כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 80 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

792
רבותי, אני קורא את התגובות פה ואני בשוק... פורום של אנשים שהולכים לזונות שכועסים על חבר פורום שמנצל מצב כלכלי לא טוב של בחורות כדי לספק את תאוותיו המיניות. אם זה לא אבסורד לא יודע מה כן...
ידידיי, כולכם מנצלים מצב כלכלי לא טוב של בחורות בשביל לספק את תאוותכם, אז די לצביעות הזו. וזה לא משנה אם היא אוקראינית שבאה לארץ בשביל לעשות מכה כדי שיהיה לך כסף לבת שלה שנשארה עם הסבתא באודסה או שזו כושית שאין לה כסף לאכול- זה היינו הך.
ולעצם הסיפורים, כמו שכבר כתבתי, מי שלא היה באפריקה פשוט לא מבין את זה, הרבה יותר קיצוני מתאילנד, באנגולה ראיתי ישראלי בן 60 כמעט, שמן ענק, קרח, מתלבש שלומפר ומשתכר, אבל מה תמיד מסביבו 3-4 כושיות רזות וצעירות. לכן אני לא חושב שהסיפורים של שחר מומצאים, נהפוך הוא, ראיתי בעיניים דברים הרבה יותר "הזויים".

793
קישקשתא ידידי,
התשובה שלי לישראלית או לאפריקאית היא אותה התשובה והיא באה רק מתוך אמונה בשוויון זכויות אמיתי ומלא בין המינים.
אם בחורה כזו (מכל יבשת שתהיה) החליטה שהיא מאפשרת למישהו לצלם את מבושיה פתוחים לרווחה הרי שזה תחת אחריותה ! מה היא עשתה בכדי לוודא לאן תגענה התמונות ? למה איפשרה לחלאה ממוצעת (גבר Ouch) לצלמה כך אחרי היכרות קצרצרה ?

בוא דמיין סיטואציה גם אתה ידידי, החליטה נערה בעת ביקור שלך בחו"ל לעשות איתך קוויקי. מייד לאחר כך ביקשה לצלם אותך בתמונת עירום פרונטלי הכוללת את פניך. האם תעתר לבקשה ? האם לא תריץ בראש לפחות את האפשרות שהתמונה תגיע למקומות כאלו ואחרים ? או לכל הפחות את העובדה שאין לך דרך לשלוט לאן תגענה התמונות ?

רוצות לשרוף חזיות ? הכל בסדר, רק שתשמנה לב היכן מתפזר האפר.....קריצה

מלבד זאת קישקשתא אני לא מדבר על התוכן של הדברים שמופנים כלפי שחר, אני מדבר על:
1. דרך הצגת הדברים (המשלב, בחירת המילים והכינויים וכו').
2. הצדקנות - פתאום אנחנו כאן בפורום חסידי אומות עולם וכולנו כאן פונים רק לזונות שבעצם העיסוק במקצוע מרגישות שהן ממלאות את יעודן בחיים בשלמות.
3. האינטנסיביות - למה אחרי כל פוסט ? למה אחרי שכבר מישהו אמר משהו דומה ? למה 400 פעם ?

הבהרה - הדברים אינם אמורים ספציפית לגבי חילופי הדברים האחרונים בנושא היום ואתמול אלא בכלל לאורך הפוסט וגם אינם אמורים ספציפית מול השותפים לשיחה היום (אתה ועוד כמה חברים יקרים פה).

נ.ב
אדמין יקר אם להעביר את הפוסט לפורום אחר ישקיט את המהומה - אז גם אני בעד אצבע למעלה

הכל מכל כל....

794
אני מדבר על הבחורה (הלבושה) בקניון.
זאת שכמו ילד מתלהב בן 16, הוא רשם לנו לגביה:
"רואים, רואים את השפיך?".
מה יש לך אחי? אתה היית נותן לבחורה להסתובב כך בקניון, כי זה משרת את מטרתך "להוכיח לחברה"? מבולבל

קישקשתא2012-07-23 18:41:31
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

795
[QUOTE=שחר סגל]
[QUOTE=meninblack]
כיום בישראל כל בחורה שעובדת אם זה בדירה או ליווי או אפילו ברחוב, עושה את זה מבחירה, ללא כל קושי כזה או אחר כמו שכתבת. נגמרו מזמן הימים של בחורות שעובדות בזנות בכפיה.
[/QUOTE] איש יקר, אתה באמת כזה נאיבי או שאתה פשוט משכנע את עצמך?[/QUOTE]
יקירי, תאמין לי שעד לפני מספר שנים בודדות הייתי יוצא ומבלה עם הזונות הכי מבוקשות בתל אביב (אלן, כריסטינה - הירקון 56, זאנה מיורדי הסירה) כך שאני מכיר את נושא הזנות טוב מאוד. כיום בישראל אין זונה שעובדת בכפיה, פשוט אין.
כל בחורה כזאת עובדת כי היא רוצה, בידיעה מלאה וזאת כדי להתפרנס.

796
[QUOTE=סופר לה טיב]
(וכן, ברור לי שאזכה למטר של הטפות גם פה וגם בהודעות פרטיות - תודה מראש מוחא כפייה)

[/QUOTE]
המשפט הזה - די מוציא את העוקץ מהעניין, לא? קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

797
[QUOTE=meninblack] [QUOTE=שחר סגל] [QUOTE=meninblack] כיום בישראל כל בחורה שעובדת אם זה בדירה או ליווי או אפילו ברחוב, עושה את זה מבחירה, ללא כל קושי כזה או אחר כמו שכתבת. נגמרו מזמן הימים של בחורות שעובדות בזנות בכפיה.
[/QUOTE] איש יקר, אתה באמת כזה נאיבי או שאתה פשוט משכנע את עצמך?[/QUOTE]

יקירי, תאמין לי שעד לפני מספר שנים בודדות הייתי יוצא ומבלה עם הזונות הכי מבוקשות בתל אביב (אלן, כריסטינה - הירקון 56, זאנה מיורדי הסירה) כך שאני מכיר את נושא הזנות טוב מאוד. כיום בישראל אין זונה שעובדת בכפיה, פשוט אין.

כל בחורה כזאת עובדת כי היא רוצה, בידיעה מלאה וזאת כדי להתפרנס. [/QUOTE]

meninblack צודק לחלוטין, אין בארץ זנות בכפיה (למעט אולי כפיה משפחתית של בן זוג). ואני יודע את זה מהכירות אישית ועמוקה עם הרבה בחורות שמתפרנסות בזנות שספרו לי אין ספור סיפוריפ על קולגות למקצוע.

אפרודיזאק לדעתי מבדיל בין כפיה ממש, לזנות מסיבות אישיית (היקר כלכלליות). למרות שהוא טועה לגבי תאגיד בת ימי (קשקשמא צודק שהן עובדות מרצונן החופשי) יש בהבחנה זאת גרעין של צדק. אבל- המצוקה הכלכלית נוראית היא לא מאפשרת ברירות כמעט כמו סרסור אלים ואפילו לפעמים גרועה ממנה.

אבל הבעיה בסיפורים של שחר ואני חוזר גם על עצמי וגם על אש"ג וקשקשתא, שהוא לא מתאר רכישת סקס במחיר זול, הוא מתאר יחס מזעזע לבחורות המסכנות. היחס כזה היה נפוץ גם בפורום לגבי זונות מקומיות (רוסיות) ולמזלי נעלם כמעט לחלוטין. ובהקצנה של תיאורים שחר (אני מסכים עם גאנר) עבר גבול של נורמטיביות. זה לא סיפורי סקס, זה לא פנטזיות של סטיות מטורפות או פרנואיה שארניקו מדבר, אני אפילו לא חושב שזה גזענות, אני חושב שזה נבזות ברמה הכי נמוכה שרק יכולה להיות. אני חוזר לדבריו של אש"ג: יש קוים שגם אם חוצים אותם לא מתגאים בהם.

צריך להיות עיוורון מוסרי מוחלט כדי לפאר מעשים כאלה.

798
[QUOTE=אפרודיזאק]תותחן - בוודאי שזכותך לומר זאת (גם ללא אישור ממני) בוודאי בלשון הנעימה שלך. השאלה למה לחזור לזה שוב ושוב.
הגבר בשחור - סלח לי ידידי, אבל זו קצת צדקנות, האם כל הפורום הזה לא עוסק בקיום יחסים תמורת אתנן עם נשים בעלות קושי כזה או אחר, אך וודאי בעלות קושי ? אם פסלת את שחר על העובדה כי "הרי זה לא שהוא הכיר בחורות שיש להן כסף ובאופן הדדי רוצים לקיים יחסי מין בקניון או בחדר המיטות או בכל מקום", הרי שפסלת את כולנו כולל אתה עצמך.....
קישקשתא - ואיפה האחריות של הנערה כלפי גורלה ? האם בעצם כך שאתה שם את גורלה בידיו של שחר כאילו אינה בעלת דעה עצמאית היא לא גרועה ממה ששחר עושה ? וחוץ מזה בשביל האווירה בפורום, ללא קשר לשחר, היה אפשר להתסדר גם בלי "שמות התואר הנעימים" שצורפו.
[/QUOTE]

אפרודיזיאק,
אני לא מזיין קטינות , שם אחד הגבולות שלי ואני מניח שגם של עוד רבים.

רימינג מעשי2012-07-23 19:54:38

799
חברים נראה לי ששכחתם משהו קטן.
לחלק מן הקוראים בפורום לסיפורים ולנושאים הנכתבים כאן אין בהכרח משמעות פרקטית, חלק מהגלישה והקריאה כאן למען אותם אנשים היא לקרוא ולחיות פנטזיות שאין בהכרח הם מסוגלים או רוצים לממש. אז בין אם הסיפורים של שחר אמיתיים או לא אין זה משנה. בנוסף, אין זה המקום לויכוח בדבר אתיות המעשים, כולנו אנשים בוגרים ויודעים להתייחס לדברים מסויימים יותר ברצינות ולדברים מסויימים פחות.

800
קישקשתא - עניין השפיך בקניון בהחלט לא בסדר, אני רחוק מלהצדיק את כל מעשיו של שחר ! וכמו שאתה מבין ברור שלעולם לא הייתי עושה דבר דומה.

ערבה - "אבל- המצוקה הכלכלית נוראית היא לא מאפשרת ברירות כמעט כמו סרסור אלים ואפילו לפעמים גרועה ממנה."אצבע למעלה

רימינג - איפה אמרתי, חלילה, שאתה או אחרים מזיינים קטינות ? Shocked אני רוצה להאמין שלכל אדם נורמטיבי מדובר בקו אדום בוהק ! אם איכשהו השתמע מדבריי אחרת - התנצלותי.

מוסנזון - מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

שחר - אני חושב שדי יש הסכמה בקרב החברים שהשרשור צריך לשנות את שמו ואת מיקומו, אולי כדאי לך לחשוב על לפתוח שרשור חדש בתת פורום שאינו מדבר על דיווחי סקס בתשלום בחו"ל, נקודה למחשבה לא ? אם זה יוריד מעט מהעוינות - דיינו !

הכל מכל כל....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”