עם כל הפאות והחארטה מנסים לעבוד עליך (כמו שכתבו שיש אחת בבורסה שנראית דתייה שחושדים שהיא קוקסינל... אבל היא ממש לא נראית טוב!!!

נפתלי
אין כמו תחת עסיסי!!!

4
חברים יקרים,

כאחד שמסתובב לא מעט באזור הר ציון והבורסה אין בליבי ספק שאותה דמות היא חדשה באזור לכן סביר שכאשר אחת
כמותה מסיימת את המשמרת היא תיקח את הרגליים ותתחפף.
אותה אחת שיכלה לצאת ביציאות אחרות ממתחם הבורסה העדיפה לנסוע לעצור ולגחח דווקא עם שני קוקסינלים ?
דעתי שגם הסכום 300 ש"ח לזיון הוא בכוונת תחילה כדי שתבהל ולבסוף תעדיף את המציצה ב- 100.
על ידי מציצה בלבד תמיד יוכלו לעבוד עלייך ולתת לך את ההרגשה שאתה נמצא נטו עם בחורה.

למי שיצא להיות עם אותה אחת יותר ממוזמן לחוות דעתו.

6
בבורסה יש צולעת אחת עם שיער חום/שטני ארוך חלק ומידת גוף רחב שעומדת בדרך כלל ביציאה הדרומית של המתחם,
נראית בסביבות גיל 45 והיא אישה.
לעומתה יש בחורה עם שיער שחור ארוך חלק עם משקפיים מידת גוף רזה לא צולעת בסביבות גיל 40 שלגבייה הדעות חלוקות,
למרות שלדעתי היא אישה יש כאלה שחושבים אחרת.
בכל אופן לא הייתי עם אף אחת מהן.

8
אם אתה מתכוון לזאת עם השיער השאטניחום ארוך די חלק מהבורסה, ישראלית אז נראה שהיא זו היא.
מציגה עצמה בשם ויקי אומרת שיש לה כאבים ברגל מגיעה בשעות היותר מאוחרות בדרך כלל.
על סף התקתוק לא אוהבת שנוגעים לה בפיטמות.
במבט ראשון לא תמיד נראה החזה שלה בגלל המעילג'קט אבל יש לה מלא וגדול ועומד יפה.
הייתי איתה קצת בקטע של מזמוזים לא הטעם שלי, צריך להיות איתה אגרסיבי והחלטי ולסכם מראש לפי דעתי.

אגב מישהו דגם את זה או זאת עם המשקפים???

9
לפני כשבוע יצא לי לעבור בבורסה. כרגיל לא היו מספר רב של בנות.
ואז הגעתי לכיכר הקטנה ברחוב היצירה (הכיכר הצפונית) והייתה שם מישהי עם שיער מתולתל, רוסיה עם מבטא ישראלי-ערסי,
נראתה סביר, לא יותר מזה. היא הציעה ב- 100 שקל זיון או מציצה והיא בולעת. הייתי חרמן ולא היו אופציות אחרות, אז זרמתי.
היה סביר, אבל לא סביר שאחזור אליה שוב. מישהו היה אצלה?

ואגב בענייני הבורסה - למישהו יצא לאחרונה לראות את לארה? צעירה נאה, שיער שטני חלק. עומדת בדרך כלל בכיכר המרכזית של רחוב היצירה.

10

אתמול בסיבוב בבורסה ראיתי את הפצצה הזאת הבלונדה שמדברים עליה פה . היא עומדת ליד החניון של AVIS

ראיתי אותה בערך ב10 וחצי.

עצרתי לשאול פרטים ובמבטא צרפתי היא אמרה 100 מציצה 200 מציצה בלי גומי ו300 לסקס.

בגלל שהיה מאחורי תור מכוניות לא חקרתי אותה יותר מזה והמשכתי לסוע. לא ברור בחטף הקצר הזה אם זה גבר או אישה .

רק מי שהיה איתה באמת יכול לתת דעה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”