כ דיווח מפרנקפורט ודיסבורג - סקס אדיר

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

1
לאחר שהות של מספר ימים בפרנקפורט ודיסבורג חזרתי עם ביצים וארנק מרוקנים אך מלא בתובנות ועם רצון חזק להגיע שוב לכשיתאפשר.
מוקדי הסקס שלי היו שלושה: רובע בתי הזונות בפרנקפורט, מועדוני ה-fkk בפרנקפורט והרובע בדיסבורג.
הרובע בפרנקפורט: אם הולכים ב Taunusstraße כשתחנת הרכבת מאחוריכם אז חיש קל מבחינים ב-ארוס סנטר-ים
יש גם חנויות וידאו סקס ובארים שאתה מזמין משקה לבחורה בסכום מופקע ואין לי מושג מה קורה אחר כך כי לא טרחתי לבדוק (מקבלים תעודת פראייר?). כאמור התמקדתי רק בארוס סנטרים.
כשמגיעים להצטלבות עם אלבה-שטראסה אז אפשר לפנות שמאלה לאלבה (מומלץ מאוד ושם המחירים ירדו מ-30 ל-20 אירו והבנות לא פחות יפות מטאונוס שטראסה ואפילו יותר). אפשר לפנות ימינה לאלבה לבית הזונות המיוחד בכך שמאכלס זונות סאדו וטראנסים (לחובבי הזאנר) או להמשיך ישר בטאונוס ויש עוד בניין אחד בהמשך.
הפעילות ברובע מתחילה משעה 11-12 ויש מעט בנות וקשה למצוא משהו ראוי. אם תבואו אחר הצהריים העסק מתמלא ותראו שאין בעיה בכלל למצוא זיון עם אירופאית צעירה ב-20 עד 30 אירו.
הרובע הוא מקום די דוחה (שיכורים, נרקומנים...) ולדעתי מסוכן בלילה ואין מצב שהייתי מסתובב שם בלילה לבד. בשעות האור לדעתי אין בעיה להסתובב לבד אבל תהיו ערניים ואל תתפתו לשום הצעה שמציעים לכם ברחוב ואל תלכו עם כיסים מפוצצים במזומנים (שזה נכון כללית לכל חו"ל).
הערה: תסגרו פרטים בסיסיים עם הבחורה כגון שלנשק את החזה זה כלול במחיר וכו'.
איפה אוכלים לפני או אחרי הזיון?
המסעדות ברובע לדעתי דוחות אבל אם נחזור אחורה לתחנת הרכבת נמצא בקומת הכניסה דוכני אוכל ובפרט אהבתי את המתחם עם השלט של בורגר קינג שמכיל (מעבר לבורגר קינג) אופציות אכילה וקפה רבות וראויות. לחילופין אפשר להמשיר ישר בטאונוס ולהגיע לרחוב הקניות (zeil) שגם שם ניתן לאכול.
מה לא ניסיתי שם ואני טיפלה מתחרט? כשהמחיר הבסיסי הוא 20 אירו אפשר לבחור מה תוספת של 10 אירו תיתן לכם. לדוגמא שתעשה ריקוד סטריפטיס כשהיא מתפשטת.
חברים- אם למישהו ייצא להציע אקסטרות ברובע אז תדווחו וכולנו נלמד.
מלון- לדעתי כדאי לקחת דוקא מלון שמרוחק כמה דקות הליכה ברובע ולא ממש ליד הרובע/ תחנת הרכבת מאחר והמקום עצמו לא נעים בלילה.
בדיווח הבא אני אכתוב על מועדוני הfkk בפרנקפורט (פלאס, אואסה ומיינהאטן) והרובע בדיסבורג.
ביי בינתיים

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

2
גם אני הייתי שם בשבוע שעבר... אני מתאר לעצמי את רם אורן כותב על שני הסוכנים: קונילמל ומשקפופר פוסעים על מדרכות ה-ELBE וה-TAUNUSS מבלי להחליף מבט, כאשר שניהם מקדשים את אותה המטרה....
אך לאחר שעליתי במספר בניינים וריאיינתי מספר עלמות החלטתי שאחרי 100 או 120 מדרגות אינני נכון לקראת המשימה, בכל זאת הגיל... ולכן החלטתי להתמקד במועדוני FKK. שם הכל מרוכז. ועל כך דיווח במקום אחר.
אוהב חזה קטן ובתולי.

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

4
לא חסר אוכל.אני בתחנת רכבת אוהב לאכול אצל הסיני עם השלט הירוק זול וטעים .מסביב לא חסר מאפים סנדוויצים ועוד וגם בקומת המרתף.למצוא בחורה צעירה ויפה בטאנוס זה משימה קשה שכרוכה בהרבה מדרגות מעייפות.לרוב א של דרום תל אביב כדאי כבר ללכת להכל כלול ב 100 יורו לזיין כמה שאתה רוצה בלי לעלות ולרדת כל היום בבנינים

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

7
מבחינת יופי של הבנות, מבנה גוף וכו', אפשר להשוות למבחר שיש ב-oase? המחיר נשמע מאוד זול, ואני חושק בעוד נסיעה לפרנקפורט מהאחרונה שהייתה לי ביוני, אבל למוד ניסיון רק מ-oase והייתי רוצה את אותה האיכות. השאלה היא, אם במחירים כאלה זולים, אפשר למצוא את אותו הדבר כמו במועדוני FFK או שזה יהיה בהתאם?

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

10
ועכשיו לחוויות ממועדוני הfkk בפרנקפורט:
חיפוש קצר בגוגל מעלה כי ישנם מועדונים רבים בפרנקפורט אך מקוצר הזמן הייתי תכליתי והמתקדתי ב-3 הידועים: אואסה (אואזיס, oase), פלאס ומיינהאטאן.
באואסה ופלאס הייתי בשעות אחה"צ-ערב ובמיינהטן הייתי בשעות הצהריים וייתכן שמכאן נובע השוני בחוויה שעברתי.
פלאס- מועדון לא קטן אך ללא חצר, כניסה 70 אירו. אוירה די "פעילה" או לחוצה שנובעת מכך שהבנות הן אקטיביות מאוד, פונות אליך, נוגעות בך, ואפילו במיטות המנוחה ליד הגאקוזי, הן מגיעות ומתחילות לשווק.
עברתי בין הבנות והתמקמתי במקומות שונים והתחלתי "לראיין" לצורך הפירוק הראשון. העדפתי לדלג על רומניות (שמהוות את רוב הבנות בכל המועדונים) והתפריט כולל סקס רגיל עם מציצה בחמישים אירו כאשר כל תוספת כמו גמירה על הגוף/ בפה הינה עוד 50 ואנאלי (למי שעושה) בתוספת 100.גם על לרדת לבחורה תיתכן תוספת אז תבדקו את זה. אני חיפשתי GFE והמחיר שקיבלתי מכמה בנות היה 100 ורומניה יפיפיה מדהימה ביקשה 150. לאור זה שהחלטתי להיצמד לתקציב של 50 בחרתי טקטיקה אחרת: הלכתי על מישהי יפה אך בהחלט לא הדוגמנית הכי מדהימה שהייתה שם. לא הזכרתי את המילים girlfriend sex כי הבנתי שזה ישר מדליק להן את הטריגר של לבקש עוד 50. במקום זה התמקדתי בסמול טוק/ עשינו סיבוב במועדון וכשדיברה על המחיר של 50 אירו אז "הסברתי" לה שאני אוהב גם נשיקות ופינוקים וכו' ומאחר והיא ראתה את ה"עיסקה" שכמעט הצליחה לסגור מתחילה לברוח לה מבין הידיים הסכימה גם לכלול כל מיני פינוקים.
הערה: אם הסמול טוק כולל גם מיזמוזים אז תצטרכו לשלם על זה גם אם לא תיכנסו עם הבחורה לחדר.
המורה המחליפה הצעירונת עם החזה הפיצפון ומשקפי גיקים: בכניסה למועדון ישבו 3 בנות כשביניהם צעירונת בובתית עם חזה פיצפון וחצוף ומשקפי גיקים שגרמו לי לחשוב שהיא נראית כמו מורה מחליפה. היא ישבה בשקט, לא הטרידה וחיכתה שיגשו אליה. לא עשיתי את זה ולא פרקתי אותה ואני טיפונת מצטער על זה.
אואזיס: האואזיס הוא מועדון קטן יותר מהפלאס אבל עם חצר ענקית שטובה למנוחה/ סמארטפון וניקוי ראש.גם כאן הכניסה 70 אירו והמחירים כמו בפלאס. בנוסף אני חושב שראיתי שם חדר שבו לבנות אסור להיכנס ואפשר לנוח שם. המועדון חשוך אז הסתובבתי בו והלכתי לראות מה יש בהמשך עד שהבנתי שאני במרחק 2 סנטים ממראה על הקיר. במועדון מעשנים חופשי וזה מחניק רצח אבל אפשר להתאורר במתחם ליד המסעדה שכולל מקומות ישיבה ובריכה קטנה. מתחם זה מואר ומאוורר מהיציאה לחצר ולכן אפשר לנשום שם ולראיין את הבנות באור. באואזיס הייתה לי חויה חיובית עם רומניה והתחלתי לחשוב שאולי לא צריך לפסול אותן על הסף וכל מקרה לגופו (גישה שהשתלמה לי בהמשך).

לפני שנגיע למיינהטן, כמה מילים באופן כללי על 3 המועדונים:
1. אחת השאלות הבסיסיות ששואלים היא מאיפה אתה ואיך קוראים לך. אמרתי שאני מקנדה אבל היה די ברור שאף אחת לא קנתה את זה :)
2. ההגעה בתחבורה ציבורית פשוטה מאוד לכל המועדונים. נוסעים קו אחד ברכבת, מגיעים עד לתחנה מסויימת ומשם המרחק הוא 2-3 ק"מ ככה שאפשר לתפוס מונית או ללכת (רק תיזהרו לא להגיע עייפים מההליכה).
3. ניצול זמן מיטבי: במועדונים יש בופה שנפתח בשעות מסויימות (בשעות שהוא נסגר מגישים רק פירות וכיו"ב). לדעתי מומלץ לוודא כשמגיעים את שעות הבופה וכך אפשר לתכנן ביעילות את הזמן (לדוגמא: זיון ראשון ואח"כ ארוחה ומנוחה ואז זיון שני...)
גם למי שלא אוכל חזיר או צמחוני אפשר להסתדר שם עם פסטות או פירות.
4. הבנות מסתובבות ערומות ומי שמכסה משהו (חזה/ חגורת בטן) אז קחו בחשבון שכנראה יש לה מה להסתיר.
5. אפשר להציץ באתרים של המועדונים לקבל רושם ראשוני וגם מידע לגבי ימים/ ערבים מיוחדים.

אחרון חביב- מיינהטאן,ושם יסופר איך נתתי בראש לאחת שעובדת איתי במקום לפרק את קייטי הולמס.
היו לי כמה שעות לפני הטיסה והזמן הקצר התאים לתעריף המוזל של המיינהטאן שהינו 45 אירו משעה 11 עד 17 במקום 60 אירו (כולל אוכל ושתיה אך לא כולל בירה מהחבית שמי שרוצה יכול לקנות בנפרד ב-4 אירו).
גם כאן יש חצר אבל כאן חדר העישון סגור אז לא התפגרתי מהעשן.
הגעתי ב-11 כלומר שעה אחרי הפתיחה והיו כ-20 -25 בנות על 10 גברים. כאן נזכרתי בדיווח המאלף של אחד החברים שהגיע לפ.ק.ק. בבוקר ואת מילותיו: "כל ממזר מלך" ואכן כך היה. הבנות אקטיביות אבל לא לחוצות ולא משדלות בכוח והאוירה רגועה. כשהעברתי את הרשמים שלי לבעלת הבית היא אהבה את הפידבק החיובי אבל טענה שגם אצלם מתחיל להיות לחוץ בערב אבל מצד שני יש יותר בנות.
מספר ראשון: צעירה רומניה יפה מאוד הסתובבה במועדון "לצוד" מטרות. נכנסתי איתה והיה מצויין וזה למרות שעשיתי 2 טעוית שלא לפי הספר: גם נכנסתי עם רומניה וגם עם מישהי שפנתה אלי. אז מסתבר שהספר לא תמיד מדוייק.
כשהסתובבתי ו"ראיינתי" בנות לסיבוב השני ראיתי את קייטי הולמס או יותר נכון את הכפילה הרומניה שלה. החלפנו כמה מילים וקבענו לדבר יותר מאוחר לאחר שאני אתאושש. ישבתי על הספה וראיתי קצת כדורגל. פתאום אני שומר מאחורי:
where are you from ?
אני מסובב את ראשי כדי לענות ואני רואה שזו מישהי שעובדת איתי (או יותר נכון הכפילה הרומניה שלה- כבר הבנתם את הפרנציפ)
אני עונה לה
I forgot
ומסביר לה שהיא דומה למישהי שעובדת איתי ולכן שכחתי מאיפה אני :)
היא נקרעה מצחוק וסיפרה את זה ברומנית לחברה שלה וככה התחלנו עם אנרגיה חיובית. כמובן שברוח זו היה לי יותר קל לקבל תוספות ופינוקים לזיון הבסיסי וכל הסתיימה לה חוויה מצויינת שניה ברציפות עם רומנייה.

עם ביצים מצומקות וארנק עוד יותר מצומק חזרתי הביתה. מה היה עוד?
הרובע בדיסבורג. ועל כך בדיווח הבא, אז ביי בינתיים.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”