בכיכר המרכזית ארבע בחורות, שתיים בלונדניות צבועות מבוגרות משהו ושתיים רוסיות יותר צעירות כאשר אחת שחרחורת
עם כובע קסקט והשניה, שער ארוך בצבע חום חציל, שהיא אותה אחת שהחבר או הסרסור יושב על הספסל ומשגיח עלייה.
בהמשך הבחנתי בפינת רחוב התובל פינת החילזון בפצצה בלונדינית ומייד נזכרתי באחד המדווחים שסיפר כי היא לוקחת 100
על מציצה ו- 300 על זיון.
ממבט ראשון חשדתי שמדובר בקוקסינל אך הייתי חייב לבדוק זאת לאור העובדה שכמות גדולה של רכבים נעצרה ולאחר
שעשיתי סיבוב אחד תמיד נעלמה.
לאחר כמה סיבובים ללא הצלחה שוב היא ניצפת ואני בדרכי אלייה נעמד בסמוך והיא ניגשת.
הבחורה הצעירה בשנות ה- 22 לחייה עם קול נשי ומבטא רוסי דורשת 100 למציצה ו- 300 לזיון ללא שום אמירה
על היותה קוקסינל,אני אומר תודה ונעלם.
לאחר כחצי שעה של סיבובים במתחם אני נוםע ברחוב התובל ואיך שאני רוצה לפנות שמאלה (לכיוון שר המשקאות)
אני מבחין ברכב פ'גו 206 כחולה יוצאת מרחוב החילזון לאותו כיוון פנייתי ובתוכה לא אחרת מאשר אותה עלמה צעירה.
החלטתי לעקוב אחרייה עד שהיא נעצרה בדוכן הפייס שלפני הכיכר וכחמש דקות פטפטה עם שני קוקסינלים וודאיים.
מכאן הגעתי למסקנה שהיא זה בעצם הוא כי הרי אין סיבה ממשית שאם זאת היא ... היא תתחבר דווקא לשניים שהם הוא.