2-כן קיים, וקורה לא מעט, כלל ראשון, לא לאכול מאוכל שהבחורה מביאה לך, ולא לשתות מבקבוק פתוח.
מניסיון, אני פעם תפסתי בחורה שהיה לה פטריה הזייה בתיק, והיא הציע לקנות לי לאכול.
פיתרון נוסף, פשוט לקחת את התעודת זהות שלהם בכניסה, ותת הוראה לשומר בקבלה, שיחזיר להם תתעודת זהות רק לאחר ווידוא איתך.
3- לדעתי לכל זר יש נטיה להסתבך שם, ולא בהכרך באשמתו, הם קולטים שאתה תייר וישו הכל כדי להוציא ממך כמה שיותר, ככה שיש הרבה עקיצות שם. עקיצות אופנוע, בפאבים כמעט בכל מקום, בשדה תעופה, בכל מקום, פשוט צריך להיות יותר פיקח ולא לעשות שטויות.
דוגמאות לעקיצות:1- כשאתה משכיר אופנוע, אל תיתן את הכתובת המקורית שלך, אלה בית מלון אחר, ישנם תאילנדים שפשוט מגיעים בלילה למלון ושוברים לך פנס, על מנת שאתה תשלם להם על התיקון כמה אלפי באטים.
2- אופנוע ים: הם צובעים אותו מלמטה ככה שבזמן שאתה במים הצבע מתקלף, ואז אתה משלם כמו גדול, רצוי לצלם לפני.
3- מוניות מהשדה, לא לנסוע במכוניות פרטיות לפאטייה, אני מכיר בחור ששדדו אותו בדרך כי הוא עלה על טויוטה פרטית .
4- לא לשתות משקה פתוח, ולא לתת לה להביא לך לאכול, אחכ זה יעלה לך ביוקר.
5- הילדים הקמבודים עם הפרחים שמציעים לך לקנות, הם כייסים לא קטנים, ככה שתמיד תהייה עם היד בכיס.
6- כשאתה עולה על מונית ספיישל, תסגור תמיד FIX PRICE כי יש להם נטייה להאריך את הזמן פי כמה וכמה.
7- אל תעליב ליידי בוי, לא מעט ישראלים שקיללו ליידי בוי, חטפו אחכ מכות.
יש עוד הרבה טיפים, אבל תיקח הכל בקלות סהכ זה עם נחמד
היום יש ילדה בת 17 שמחכה שאני אאסוף אותה עם מונית מהרצ'דה סטריט, במרחק של חצי שעה ממני, ואני סתם עצלן, בארץ באותה סיטואציה הייתי כבר בא אליה בריצה....