כ תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א' - דף 3 - סקס אדיר

תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א'

21
תודה, הדדי הגדול והיקר (את זה מותר לי לכתוב פה? )
דדי הגדול, אני לא שואל כי אני רוצה להיכנס לך - או לכל חבר אחר בפורום - לכיס, ולא מתוך שיפוט. אני שואל אך ורק כדי לדעת ולקבל עוד מידע על מנת להגיע להחלטה מושכלת: בכמה כסף מדובר? נאמר, טיול של חודש וחצי?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

22
טיסה: תלויי בתאריכים כ-1000דולר..יכול להגיע גם לקצת יותר
בסופו של דבר איך שלא תהפוך את זה 100 דולר ליום! לא משנה מה..אם אתה טס לחודש תחסוך קצת במלונות. אגב, בתאילנד אפשר להגיע בקלות גם ל150 דולר ליום וגם להרבה מעבר..אם אתה לא בזבזן משוגע 100-150 דולר ליום. כמובן אפשר גם בפחות, תלוי אם תביא בחורה רחת ביום, או 2, או שתביא בכלל אחת כל יומיים איפה תהיה מה תאכל לאן תטייל וכו'. לדעתי 5000 דולר לחודש וחצי כולל טיסה זה יפה. תוכל לעשות זאת גם בחצי אך שוב,...כנראה שלא תרצה.

24
[QUOTE=erezzz000] קראתי את מה שקורה בשרשור הזה ומאחר והייתי כמה פעמים בתאילנד, בבנקוק, ובאיים, אני יודע שרק חלק מהדברים שנכתבו נכונים וחלק אחר לא נכון, כולל דברים שנכתבו לגבי בחורות שעומדות בטיילת ליד חוף הים (בפוקט ובפטאייה זה די דומה).
אני אפרט מה שאני יודע:
ראשית אתחיל מהסוף - לגבי הויכוח שהיה פה לגבי בחורות בחוף מול אלו שבמועדונים - ולדעתי כל מקרה הוא לגופו, לפעמים תמצאו בחורה שרק הגיעה לעיר ועדיין לא התארגנה על מקום ולכן היא הולכת לחוף, כי זה יותר פשוט ולא מאורגן (למשל פעם פגשתי שם בחורות חמודות "רגילות" שפשוט ברחו מההצפה שהייתה בבנגקוק - הן אפילו לא ביקשו כסף.
 ונכון, שיש שם גם בחורות מפחידות, ונרקומניות - אבל תסמכו על ההגיון הבריא שלכם ופשוט אל תתקרבו אליהן. 
אגב גם לא בחורה שתראו במועדונים ישר תקפצו עליה, הרי תבדקו קצת לפני - אז אותו הכלל פה, בלי הכללות, תמיד תבדקו כל בחורה לגופה (תרתי משמע:)
אישית - אני מיציתי את פאטיה - לא מתלהב להגיע לשם, מלוכלך מדי, בחורות ממוצעות, ההצעה שלי היא תסעו לפוקט שהוא אי נחמד עם חוף ים מעולה, תהנו שם קצת עם הבחורות ותחזרו לבנקוק... שם הכוסיות האמיתיות ושם גם המועדונים הכי שווים, נכון וכמו שבטח כבר הבנתם זה גם יקר יותר... אבל על בחורות שוות צריך לשלם, ואם אתם חושבים שהגעתם לבנגקוק אז שם לא שמעו על כסף - תשכחו מזה, כי בחורות שוות באמת עולות כסף. אפילו באיים.
אגב... היקר שם שם לא כזה יקר יחסית לפה אז זה לא נורא... אם תשלמו על בחורה כוסית על ללונג טיים אפילו 8000 באט - זה משהו כמו 900 ש"ח - פה בארץ לא תמצאו מחירים כאלו. שכחו מזה.
ואם אתם כבר נוסעים ומשקיעים בטיסה ובמלון... ורוצים להנות... למה שתקחו איזה כונפה ב 200 ש"ח או 300 ש"ח?! 
באשר למיקום: גם בפאטיה וגם בפוקט לדעתי עדיף לקחת מלון על קו החוף קרוב לכל הבלאגן, ככה אתם אוספים בחורה וישר הולכים איתה למלון שלכם, בלי יותר מדי סיבוכים בדרך :)
שיהיה בהצלחה!
[/QUOTE]
8000 באט אני לוקח רוסיה פצצה בבנגקוק תאילנדית כוסית בבנגקוק 3000 באט

25
ביג דדי וגבינט שניכם צודקים כל מקרה לגופו לי הייתה נערונת בת 18 מהחוף ב 500 באט זיון קבוע בצהריים אבל כבר לא נמצאת.יש לי עוד אחת בת 30 מצאתי באינסטינקט בחוף יצא זיון מעולה ב 500 באט שזה גם מחיר נדיר היום בחוף רובם רוצות 700-1000 .באינסומניה ובמודון הוולקינג סטריט דורשות 1500 קצר 200 ארוך ואז מורידים אותם ב 500 באט..אני מדבר על צעירות שנראות טוב

26
שמעו הביאו פה מחירים לא הגיוניים...
כוסית על בפאטאייה תבקש גג גג 5000 בהט, ולמי שיש קצת נסיון ובשעה הנכונה ובהנחה שאין יפנים בחדר (: ) יוריד אותה ל-3000 (ואני מדבר על הבחורות הכי כוסיות באינסומניה, מנסיון).

בפוקט אני לא יודע, אבל אני יוצא מנק' הנחה שיקר שם מפאטאייה ב-25-30 אחוז אז נניח יביאו אותה ב-4000-5000 בהט.

אבל לא 8000 בהט. אני צודק ?

29
[QUOTE=גבינט]שמעו הביאו פה מחירים לא הגיוניים...
כוסית על בפאטאייה תבקש גג גג 5000 בהט, ולמי שיש קצת נסיון ובשעה הנכונה ובהנחה שאין יפנים בחדר (: ) יוריד אותה ל-3000 (ואני מדבר על הבחורות הכי כוסיות באינסומניה, מנסיון).

בפוקט אני לא יודע, אבל אני יוצא מנק' הנחה שיקר שם מפאטאייה ב-25-30 אחוז אז נניח יביאו אותה ב-4000-5000 בהט.

אבל לא 8000 בהט. אני צודק ?
[/QUOTE]

המחירים כן הגיוניים - וכמו שכתב לך למעלה מרחיב ישבנים (וצדק) בבנקוק תשלם 8000 באט לרוסיה כוסית ללונג טיים (ואני מדבר על כוסית על), תאילנדית ואפילו אחת שנראית ממש טוב תעלה כמובן פחות... אין מה לעשות זה נשמע גזעני אבל אלו העובדות בפועל... ועדיין תחשוב שזה משהו כמו 900 ש"ח בארץ זה יעלה לך הרבה יותר...

30
אין לי מושג על מה אתם מדברים...אולי כי אני צעיר ועדיין לאבפטאיה לא בפוקט ולא בשאר תאילנד לא משלמים 5000בהא ללילה. 2500 ללונג זה דוגמנית ממועדון חשפנות (ללא בארפיין כמובן, שאינ פשוט הייתי לוקח ממועדון אחרי העבודה). והמחיר של הכוסיות הרגילות 1500 שורט 2000 לונג. בפוקט הסטנדרט ללונג הוא 2000 לעומת 1500 בפאייה אך בהחלט ניתן להביא ב1500 בלואו סיזן והבאתי גם לונגים ב1000 בפטאיה וסאמוי (לואו סיזן ממועודונים). אין סיב להעיף 1000 שקל על כוס תאילנדי, מי שזה שווה לו שיהנה, אבל לא להטעות חבריםהסטדנרט ללונג הוא עדיין 1500 ברוב תאילנד.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”