[QUOTE=meninblack] [QUOTE=שחר סגל] [QUOTE=meninblack] כיום בישראל כל בחורה שעובדת אם זה בדירה או ליווי או אפילו ברחוב, עושה את זה מבחירה, ללא כל קושי כזה או אחר כמו שכתבת. נגמרו מזמן הימים של בחורות שעובדות בזנות בכפיה.
[/QUOTE] איש יקר,
אתה באמת כזה נאיבי או שאתה פשוט משכנע את עצמך?[/QUOTE]
יקירי, תאמין לי שעד לפני מספר שנים בודדות הייתי יוצא ומבלה עם הזונות הכי מבוקשות בתל אביב (אלן, כריסטינה - הירקון 56, זאנה מיורדי הסירה) כך שאני מכיר את נושא הזנות טוב מאוד. כיום בישראל אין זונה שעובדת בכפיה, פשוט אין.
כל בחורה כזאת עובדת כי היא רוצה, בידיעה מלאה וזאת כדי להתפרנס. [/QUOTE]
meninblack צודק לחלוטין, אין בארץ זנות בכפיה (למעט אולי כפיה משפחתית של בן זוג). ואני יודע את זה מהכירות אישית ועמוקה עם הרבה בחורות שמתפרנסות בזנות שספרו לי אין ספור סיפוריפ על קולגות למקצוע.
אפרודיזאק לדעתי מבדיל בין כפיה ממש, לזנות מסיבות אישיית (היקר כלכלליות). למרות שהוא טועה לגבי תאגיד בת ימי (קשקשמא צודק שהן עובדות מרצונן החופשי) יש בהבחנה זאת גרעין של צדק. אבל- המצוקה הכלכלית נוראית היא לא מאפשרת ברירות כמעט כמו סרסור אלים ואפילו לפעמים גרועה ממנה.
אבל הבעיה בסיפורים של שחר ואני חוזר גם על עצמי וגם על אש"ג וקשקשתא, שהוא לא מתאר רכישת סקס במחיר זול, הוא מתאר יחס מזעזע לבחורות המסכנות. היחס כזה היה נפוץ גם בפורום לגבי זונות מקומיות (רוסיות) ולמזלי נעלם כמעט לחלוטין. ובהקצנה של תיאורים שחר (אני מסכים עם גאנר) עבר גבול של נורמטיביות. זה לא סיפורי סקס, זה לא פנטזיות של סטיות מטורפות או פרנואיה שארניקו מדבר, אני אפילו לא חושב שזה גזענות, אני חושב שזה נבזות ברמה הכי נמוכה שרק יכולה להיות. אני חוזר לדבריו של אש"ג: יש קוים שגם אם חוצים אותם לא מתגאים בהם.
צריך להיות עיוורון מוסרי מוחלט כדי לפאר מעשים כאלה.