הלך רוח כיף ל"תקועײ יתד בהתנחלות:)
סופר לטיב, תודה ובכיף נמשיך להעלות תמונות:)
לייפ סטייל, בהתחלה בחודשיים הראשונים שלי רוב הבנות היו מהברים, פשוט הייתי עובר בין הברים בכניסות, לא בהכרח נכנס, ומחליף טלפונים, לרוב זה היה עובד והן היו מסמסות אחרי העבודה להשלמת הכנסה, תחברה הראשונה שלי הכרתי מחוץ לבר כשהייתי שבוע בערך בפיליפינים, והיא הייתה מגיע כל ערב אחרי העבודה...
בפעם השניה שהגעתי כבר על תקן חבר, אז המאמא סאן כבר ידעה:)
אני מסכים שלטווח קצר יותר נוח לקחת מהבר, אבל תאמינו לי הרבה יותר קל לזיין בחורות נורמטיביות מאשר בחורות מהבר בפיליפינים וזה מה שיפה פה....
גול גול אתה מקבל נעליים:) גם אם אתה נשוי לתאילנדית וגם אם יש לך ילד מתאילנדית אתה לא מקבל אזרחות. לעומת זאת בפיליפינים מאנשים שגרים שם, ברגע שאתה מתחתן אז אתה מקבל ויזה לשנה בכל פעם שאתה נכנס לפיליפינים עם האשה.
לגבי דירה, לא ניתן לקנות דירת קרקע על שמך אלה על שם האשה, לא הייתי לוקח סיכון פה....
גי ספוט איזה כוס צר יש לפיליפיניותתתתת איזה הרגשה כפית, הכול צר והוא אפילו לא מצליח להכנס עד הסוף עם חלק מהם, וואו בא לי לחזור:(
גי ספוט ההקדשה מקווה שבדרך, אני קודם מנסה להעלות את סף החרמנות:)
אני בפאטיה, הרבה השתנה, קודם כל מלא אבל מלא בני דודים, מלא ישראלים יחסית ללא עונה, רוסים, הודים.
משום מה אחרי הפיליפינים התאילנדיות לא עושות לי את זה, מאמין שזה ישתנה היום, אתמול בלילה הסתובבתי בין מועדוני חשפנות, כל כל שניה בחורה אחרת מנסה להעמיד לי אותו, והוא ישן שנת ישרים, כנראה עושה שביתה איטלקית רוצה לחזור לפיליפינים:)
אויי לא יאומן פיליפינים במרחק שלוש שעות טיסה ולקח לי פאקינג יותר מעשר שנים לגדל ביצים ולטוס לשם.....
אני אפקוד היום את המקום שגוסט נתן לי, של התאילנדים בפאטיה, והבר מציצות....
בינתיים אני חצי עצוב מגעגועים לפיליפינים:(
האוכל בתאילנד טוב יותר
הבחורות יותר לדעתי מתורבתות ויש בהם יותר נאיביות בפיליפינים,
מאשר בתאילנד.
אין פה תהתלהבות כמו בפיליפינים שרואים תייר וכולם מחייכים בהתלהבות:)
אין את רמת השירות והאדיבות שאתם תקבלו בפיליפינים.
אבל בסך הכל התאילנדים עם נחמד וחייכן.