כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 11 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

101
1- ברוב המקרים זה היה עם הגנה, למעט פעם אחת, אבל זה היה יוצא מן הכלל, לא עם זונה, אלה בחורה שהכרתי באוטובוס, והמשפחה שלה, נתנה לי רושם חיובי, הייתי צריך לקנות להם שק פירות רק כדי שיתנו לה להפגש איתי:)
2-כן קיים, וקורה לא מעט, כלל ראשון, לא לאכול מאוכל שהבחורה מביאה לך, ולא לשתות מבקבוק פתוח.
מניסיון, אני פעם תפסתי בחורה שהיה לה פטריה הזייה בתיק, והיא הציע לקנות לי לאכול.
פיתרון נוסף, פשוט לקחת את התעודת זהות שלהם בכניסה, ותת הוראה לשומר בקבלה, שיחזיר להם תתעודת זהות רק לאחר ווידוא איתך.
3- לדעתי לכל זר יש נטיה להסתבך שם, ולא בהכרך באשמתו, הם קולטים שאתה תייר וישו הכל כדי להוציא ממך כמה שיותר, ככה שיש הרבה עקיצות שם. עקיצות אופנוע, בפאבים כמעט בכל מקום, בשדה תעופה, בכל מקום, פשוט צריך להיות יותר פיקח ולא לעשות שטויות.
דוגמאות לעקיצות:1- כשאתה משכיר אופנוע, אל תיתן את הכתובת המקורית שלך, אלה בית מלון אחר, ישנם תאילנדים שפשוט מגיעים בלילה למלון ושוברים לך פנס, על מנת שאתה תשלם להם על התיקון כמה אלפי באטים.
2- אופנוע ים: הם צובעים אותו מלמטה ככה שבזמן שאתה במים הצבע מתקלף, ואז אתה משלם כמו גדול, רצוי לצלם לפני.
3- מוניות מהשדה, לא לנסוע במכוניות פרטיות לפאטייה, אני מכיר בחור ששדדו אותו בדרך כי הוא עלה על טויוטה פרטית .
4- לא לשתות משקה פתוח, ולא לתת לה להביא לך לאכול, אחכ זה יעלה לך ביוקר.
5- הילדים הקמבודים עם הפרחים שמציעים לך לקנות, הם כייסים לא קטנים, ככה שתמיד תהייה עם היד בכיס.
6- כשאתה עולה על מונית ספיישל, תסגור תמיד FIX PRICE כי יש להם נטייה להאריך את הזמן פי כמה וכמה.
7- אל תעליב ליידי בוי, לא מעט ישראלים שקיללו ליידי בוי, חטפו אחכ מכות.
יש עוד הרבה טיפים, אבל תיקח הכל בקלות סהכ זה עם נחמד

היום יש ילדה בת 17 שמחכה שאני אאסוף אותה עם מונית מהרצ'דה סטריט, במרחק של חצי שעה ממני, ואני סתם עצלן, בארץ באותה סיטואציה הייתי כבר בא אליה בריצה....

102
חזרתי מפאטיה
נפגשתי בהתחלה עם השתיים שעשיתי איתם אורגיה שבוע שעבר, אכלנו יחד, ואז הם הבריזו לי :) לקחתי את זה באווירה טובה, 10 שח הוצאתי להאכיל שתי ילדות טובותצחוק
לא וויתרתי, שעה 2.3 בבוקר, אני קם לצוד, הולך בוולקין סטריר רואה ישבן קטן עם מכנסי דפוק אותי, ואז אני נותן מכה לישבן, הבחורה מסתובבת , ואז אני אומר לה בתאילנדית אנגלית סורי טוט סוואי, מצטער יש לך ישבן יפה, זה נגמר בחיוך שלה, ושל החברה שלה, ואני ישר מחבק את שניהם, הם מבינות שהלילה הם איתי :) הן הגיעו לפאטייה היום הראשון שלהם , לא מדברות אנגלית, ואני הלקוח הראשון שלהם.
אני הולך איתם מחובק בוולקינג סטריט , כולם מסתכלים עליי כאילו אני שייח סעודי, ואז התקבלנו לחדר, הם היו ממש ביישניות, ואפילו שהם זונות, לקח לי זמן לשכנע אותם להוריד תחתונים חחחח שכבתי עם הראשונה הייה הרגשה של ממש חם בפנים, לאחר 10 דק גמרתי, ואז גיליתי שהיא הייתה במחזור.... אופס
ירדתי לקנות חפיסה חדשה של קונדומים, ואז שכבתי עם הישבן היפה, ילדה בת 20 עם ישבן מושלם!!!!! וואי לקח לי 30 דק עד שגמרתי, אבל היה ממש כיף, סהכ שניהם יחד נשארו לכל הלילה כי הם רצו לישון במזגן, התענוג עלה לי 1000 באט כ120 שח
היה שווה, מעכשיו אני רק בקטע של שתיים , גם ככה מספר אחד לא מספיק, אז במקום לחפש שוב , הבנות כבר אצלך בדירה.
בתקווה שאני אקנה מצלמה בקרוב, אז אני אעלה קצת תמונות

שחר סגל2011-07-13 21:10:33

104
מקבלים חותמת שהיה אוטומטית ל-30 יום בשדה התעופה.

אם רוצים להשאר יותר צריך להוציא בארץ ויזה ל-60 יום. אפשר להוציא בשגרירות תאילנד או דרך סוכנות נסיעות.

לבקש כניסה כפולה, דאבל אנטרי.

אפשר להאריך את הויזה לעוד 30 יום בכל משרד אמיגריישן בתאילנד תמורת עמלה של 1900 באט, או לעשות 'visa run' לגבול ולחזור מיד לפני תום הויזה כך שתקבלו חותמת שהיה לעוד 60 יום על אותה ויזה. (זאת הסיבה שביקשתם דאבל אנטרי)
אם זה מה שאתם מתכננים רצוי לבקש את הויזה כמה שיותר קרוב לתאריך הטיסה.

thailand 2010

105
אתה נכנס לתאילנד עם וויזה לחודש, אחכ נרשם ללימודי תאילנדית בבנקוק , והלימודים לשנה כולל הוויזה לשנה עולים לך 2000 שח, ככה אתה גם לומד שפה, וגם מקבל וויזה בחינם לשנה :)
בגדול אתה לא באמת צריך ללמוד זה לא מעניין אותם, אתה יכול להיות שנה בפאטיה, כל עוד יש לך כסף, הלימודים הם פעם בשבוע או פעמיים.
מי מעוניין להוציא וויזה סטודנט, יכול לפנות אלי בפרטי
שווה לנקות את הראש לשנה
אתה יכול להוציא וויזה לשלושה חודשים בשגרירות התאילנדית בארץ, אני ממליץ ללכת על השנה

107
אחים שלו, כבר נולדה ....... בת
מחכים לבדיקת DNA
ועכשיו למה שעבר עלי בלילההההההההההההההה
אתמול הגיע אלי בחורה מסוי קאובוי, חתיכה אשששששששששששששששששששש מוסלמית
הבטיחה לי שתבוא כבר שבועיים ורק אתמול באה פעם ראשונה
אנחנו הולכים לישון, פתאום היא מחזיקה אותו ואומרת BIGחיוך גדול ואז משום מקום מתחילה לרדת לי
ואנחנו ב69 הדדי, הבחורה מדהימהההה כוסית עולם, הבטיחה שתחזור בכל אופן, בבוקר קיבלתי נשיקת בוקר טוב ככה שיש לי יום שמח

108
המונח "קטואי" זה קוקס מנותח לגמרי לכן ה"וגינה" צרה . הם/ן בדרך כלל יהיו בעיקר בסוי קאובי שזה אזור של זרים שגרים תקופות בתאילנה אזור יותר סולידי שכן הן מחפשות תומך קבוע. בדרך כלל הן יהיו יותר יפות כי קשה למצוא תאילנדית נקבה, במקור, יפה.

109
אני בטוח ששחר לא ילד קטן וצריך הטפות מוסר.
מי שמכיר אותי וקרא את הפוסטים קודמים שלי יוכל למצוא שהדיווחים שלי והדיווחים שלא די דומים מכיוון שמי שמגיע לתאילנד חווה פחות או יותר את אותם דברים.

העניין הכי בעייתי בחיים האלה זה החזרה למציאות.

לא צריך להיות מליונר בתאילנד כדי לחיות טוב, אבל כדי לחגוג כל יום צריך כסף - אין מה לעשות - ולא מעט גם.

הפיתוי הוא גדול מאוד והצורך לבזבז גודל מיום ליום.

אבל מה קורה כמו ששחר אמר? כשנגמר הכסף או הזרע? חוזרים למציאות. והמציאות היא לא קשה, המציאות בלתי אפשרית.

לא יודע אם דוגמא זה סמים, או התמכרות, אבל תאילנד זה סוג של התמכרות והרס עצמי של החיים. כי אחרי תקופה בתאילנד, ובמיוחד תקופה ממושכת בתאילנד, אי אפשר באמת לחזור לחיים רגילים ולמסגרת "רגילה" של החיים.

קראתי פה על "לייבא" בחורות תאילנדיות לזנות. אני רוצה להגיד לכם שהדבר הזה בלתי אפשרי כמעט ב-100%, אלא אם כן גבר מתחתן עם בחורה תאילנדית ומביא אותה לפה על בסיס חיים משותפים ומעסיק אותה בזנות.

עכשיו אני יכול להתוודות כי עבר הרבה זמן יחסית, אבל לפני שנה בערך עבדה בחורה תאילנדית באחד המכונים בראשון לציון. נוצר בינינו קשר אישי מצוין. הבעל האידיוט שלה שאני מקווה שמישהו מעניש אותו על הגועל שלו, הביא אותה לארץ באמת על בסיס של זוגיות, לאחר שנוצר מצב כספי קשה העסיק אותה בזנות באחד המכונים בראשון ועשה המון כסף עליה. בחורה תאילנדית כמו כל בחורה תאילנדית - לא יכולה לסרב ועבדה בזנות. מי שהכיר אותה היה יודע שהיא לא הייתה שיא היופי, אבל לא הייתה לה ברירה. בעלה היה יושב במכון כל ערב ורואה את הקליינטים שנכנסים אליה. הוא היה הסרסור שלה!

יום אחד בצורה כזאת או אחרת היא ממש הוברחה לתאילנד וסיימה את הסיוט הזה של החיים שלה.

תמיד זה נראה יפה שמגיעים לתאילנד איך כל הבחורות שעובדות בזנות תמיד נראות שמחות, מחייכות עד השמים, תמיד ניראות נינוחות כאילו אן באמת אוהבות את העבודה הזאת, העניין הוא שמי שבאמת, אבל באמת מכיר לא רק את הסיפורים האישיים, אלא את המנטליות והתרבות התאילנדיות יכול להבין בכלל מאיפה זה מגיע.

שיהיה שבת שלום

110
אכן כך חבר יקר, אחכ קשה לחזור למציאות, נקווה שנשאר כאן עד כמה שאפשר...
חברים משום מה הזיון עם המוסלמית היה לאחד הטובים שיותר שהיו לי בתאילנד....
ממליץ בחום, מסתבר שהמוסלמיות הם בחורות שיודעות לפנק, וכל הזמן היא התנצלה על זה שהיא לא בכושר וכאלהחיוך גדול
אחת הבחורות היותר נקיות שהכרתי, ו הפות שלה שווה זהב, פשוט חלום שהתגשם
מאחל לכל אחד לחוות פות כזה פעם בחיים, אוי תאילנד אוי תאילנד, כמה טוב לחזור לגן עדן, האוכל, הבנות, הזיונים, האווירה.......

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”