מוקדי הסקס שלי היו שלושה: רובע בתי הזונות בפרנקפורט, מועדוני ה-fkk בפרנקפורט והרובע בדיסבורג.
הרובע בפרנקפורט: אם הולכים ב Taunusstraße כשתחנת הרכבת מאחוריכם אז חיש קל מבחינים ב-ארוס סנטר-ים
יש גם חנויות וידאו סקס ובארים שאתה מזמין משקה לבחורה בסכום מופקע ואין לי מושג מה קורה אחר כך כי לא טרחתי לבדוק (מקבלים תעודת פראייר?). כאמור התמקדתי רק בארוס סנטרים.
כשמגיעים להצטלבות עם אלבה-שטראסה אז אפשר לפנות שמאלה לאלבה (מומלץ מאוד ושם המחירים ירדו מ-30 ל-20 אירו והבנות לא פחות יפות מטאונוס שטראסה ואפילו יותר). אפשר לפנות ימינה לאלבה לבית הזונות המיוחד בכך שמאכלס זונות סאדו וטראנסים (לחובבי הזאנר) או להמשיך ישר בטאונוס ויש עוד בניין אחד בהמשך.
הפעילות ברובע מתחילה משעה 11-12 ויש מעט בנות וקשה למצוא משהו ראוי. אם תבואו אחר הצהריים העסק מתמלא ותראו שאין בעיה בכלל למצוא זיון עם אירופאית צעירה ב-20 עד 30 אירו.
הרובע הוא מקום די דוחה (שיכורים, נרקומנים...) ולדעתי מסוכן בלילה ואין מצב שהייתי מסתובב שם בלילה לבד. בשעות האור לדעתי אין בעיה להסתובב לבד אבל תהיו ערניים ואל תתפתו לשום הצעה שמציעים לכם ברחוב ואל תלכו עם כיסים מפוצצים במזומנים (שזה נכון כללית לכל חו"ל).
הערה: תסגרו פרטים בסיסיים עם הבחורה כגון שלנשק את החזה זה כלול במחיר וכו'.
איפה אוכלים לפני או אחרי הזיון?
המסעדות ברובע לדעתי דוחות אבל אם נחזור אחורה לתחנת הרכבת נמצא בקומת הכניסה דוכני אוכל ובפרט אהבתי את המתחם עם השלט של בורגר קינג שמכיל (מעבר לבורגר קינג) אופציות אכילה וקפה רבות וראויות. לחילופין אפשר להמשיר ישר בטאונוס ולהגיע לרחוב הקניות (zeil) שגם שם ניתן לאכול.
מה לא ניסיתי שם ואני טיפלה מתחרט? כשהמחיר הבסיסי הוא 20 אירו אפשר לבחור מה תוספת של 10 אירו תיתן לכם. לדוגמא שתעשה ריקוד סטריפטיס כשהיא מתפשטת.
חברים- אם למישהו ייצא להציע אקסטרות ברובע אז תדווחו וכולנו נלמד.
מלון- לדעתי כדאי לקחת דוקא מלון שמרוחק כמה דקות הליכה ברובע ולא ממש ליד הרובע/ תחנת הרכבת מאחר והמקום עצמו לא נעים בלילה.
בדיווח הבא אני אכתוב על מועדוני הfkk בפרנקפורט (פלאס, אואסה ומיינהאטן) והרובע בדיסבורג.
ביי בינתיים