[QUOTE=erezzz000] קראתי את מה שקורה בשרשור הזה ומאחר והייתי כמה פעמים בתאילנד, בבנקוק, ובאיים, אני יודע שרק חלק מהדברים שנכתבו נכונים וחלק אחר לא נכון, כולל דברים שנכתבו לגבי בחורות שעומדות בטיילת ליד חוף הים (בפוקט ובפטאייה זה די דומה).
אני אפרט מה שאני יודע:
ראשית אתחיל מהסוף - לגבי הויכוח שהיה פה לגבי בחורות בחוף מול אלו שבמועדונים - ולדעתי כל מקרה הוא לגופו, לפעמים תמצאו בחורה שרק הגיעה לעיר ועדיין לא התארגנה על מקום ולכן היא הולכת לחוף, כי זה יותר פשוט ולא מאורגן (למשל פעם פגשתי שם בחורות חמודות "רגילות" שפשוט ברחו מההצפה שהייתה בבנגקוק - הן אפילו לא ביקשו כסף.
ונכון, שיש שם גם בחורות מפחידות, ונרקומניות - אבל תסמכו על ההגיון הבריא שלכם ופשוט אל תתקרבו אליהן.
אגב גם לא בחורה שתראו במועדונים ישר תקפצו עליה, הרי תבדקו קצת לפני - אז אותו הכלל פה, בלי הכללות, תמיד תבדקו כל בחורה לגופה (תרתי משמע:)
אישית - אני מיציתי את פאטיה - לא מתלהב להגיע לשם, מלוכלך מדי, בחורות ממוצעות, ההצעה שלי היא תסעו לפוקט שהוא אי נחמד עם חוף ים מעולה, תהנו שם קצת עם הבחורות ותחזרו לבנקוק... שם הכוסיות האמיתיות ושם גם המועדונים הכי שווים, נכון וכמו שבטח כבר הבנתם זה גם יקר יותר... אבל על בחורות שוות צריך לשלם, ואם אתם חושבים שהגעתם לבנגקוק אז שם לא שמעו על כסף - תשכחו מזה, כי בחורות שוות באמת עולות כסף. אפילו באיים.
אגב... היקר שם שם לא כזה יקר יחסית לפה אז זה לא נורא... אם תשלמו על בחורה כוסית על ללונג טיים אפילו 8000 באט - זה משהו כמו 900 ש"ח - פה בארץ לא תמצאו מחירים כאלו. שכחו מזה.
ואם אתם כבר נוסעים ומשקיעים בטיסה ובמלון... ורוצים להנות... למה שתקחו איזה כונפה ב 200 ש"ח או 300 ש"ח?!
באשר למיקום: גם בפאטיה וגם בפוקט לדעתי עדיף לקחת מלון על קו החוף קרוב לכל הבלאגן, ככה אתם אוספים בחורה וישר הולכים איתה למלון שלכם, בלי יותר מדי סיבוכים בדרך :)
שיהיה בהצלחה!
[/QUOTE]
8000 באט אני לוקח רוסיה פצצה בבנגקוק תאילנדית כוסית בבנגקוק 3000 באט