כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 146 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1451
קרומבה תודה
הלך רוח כיף ל"תקועײ יתד בהתנחלות:)
סופר לטיב, תודה ובכיף נמשיך להעלות תמונות:)
לייפ סטייל, בהתחלה בחודשיים הראשונים שלי רוב הבנות היו מהברים, פשוט הייתי עובר בין הברים בכניסות, לא בהכרח נכנס, ומחליף טלפונים, לרוב זה היה עובד והן היו מסמסות אחרי העבודה להשלמת הכנסה, תחברה הראשונה שלי הכרתי מחוץ לבר כשהייתי שבוע בערך בפיליפינים, והיא הייתה מגיע כל ערב אחרי העבודה...
בפעם השניה שהגעתי כבר על תקן חבר, אז המאמא סאן כבר ידעה:)
אני מסכים שלטווח קצר יותר נוח לקחת מהבר, אבל תאמינו לי הרבה יותר קל לזיין בחורות נורמטיביות מאשר בחורות מהבר בפיליפינים וזה מה שיפה פה....
גול גול אתה מקבל נעליים:) גם אם אתה נשוי לתאילנדית וגם אם יש לך ילד מתאילנדית אתה לא מקבל אזרחות. לעומת זאת בפיליפינים מאנשים שגרים שם, ברגע שאתה מתחתן אז אתה מקבל ויזה לשנה בכל פעם שאתה נכנס לפיליפינים עם האשה.
לגבי דירה, לא ניתן לקנות דירת קרקע על שמך אלה על שם האשה, לא הייתי לוקח סיכון פה....
גי ספוט איזה כוס צר יש לפיליפיניותתתתת איזה הרגשה כפית, הכול צר והוא אפילו לא מצליח להכנס עד הסוף עם חלק מהם, וואו בא לי לחזור:(
גי ספוט ההקדשה מקווה שבדרך, אני קודם מנסה להעלות את סף החרמנות:)

אני בפאטיה, הרבה השתנה, קודם כל מלא אבל מלא בני דודים, מלא ישראלים יחסית ללא עונה, רוסים, הודים.
משום מה אחרי הפיליפינים התאילנדיות לא עושות לי את זה, מאמין שזה ישתנה היום, אתמול בלילה הסתובבתי בין מועדוני חשפנות, כל כל שניה בחורה אחרת מנסה להעמיד לי אותו, והוא ישן שנת ישרים, כנראה עושה שביתה איטלקית רוצה לחזור לפיליפינים:)

אויי לא יאומן פיליפינים במרחק שלוש שעות טיסה ולקח לי פאקינג יותר מעשר שנים לגדל ביצים ולטוס לשם.....
אני אפקוד היום את המקום שגוסט נתן לי, של התאילנדים בפאטיה, והבר מציצות....
בינתיים אני חצי עצוב מגעגועים לפיליפינים:(
האוכל בתאילנד טוב יותר
הבחורות יותר לדעתי מתורבתות ויש בהם יותר נאיביות בפיליפינים,
מאשר בתאילנד.
אין פה תהתלהבות כמו בפיליפינים שרואים תייר וכולם מחייכים בהתלהבות:)
אין את רמת השירות והאדיבות שאתם תקבלו בפיליפינים.
אבל בסך הכל התאילנדים עם נחמד וחייכן.

שחר סגל2013-06-09 11:57:33

1454
24 שעות בתאילנד עדיין ללא זיון ועדיין לא חרמן:)
צעיר כמה אירוני אם אני בדיכאון בתאילנד אז מה יהיה בישראל?
לטעמי הצפוניות מצאנג מאי וצאנג ראי הרבה יותר כוסיות מהאיסאניות, אבל זה עניין של טעם, הבעיה שאין פה כמעט בחורות מצאנג מאי הרוב איסאניות:)
גי ספוט הלכתי למקום של גוסט, נדווח אחכ, בגדול אין לי מושג לגבי המקום הזה.
מחר בר מציצות אם הוא עדיין פתוח

1456
טוב הייתי במקום שגוסט המליץ לייד גמטיין
מזכיר קצת את סויי 76 בבנקוק, לקח אותי תאילנדי נחמד שהכרתי הכל חזור ב 100 באט, נחזור אליו אחכ
בכל אופן יש שם בנות חמודות המחיר 800 כולל החדר לשעה ואלפיים לכל הלילה אצלך בדירה, הייתה אחת שמצאה חן, הבעיה שהיא עישנה כל הזמן וזה הוריד לי תחשק.
חזרתי לסילבר גוגו, ראיתי מופע לסביות, עשיתי ביד לאחת הבנות, מדהים כמה כח יש פה ל 100 באט, טוב הבשורות הטובות התאילנדי שלקח אותי, קבעתי איתו למחר הוא לוקח אותי לבודי מסאג של תאילנדים עם רוסיות ו.... יפניותתתתתת
אז אני שובר שיאים ללא זיונים, אבל מחכה למחר, בכל מצב יש לו גם בנות בנות 18 בהמתנה....

1459
חברים למי שלא היה בר מציצות זה חוויה מדהימה, אז נכון שאפשר לזיין באותו מחיר, אבל לקבל מציצה מבחורה שזה המקצוע שלה זה חוויה.
קוראים לבר bliss הוא נמצא בסקנד רואד, כל טקסי בייק מכיר תמקום.
המחיר 700 באט ל45 דקות.
אז ככה
אתם בוחרים בחורה, יושבים על כיסא מרופד אדום, האורות עמומים ויש רקע אדום, היא מנקה לכם תאיבר במטלית לחה, ואז שולקת לכם תביצים במהירות כמו שחתול מלקק חלב חחח, בהתחלה זה דחגדג אחכ זה כבר הדליק, אחכ שולקת רק את הצד של האיבר, ולאחר מכן שולקת כמו חתולה את החור של הפין, ורק אח"כ היא מוצצת לכם תזין חחח ביננו אין מצב שמצליחים להשהות ל45 דק, החזקתי פחות מ10 דק ואז גמירה שהיא שואבת את הכלללללללללללללללללללללללל
אז כן, לא תמצאו פצצות בנות 18 שם, אלה חמודות בנות 25+ שכל מה שהן יודעות זה למצוץ, אבל שווה שווה שווה כל באט:)
ממליץ בחום, זה צמוד ל 7/11 בסקונד רואד bliss bar
הצלחתי לצלם תמונה אחת נעלה אחכ

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”